NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
To bi mogao @brig znati..
..
Krizman na odlasku iz Zelje, moze igrati lijevo krilo i spic, sta mislite?
..
Krizman na odlasku iz Zelje, moze igrati lijevo krilo i spic, sta mislite?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Nije imao neku sezonu u Zelji, sta ja znam... Mislim cak da sam negdje procitao i da trazi para dosta... Neznam..
NK Široki Brijeg
Gledam komentare po jabuci, pojma nemaju o nogometu. Njima Pandža zaslužuke ostat a Bralic otic..Također pišu i Soldo najbolji dobar je ali je nizak i imao je kiksova dosta ove sezone i malog Juricica i Lončara hvale...
.
-
felix123
- Kontakt:
Dilema mi je kod citanja komentara na jabuci jesi li autori psihički poremećene osobe ili provokatori...mikel48 je napisao/la:Gledam komentare po jabuci, pojma nemaju o nogometu. Njima Pandža zaslužuke ostat a Bralic otic..Također pišu i Soldo najbolji dobar je ali je nizak i imao je kiksova dosta ove sezone i malog Juricica i Lončara hvale...
ili rođacifelix123 je napisao/la:Dilema mi je kod citanja komentara na jabuci jesi li autori psihički poremećene osobe ili provokatori...mikel48 je napisao/la:Gledam komentare po jabuci, pojma nemaju o nogometu. Njima Pandža zaslužuke ostat a Bralic otic..Također pišu i Soldo najbolji dobar je ali je nizak i imao je kiksova dosta ove sezone i malog Juricica i Lončara hvale...
.
Ja bih ga doveo ako nece traziti bas veliku lovu. Nije ni star igrac, 28 god, a ima dosta iskustva... Rijeka, Istra, Karlovac, Belupo, Koreja, a pokriva krilo i spic... Sve u svemu, mislim da bi nam bio korisniji nego KrstanovicEvolve je napisao/la:Nije imao neku sezonu u Zelji, sta ja znam... Mislim cak da sam negdje procitao i da trazi para dosta... Neznam..
..
Vidim sad da je Josip Ivancic slobodan igrac, cini mi se da smo njega bili spominjali prosle/pretprosle godine ovdje na forumu...
HRHB
HRHB
Fino bi nam doso Ivancic.
Imali iko ikakvih novosti?
Imali iko ikakvih novosti?
Igraj Široki ti si najbolji!
- Pantarei79
- Kontakt:
I ja mislim da bi nam Križman dobro došao.Android je napisao/la:Ja bih ga doveo ako nece traziti bas veliku lovu. Nije ni star igrac, 28 god, a ima dosta iskustva... Rijeka, Istra, Karlovac, Belupo, Koreja, a pokriva krilo i spic... Sve u svemu, mislim da bi nam bio korisniji nego KrstanovicEvolve je napisao/la:Nije imao neku sezonu u Zelji, sta ja znam... Mislim cak da sam negdje procitao i da trazi para dosta... Neznam..
..
Vidim sad da je Josip Ivancic slobodan igrac, cini mi se da smo njega bili spominjali prosle/pretprosle godine ovdje na forumu...
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
[NAKON PRVOG TJEDNA PRIPREMA] Ćorić: Sve ide kao podmazano
- Imali smo dobar i koristan jednoipolsatni trening, kombinaciju trčanja i vježbi, a onda još odigrali malonogometni turnir s četiri momčadi. Sve ide kao podmazano, jer momci su se držali uputa o radu po zadanom programu tijekom zimske stanke. Nisam od njih ništa drugo ni očekivao, jer to su sve ozbiljni profesionalci, puni motiva i želje spremiti se za proljetni dio sezone u BHT Premijer liga BiH kako je najbolje moguće, rekao je naš trener Denis Ćorić za Vecernji.ba nakon jučerašnjeg treninga u Sportski Centar Mandić, te dodao kako je jedini problem lom prsta desne noge kod Ivana Krstanovića.
Ajde neka drago mi je da je sve kako treba
- Imali smo dobar i koristan jednoipolsatni trening, kombinaciju trčanja i vježbi, a onda još odigrali malonogometni turnir s četiri momčadi. Sve ide kao podmazano, jer momci su se držali uputa o radu po zadanom programu tijekom zimske stanke. Nisam od njih ništa drugo ni očekivao, jer to su sve ozbiljni profesionalci, puni motiva i želje spremiti se za proljetni dio sezone u BHT Premijer liga BiH kako je najbolje moguće, rekao je naš trener Denis Ćorić za Vecernji.ba nakon jučerašnjeg treninga u Sportski Centar Mandić, te dodao kako je jedini problem lom prsta desne noge kod Ivana Krstanovića.
Ajde neka drago mi je da je sve kako treba
Rijetko sam iznenađen u životu,al kad vidim kakvih se sve nepismenih debila koji UOPĆE ne prate nogomet javlja na jabuci,stvarno se šokiram.Tolke gluposti ljudi valjaju,od nekog debila koji je izjavio da na utamice Širokog dolazi 10-ak ljudi do majstora koji misle da Široki nikad nije izbacio igrača u inozemstvo....strašno s kim dijelimo gradmikel48 je napisao/la:Gledam komentare po jabuci, pojma nemaju o nogometu. Njima Pandža zaslužuke ostat a Bralic otic..Također pišu i Soldo najbolji dobar je ali je nizak i imao je kiksova dosta ove sezone i malog Juricica i Lončara hvale...
EKONNP
[PREGOVORI U TIJEKU] Šilić: Uskoro ćemo konkretizirati transfere koje pripremamo
- Radimo, pregovaramo, s nekim igračima smo obavili razgovore. Čekamo da se posloži nova uprava i da konkretiziramo transfere koje pripremamo, kratko je poručio naš sportski direktor Dalibor Šilić za Sportske novosti.
Konkretnije će se znati nakon prve sjednice novog Upravnog odbora koja bi se, s obzirom da su neki članovi ovog tijela trenutačno na putu, trebala održati najkasnije do srijede.
- Radimo, pregovaramo, s nekim igračima smo obavili razgovore. Čekamo da se posloži nova uprava i da konkretiziramo transfere koje pripremamo, kratko je poručio naš sportski direktor Dalibor Šilić za Sportske novosti.
Konkretnije će se znati nakon prve sjednice novog Upravnog odbora koja bi se, s obzirom da su neki članovi ovog tijela trenutačno na putu, trebala održati najkasnije do srijede.
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Drago mi je čut da su se primili posla odmah... Ajde da vidimo i ta imena, dosta nagađanja više 
NK Široki Brijeg
Dobro kriju imena, mora se priznati 
HRHB
HRHB
Ajde netko iskoprcaj štogod 
Popovic ode u Cesku...
HRHB
HRHB
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Ma kakva imena, pa i ljetos je isto Šilić spominjao pa nikog nisu doveli. Samo daje neke izjave za javnost
Mislim da je jasno da od njega ništa96BadBoy je napisao/la:Benjamin Colic?
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Ma znam hahaha,nego bezveze onako pisem niko nista,pa da nije dosadno 
- Evolve
- Kontakt:
KingJamesMVP je napisao/la:Ma kakva imena, pa i ljetos je isto Šilić spominjao pa nikog nisu doveli. Samo daje neke izjave za javnost
Mislim da je jasno da od njega ništa96BadBoy je napisao/la:Benjamin Colic?
Ljetos su bile okolnosti totalno drugacije, sad imamo vodstvo, i nema nikakva razloga da nedovedemo ili probamo dovest adekvatna pojačanja.
NK Široki Brijeg
Mozda on
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], supervizor i 7 gostiju.