Ma Damir je zlatan sa obzirom odakle je krenuo. Balkanac i temperament i veci sportisti i zvijezde nisu mogli izbiti.Unofficialpage je napisao/la:Ljut Damir na medije. https://www.klix.ba/sport/tenis/dzumhur ... ook+status
Sudija će biti kažnjen.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ma Damir je zlatan sa obzirom odakle je krenuo. Balkanac i temperament i veci sportisti i zvijezde nisu mogli izbiti.Unofficialpage je napisao/la:Ljut Damir na medije. https://www.klix.ba/sport/tenis/dzumhur ... ook+status
Sudija će biti kažnjen.
Naravno da sudija nije kriv, i u tom 5. setu je imao šansu, ima break loptu umjesto da drži lopticu u igri on napada iz neizgledne situacije, sljedeći servis game Viktora 40-30 za Viktora umjesto fh paralele on DS udara opet iz teške situacije. Sitnice ali sitnice koje odlučuju meč. Sam sebi je kriv. Koliko je imao šansi i svaki put je propusti glupim potezima. A to što je pukao u 5. setu, pa možda u toj situaciji bi mi večina to uradili, teško je tad emocije držati. Meni to lično nije problem, veći je problem 1. i 2. set gdje je bio u meču i onda slijede loši potezi.RafaGarros9 je napisao/la:Bgm moram priznati da sam ovaj put mislio da ce protivnik biti zasluzan za njegov poraz ali opet sam se zajebao jer izgleda da su ponovo svi drugi krivi samo ne Damir...Sinoc se ukljucim na rezultat 5 seta pri rezultatu 3-3 da pregledam zavrsnicu i vidim opet nasu seljacinu kako se glupira kako se svadja i kako uvijek ali uvijek pravi budalu od sebe i bruka zastavu ove drzave...Naravno ni jedan mec ne moze proci bez psovki,prepirki sa sudijom ali uvijek se pitam kako njemu ali uvijek njemu desavaju ovakve stvari da drugi nisu posteni i realni i da se samo donose lose odluke na njegovim mecvima...Odluka sudije da ga kazni je naravno opravdana i trebao je dodijeliti pobjedu Viktoru da se mene pita a ne da trpi budalu i da uopste dolazi u poziciju da se raspravlja sa onim jadnikom prije svega od covjeka pa onda tenisera...Samo jednom cekam naslov u novinama Damir Dzumhur pretucen od strane... jer samo je pitanje kad ce primiti degenek zbog onakvog ponasanje..Uredu je decko igras tenis imas pare ali nemas ljudskost i zato se poserem i na tebe i na tvoje pare Damire...E ovo je recenica svakog normalnog covjeka prema ovakvom nacinu ponasanja...
Al meni ovi fol forumasi i navijaci nisu jasni..citam komentare on je junak on je ovo on je ono,ponos nas,nedamo te damire nikome a onda gubi mec i on je jadnik,budala nema sta nije vrati se igraj celendere ne sramoti sebe ni ovu drzavu itd...pa dobro smaraci sta je on ustvari ponos nas ili jadnik izjasnite se jednom pokazite svoj stav,napisite svoje misljenje a ne da se uvlacite pojedincima ovdje i igrate kako oni sviraju
WOW SUDIJA OPET KRIV ETO GA IMAMO PONOVO OPRAVDANJE ZA PORAZ I TO NARAVNO ZNACI DA JE DAMIR BOLJI I OD VIKTORA
Evo placem od smijeha...o kakvim sitnicama pricas ccc pa tako bi se za svakog tenisera za svaki mec u svakom poenu moglo reci zasto je izgubio...nakon sto pogrijesi paralelu joj pa trebao je dijagonalu ili obrnuto...cuj trebao je drzati loptu u igri a da je drzao i da je opet izgubio poen bilo bi zasto ga nisi napao kad vec imas priliku a ne da njemu dozvolis inicijativu ili nesto sl. ili da trebao je fh paralelu jer je pogrijesio dr. udarac a da nije bilo bi bravo majstore...smijesno na koliko glup nacin pokusavate opravdat ovu brudalu od tenisera i covjeka...Da imao je 4-2 prednost i onda je viktor pojacao tempo i vezao 7 gemova u nizu i to se zove nadmoc nad protivnikom sto znaci da je puno puno bolji igrac...naravno viktor odigrao lagano i opusteno jer je znao da je znato bolji od naseg bolesnika...evo ti isti primjer sa federerom dobio prvi set drugi izgubio i onda pojacao i dozvolio protivniku samo 4 gema u preostala 2 seta..sto nam govori da nadmocniji teniseri igraju onoliko koliko im je potrebno sto je viktor uradio i cestitam mu na tome a sto se neki ponadali i razmisljali o pobjedi ja sam kroz smijeh zaplakaoUnofficialpage je napisao/la:Naravno da sudija nije kriv, i u tom 5. setu je imao šansu, ima break loptu umjesto da drži lopticu u igri on napada iz neizgledne situacije, sljedeći servis game Viktora 40-30 za Viktora umjesto fh paralele on DS udara opet iz teške situacije. Sitnice ali sitnice koje odlučuju meč. Sam sebi je kriv. Koliko je imao šansi i svaki put je propusti glupim potezima. A to što je pukao u 5. setu, pa možda u toj situaciji bi mi večina to uradili, teško je tad emocije držati. Meni to lično nije problem, veći je problem 1. i 2. set gdje je bio u meču i onda slijede loši potezi.RafaGarros9 je napisao/la:Bgm moram priznati da sam ovaj put mislio da ce protivnik biti zasluzan za njegov poraz ali opet sam se zajebao jer izgleda da su ponovo svi drugi krivi samo ne Damir...Sinoc se ukljucim na rezultat 5 seta pri rezultatu 3-3 da pregledam zavrsnicu i vidim opet nasu seljacinu kako se glupira kako se svadja i kako uvijek ali uvijek pravi budalu od sebe i bruka zastavu ove drzave...Naravno ni jedan mec ne moze proci bez psovki,prepirki sa sudijom ali uvijek se pitam kako njemu ali uvijek njemu desavaju ovakve stvari da drugi nisu posteni i realni i da se samo donose lose odluke na njegovim mecvima...Odluka sudije da ga kazni je naravno opravdana i trebao je dodijeliti pobjedu Viktoru da se mene pita a ne da trpi budalu i da uopste dolazi u poziciju da se raspravlja sa onim jadnikom prije svega od covjeka pa onda tenisera...Samo jednom cekam naslov u novinama Damir Dzumhur pretucen od strane... jer samo je pitanje kad ce primiti degenek zbog onakvog ponasanje..Uredu je decko igras tenis imas pare ali nemas ljudskost i zato se poserem i na tebe i na tvoje pare Damire...E ovo je recenica svakog normalnog covjeka prema ovakvom nacinu ponasanja...
Al meni ovi fol forumasi i navijaci nisu jasni..citam komentare on je junak on je ovo on je ono,ponos nas,nedamo te damire nikome a onda gubi mec i on je jadnik,budala nema sta nije vrati se igraj celendere ne sramoti sebe ni ovu drzavu itd...pa dobro smaraci sta je on ustvari ponos nas ili jadnik izjasnite se jednom pokazite svoj stav,napisite svoje misljenje a ne da se uvlacite pojedincima ovdje i igrate kako oni sviraju
WOW SUDIJA OPET KRIV ETO GA IMAMO PONOVO OPRAVDANJE ZA PORAZ I TO NARAVNO ZNACI DA JE DAMIR BOLJI I OD VIKTORA
Kad vodiš 4-2 i izgubiš set 4-6, pa sa 4-1 dođeš na 4-5 i serviraš za 5-5 i tri čista voleja u mrežu zakuzaš, pa imaš priliku da u 5. setu dođeš do breaka i uradiš loš, glupo je onda tražiti grešku u sudiji ili bilo kome drugom.
Nije bolji ali nije ni lošiji, teniseri istih kvaliteta.
Naravno ne da viktor nije bolji igrac nego je cak i losiji kao i svi teniseri koji su plasirani ispred njega al et jbg uvijek se nesto desi i nadje neki razloga da izgubi...Cuj damir njega prisilio na par udaraca vise i ovaj ga nije mogao probiti pa viktora ni nadal ni novak nekad ne mogu prisiliti a da ga on prisili ccc...A damirova igra se nije podigla nego je to samo tako izgledalo zato sto se viktor opustio i poceo rastereceno igrati i slati slabije loptice pa je ovaj pogadjao i koristio te lose i slabe lopte...i nemoj ih vise porediti glupo mi da tako nesto pisem jbt cuj izjednaceni teniseriUnofficialpage je napisao/la:Normalno da je trebao držati tempo jer je takvo igrom osvojio dva seta i Viktor je griješio i nije znao kako da ga probije i zašto mijenjati dobitnu kombinaciju. Nije opravdanje, sam je sebi kriv. Viktor nije znatno bolji igrač Damira, morao se dobro namučiti da ga dobije i dobio ga na račun gluposti Damira. Izjednačen meč, izjednačenih tenisera po kvalitetu. Ko bi to opušteno odigrao i igrao oko 4 sata a mogao riješiti meč sa tim "jakim" tempom za nešto više od 2 sata? Ne pije vode, Viktorova igra je pala jer je Damir podigao nivo igre i počeo pogađati sve, stizati nemoguće loptice, izvlačiti i tjerati Viktora na 2-3 udarca više sa plitkim lopticama i na to Viktor nije imao odgovor i dosta ih je slao u out ili mrežu.
Malo više je od 5% Rafe.RafaGarros9 je napisao/la:Cini mi se da je tebi zelja da on bude bar 5% kao rafa al nece moci u ovom zivotu mozda u nekom drugom
Zasto bi mu pustao,zato sto je to velicina igraca i to mogu samo vrhunski igraci raditi..ne kazem da je viktor vrhunski daleko od toga al protiv damira on to jeste,kao nebo i zemlja recimo i opusti se ili mu pusta jer zna u svakom trenutku da ga moze dobiti a i to nekako dodje podsvjesno covjek se nekako opusti ili pusti set da bi mozda malo i uhvatio forme ili nesto slicno..et dao sam ti vec primjer federera dns pusti mu set jer zna da mu slijede teski mecevi gdje ce mu trebati i snage i koncentracije...pa se malo vjezba na te "duze" meceve..i onda protutnja 2 seta kao da protivnika i nema...I samo se jos pitam koji igrac drzi igru na visokom nivou citav mec???
Daj boze da je 5% usao bi u top 20 odmahUnofficialpage je napisao/la:Malo više je od 5% Rafe.RafaGarros9 je napisao/la:Cini mi se da je tebi zelja da on bude bar 5% kao rafa al nece moci u ovom zivotu mozda u nekom drugom
Zasto bi mu pustao,zato sto je to velicina igraca i to mogu samo vrhunski igraci raditi..ne kazem da je viktor vrhunski daleko od toga al protiv damira on to jeste,kao nebo i zemlja recimo i opusti se ili mu pusta jer zna u svakom trenutku da ga moze dobiti a i to nekako dodje podsvjesno covjek se nekako opusti ili pusti set da bi mozda malo i uhvatio forme ili nesto slicno..et dao sam ti vec primjer federera dns pusti mu set jer zna da mu slijede teski mecevi gdje ce mu trebati i snage i koncentracije...pa se malo vjezba na te "duze" meceve..i onda protutnja 2 seta kao da protivnika i nema...I samo se jos pitam koji igrac drzi igru na visokom nivou citav mec???
Viktor nije pustio jer Viktor nije toliko bolji od Damira da pusti i to da pušta nekome neko ne pije vode. Zašto bi bilo ko ako može meč završiti za max 2h igre pustio 2 seta i igrao oko 4h? Ko god to radi je budala. Dodatno se umara i Federer nije pustio danas već je Melzer zaigrao dosta bolje i Federeru je pala koncentracija. Ne drži nijedan jer niko nema snage da na tom nivou igra, ali opet vrhunsko nije za svakoga isto.
Ti ovdje hoćeš predstaviti Damira kao totalnog antitalenta za tenis a to Damir nije. On zna igrati tenis a bilo ko u TOP 100 nije antitalent jer valja uči i tu. Damir nema problem sa znanjem tenisa već sa fokusom i koncentracijom a to mu kvari česta svađa sa sudijom i da se toga riješi vrlo brzo bi ušao u TOP 50. Ali da ne idemo više u krug, jer se nećemo složiti. Ipak, i ti treba da znaš da pišeš o teniserima iz ove države i ako ti se oni ne sviđaju nemoj ovdje dolaziti i uopšte ih pratiti.
Sve pare na Real !RafaGarros9 je napisao/la:Bgm moram priznati da sam ovaj put mislio da ce protivnik biti zasluzan za njegov poraz ali opet sam se zajebao jer izgleda da su ponovo svi drugi krivi samo ne Damir...Sinoc se ukljucim na rezultat 5 seta pri rezultatu 3-3 da pregledam zavrsnicu i vidim opet nasu seljacinu kako se glupira kako se svadja i kako uvijek ali uvijek pravi budalu od sebe i bruka zastavu ove drzave...Naravno ni jedan mec ne moze proci bez psovki,prepirki sa sudijom ali uvijek se pitam kako njemu ali uvijek njemu desavaju ovakve stvari da drugi nisu posteni i realni i da se samo donose lose odluke na njegovim mecvima...Odluka sudije da ga kazni je naravno opravdana i trebao je dodijeliti pobjedu Viktoru da se mene pita a ne da trpi budalu i da uopste dolazi u poziciju da se raspravlja sa onim jadnikom prije svega od covjeka pa onda tenisera...Samo jednom cekam naslov u novinama Damir Dzumhur pretucen od strane... jer samo je pitanje kad ce primiti degenek zbog onakvog ponasanje..Uredu je decko igras tenis imas pare ali nemas ljudskost i zato se poserem i na tebe i na tvoje pare Damire...E ovo je recenica svakog normalnog covjeka prema ovakvom nacinu ponasanja...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.