FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ubijedljivo ovo je najteži PDF za insajdere. Najpraćeniji klub u BiH sa zahtjevnim i teškim navijačima. Teško se dokazati, a padneš za tren.PitarBordo je napisao/la:Klizav je ovo PDF za wannabe insajdere. Mada neki se okliznu i nema ih 3-4 mjeseca i onda se vrate prave se kao da se ništa nije desilo. Ili pak nick promjene i kontaju eto mi budale oni fakultet.
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 16 jan 2017, 16:04, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725
zlo87 je napisao/la:Ken choo sto lazes da je trening u 13 usta ti se pisam smrzo sam se ko picka
Brate, uokviriti cu te
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- PitarBordo
- Kontakt:
Svi su wannabe macani, al' samo jedan je lav.pitic je napisao/la:Jedino Lav ima bezgranični kredit da glumi insajdera.
Samo Saraj'vo.
Simbini obozavatelji na Haparatima.PitarBordo je napisao/la:Svi su wannabe macani, al' samo jedan je lav.pitic je napisao/la:Jedino Lav ima bezgranični kredit da glumi insajdera.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Klizav je ovo PDF i za insajdere i za pljuvače, pozitivce, neutralce.. Uvijek neko gleda da te nabode iz prikrajka! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BosnianKingdom
- Kontakt:
45' | Na početku drugog poluvremena iz igre izlazi MAJKL, a u igru ulazi KENCHOO!
Momak vec duže vrijeme lupa sa ciframa, prvo Samir ima 3000 KM, pa onda €, pa svakom igraču zna platu, kao da ima drži platni spisak pred sobom, ja zaboravim kolika je meni plata, a ne koliko svaki igrač Sarajeva zarađuje. I svaka cifra mu je zaokružena. Zašto Saric ne bi zarađivao 4856 € nego bas 5000?(lupam) Daj molim te, ne glupiraj se. Nekidan spominješ neke igrače i ništa,pa opet danas dvojicu,daj dosta te vise bolan!
Momak vec duže vrijeme lupa sa ciframa, prvo Samir ima 3000 KM, pa onda €, pa svakom igraču zna platu, kao da ima drži platni spisak pred sobom, ja zaboravim kolika je meni plata, a ne koliko svaki igrač Sarajeva zarađuje. I svaka cifra mu je zaokružena. Zašto Saric ne bi zarađivao 4856 € nego bas 5000?(lupam) Daj molim te, ne glupiraj se. Nekidan spominješ neke igrače i ništa,pa opet danas dvojicu,daj dosta te vise bolan!
Sabrine mi moje!
Kada je napisao 3000 eura prođe mi kroz glavu da je mogao jesti u puno boljim restoranima nego je to Kibe. 
SRETAN BROJ - 1725
Skromnost je vrlinapitic je napisao/la:Kada je napisao 3000 eura prođe mi kroz glavu da je mogao jesti u puno boljim restoranima nego je to Kibe.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
I dal' je boldirana ili magistralakengur je napisao/la:Diskutabilno je ko sta moze da povuce ....PitarBordo je napisao/la:Prešutit' ću.pitic je napisao/la: Zna je povuć i Said.
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- PitarBordo
- Kontakt:
Bivši haveru nekad smo se zajedno ovdje klizali, al' neka.joker90 je napisao/la:Klizav je ovo PDF i za insajdere i za pljuvače, pozitivce, neutralce.. Uvijek neko gleda da te nabode iz prikrajka!
Samo Saraj'vo.
- ElCartel11
- Kontakt:
@KenChoo, nemoj da te čudi takav odnos do tebe, jer već duže vremena kakiš ovdje po temi. Uvjek bacaš neke insajderske za igrače, fol znaš plate u klubu, pa kad te onda neki forumaš razotkrije da lupaš, onda kao okreneš na šalu sve tipa: pa zar ste mi stvarno vjerovali, dajte ljudi malo zayebancije i slično.
Meni sve više ličiš na admina iz te fb stranice Sarajevo balkan fans, iste fazone prosipaš.
Meni sve više ličiš na admina iz te fb stranice Sarajevo balkan fans, iste fazone prosipaš.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Jedan od najvecih supljaka koji se mogu cuti na temi je: 'para nema jer nas je Jesic zavalio'!!!
Ispade da je imao otvorenu haznu pa zagrabi koliko ti treba. A i prije Jesica je budzet za igracki kadar bio skresan,jer prije Jesica dosao je Ken Cho. A sada je Ken pojacan makedoncem tako da i sada ja ne ocekujem neka veca izdvajanja u tom pravcu.
Naravno ovo sto govorim nije nikakva insajderska prica nego samo logicno razmisljanje i zakljucivanje na osnovu onog sto vidim.
Ispade da je imao otvorenu haznu pa zagrabi koliko ti treba. A i prije Jesica je budzet za igracki kadar bio skresan,jer prije Jesica dosao je Ken Cho. A sada je Ken pojacan makedoncem tako da i sada ja ne ocekujem neka veca izdvajanja u tom pravcu.
Naravno ovo sto govorim nije nikakva insajderska prica nego samo logicno razmisljanje i zakljucivanje na osnovu onog sto vidim.
Jeheheheheehhehehehe nabijem te na ****KenChoo je napisao/la:@zlo87, heheheheheehehe slab si ti šaljivdžija.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ljudstvo hajmo biti malo drustveno korisni.
Mirza Alihodzic skuplja pare da kupi nova kolica jer mu ova stara ne zadovoljavaju osnovne elementarne potrebe obratio se svim relevantnim drzavnim institucijama da mu izađju u susret i jedva nekako je namotao oko 2000 km uglavnom fali mu jos 3000 km zamolio bih svu raju dobrog srca ako moze nekako da skupimo između sebe koliko ko moze jer iskreno nama nece puno znaciti odvojiti se od par maraka a nasem Mirzi ce otvoriti novo ljepse poglavlje u zivotu.
Ako neko ne zna ko je Mirza,to je onaj momak u kolicima sto je svaku tekmu na atletskoj stazi i uvijek ispred kortea.
broj ZR 1541029920229350 INTESA SAN PAOLO BANKA BIH
Mirza Alihodzic skuplja pare da kupi nova kolica jer mu ova stara ne zadovoljavaju osnovne elementarne potrebe obratio se svim relevantnim drzavnim institucijama da mu izađju u susret i jedva nekako je namotao oko 2000 km uglavnom fali mu jos 3000 km zamolio bih svu raju dobrog srca ako moze nekako da skupimo između sebe koliko ko moze jer iskreno nama nece puno znaciti odvojiti se od par maraka a nasem Mirzi ce otvoriti novo ljepse poglavlje u zivotu.
Ako neko ne zna ko je Mirza,to je onaj momak u kolicima sto je svaku tekmu na atletskoj stazi i uvijek ispred kortea.
broj ZR 1541029920229350 INTESA SAN PAOLO BANKA BIH
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Burberry46
- Kontakt:
Svi mi vjerujemo Cali, ali nije on madjionicar treba mu pojacanja, igrac kao Stojcev takvih karakteristika se treba dovesti i to fali ovoj ekipi, ne smije se dozvoliti da ne dovedemo igraca na tu poziciju. Na proljece ce biti teskih tekmi i treba nam siri roster
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
I sta bi sa treningom 
- TobeYarabi
- Kontakt:
citali moje komentare od juce. imam bolje informacije nego @kurchoo, @majkl i @simbabundesliga1900 je napisao/la:HARISA DULJEVIĆA NAJBLIŽI SHERIFFU IZ TIRASPOLA!
Izvor: Sport Centar
Ja ti taman poslao poruku i krenuo kuci kad cujem Calu dere se. Odgledsm trening, strasno mi se svidja kako su odigrali svi, pogotvo Dulja i Crnkic. Estonac dobar, Catakovic isto tako, Said se trudi, a Rustemovic je bio meni neprepoznatljiv, odlican. Bit ce ovo dobro sve. Atmosfera je odlicna, skupili su 900 KM za humanitarnu, svaka im cast. I jos jednom ken choo te ustaSarajlijica1946 je napisao/la:I sta bi sa treningom
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..