FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

muhamedhulk
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la muhamedhulk » 16 jan 2017, 20:59

Ako je Lelic gotova stvar, krila su popunjena sa Hebibom i Crnkom desno, lijevo sa Lelicem i Estoncem/Duljom. Said/Dulja na 10ki. Andjusic ?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 16 jan 2017, 21:01

muhamedhulk je napisao/la:Ako je Lelic gotova stvar, krila su popunjena sa Hebibom i Crnkom desno, lijevo sa Lelicem i Estoncem/Duljom. Said/Dulja na 10ki. Andjusic ?
Realno, malo toga je pokazao. Doduse, nije ni previse igrao. Onaj promasaj protiv Slobode bi ga mogao kostati.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 16 jan 2017, 21:02

Ja očekujem da Hamza igra dosta vise. Koliko se sjećam Janjos ga je i preporučio nama, ako se varam ispravite me.
Sabrine mi moje!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 16 jan 2017, 21:10

Jest Čala preporučio Hamzu ali problem Hamze je ta povreda, dosta je propustio pa je pitanje da li će se vratiti isti ili će mu trebati vremena ali svakako da mu treba dati šansu, bit će on odličan napadač samo da zaboravi tu povredu koju je imao.

Crnka/Anđušić na lijevom krilu a Estonac/Hebin na desnom. Duljevića ostavit u sredi ako nastavi sa onakvim igrama.

Eh kako bi na lego Stojčev sad kad je već Ordaga propao..

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 16 jan 2017, 21:11

muhamedhulk je napisao/la:Ako je Lelic gotova stvar, krila su popunjena sa Hebibom i Crnkom desno, lijevo sa Lelicem i Estoncem/Duljom. Said/Dulja na 10ki. Andjusic ?
Misliš da Said može na ovim oranicama sa onakvim koljenom? I neka Anđušić ostane, nikad se ne zna ko se može povrijediti.

p.s. Ali s ovom ekipom mi jednostavno ne možemo da osvojimo titulu! Pa jel znate da imamo utakmice u plej-ofu i to kakve, i kakva gostovanja?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

bundesliga1900
Kontakt:

Post Postao/la bundesliga1900 » 16 jan 2017, 21:17

Mnogo dobar posao su napravili dovodjenjem mnogo talentovanog Sanjina Lelića (1997) i Franka Liivaka (1996),kvalitetni a mladi fudbaleri.Volio bi da se sa takvim fudbalerima potpisuje ugovor na 5 godina kao i sa malim Hadzicem.Dinamo je sa nekim igracima potpisivao cak ugovor na 7 godina.Ali da se vratim na ovo,ipak mladi talentovani igraci 1996 i 1997 godiste i uz njih jos Mihojevic 1996 znaci to su 3 igraca za buducnost i na kraju krajeva fino bi se moglo zaraditi na njima jos ako im dodamo Ćatakovića (1997) i Hadzica (1999),Veladzica (1999) fina generacija mladih igraca.Volio bi ih vidjeti zajedno,kao nosioce igre.Ovdje sam mislio na bas mlade igrace,imamo mi najmladju ekipu u ligi i ostali su poprilicno mladi igraci tipa Duljevic,Hodzic,Crnkic...i uz te mlade igrace koje sam nabrojao dobro bi nas dosao neki provjeren i iskusan igrac tipa Miloš Stojčev.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 jan 2017, 21:17

ledesma je napisao/la:
Misliš da Said može na ovim oranicama sa onakvim koljenom? I neka Anđušić ostane, nikad se ne zna ko se može povrijediti.

p.s. Ali s ovom ekipom mi jednostavno ne možemo da osvojimo titulu! Pa jel znate da imamo utakmice u plej-ofu i to kakve, i kakva gostovanja?
Nazalost..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 16 jan 2017, 21:18

Anex je napisao/la:Ordagic dogovorio sa Slobodankom
Budala, igrač sa takvim intelektualnim sklopom nam ne treba :mrgreen: :mrgreen:

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 16 jan 2017, 21:22

Esport je napisao/la:
Anex je napisao/la:Ordagic dogovorio sa Slobodankom
Budala, igrač sa takvim intelektualnim sklopom nam ne treba :mrgreen: :mrgreen:
Neka igra levat ligu za opstanak nece on nikad dalje od HNL-a i to u neku losiju ekipu,moramo naci veznjaka jakog kako znamo i umijemo

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 16 jan 2017, 21:24

ledesma je napisao/la:

a ko to moze? zrinjski koji smo dizali kao da je bayern pa ispusise 14 bodova u 5 tekmi, ili komsije koji gomilaju igrace kao mi prije dvije tri godine? Ko?
Jednostavno nasa prednost je kohezija trenutnog sastava koji je prava 'klapa'. Al kao sto reko fali razigravac na sredini jer cu se upucat ako to bude radio Rustem sa svojim poprecnim pasovima i strasnim vracanjem lopte unazad.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 16 jan 2017, 21:29

FrancescoTotti je napisao/la:
ledesma je napisao/la:

a ko to moze? zrinjski koji smo dizali kao da je bayern pa ispusise 14 bodova u 5 tekmi, ili komsije koji gomilaju igrace kao mi prije dvije tri godine? Ko?
Jednostavno nasa prednost je kohezija trenutnog sastava koji je prava 'klapa'. Al kao sto reko fali razigravac na sredini jer cu se upucat ako to bude radio Rustem sa svojim poprecnim pasovima i strasnim vracanjem lopte unazad.
Pa treba nam malo da se mozemo udarati za titulu, to podrazumjeva da dovedemo kvalitetnog, iskusnog veznjaka razigravača. Sa ovim trenutnim kadrom to bi Rustem radio a znamo kako to on radi. Treba nam i jedan iskusniji napadač i onda bez problema sa svakim, rame uz rame.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 16 jan 2017, 21:31

Eto haj, mi ne mozemo osvojit titulu, ko moze? I nabroj mi razloge zasto moze?
1946~

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 16 jan 2017, 21:42

Ma bolje ovako neko dovoditi istrosene starohane za instant rezultat kao lazna radnicka klasa. Smijali se da nam srbi samo igraju a gledaj im sad ekipe. Odlicni potezi dovodjenje mladih igraca,barem nesto imamo u izlogu sto ce sutra vrijediti,ne dovodimo 52 igraca kao nekad to sad ova radnicka klasa radi. Jel bolje dovest dva mlada igraca,il Djermanovica,Husica,Bevaba,Halvadzica,Jahica,Toskasa,Mailsona itd od kojih svi zajedno nemaju 90 minuta igra,plus tu su vedete mlade nade kao Bekric,Bogicevic,Stojanovic,Nikolic itd

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 16 jan 2017, 21:45

Da li Lelić dolazi free ili će se morati nešto platiti? Ako si mene to pitao, odgovorit cu ti kasnije kada budem pri laptopu, mada nisam rekao da smo autsajderi, da su drugi bolji itd.. nego da nam malo fali da budemo najozbiljniji i najveći konkurent za trofeje, svakako da i sa ovim igrackim kadrom imamo sanse ali kad vec mozemo, zasto te sanse i ne povećati..

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 16 jan 2017, 21:56

ledesma je napisao/la:

Pokazali smo da mozemo igrati dobro, lijepo. Potrebno nam je samopouzdanje, koje je vraceno unazd 5 kola.

I Da, ja itekamo mislim da mozemo napasti titulu, vjerujem u istu i nadam se.

A razlog sto vjerujem je pozitivna atmosfera unutar igraca i struke, a nekad je to bitnije u borbi za titulu.

Samo borba jedan za drugog, i ne sumnjam u pozitivne rezultate :)

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 16 jan 2017, 22:00

@totti sereš mnogo, a malo meda daješ. ili ti ga zujiš mnogo .... koji smo na tabeli s ovim igračkim kadrom, jel se sjećaš da smo više sreće imali nego znanja? (u pojedinim utakmicama) i još uvijek misliš da će nam se sreća osmijehnuti kod gurbeta, svinjskog...
@thriller zato jer smo imali više SREĆE nego znanja ( pa daj sjeti se molim te utakmica, gdje su čirevi mogli popucati i srčani strefiti)
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 jan 2017, 22:04

Imamo losu ekipu ljudi, naj najveci adut je Cala i ovaj prelazni rok.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 16 jan 2017, 22:10

Tobe Yarabi a jel ti stvarno mislis da je sve do ihtijarevica?

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 16 jan 2017, 22:29

ledesma je napisao/la:@totti sereš mnogo, a malo meda daješ. ili ti ga zujiš mnogo .... koji smo na tabeli s ovim igračkim kadrom, jel se sjećaš da smo više sreće imali nego znanja? (u pojedinim utakmicama) i još uvijek misliš da će nam se sreća osmijehnuti kod gurbeta, svinjskog...
@thriller zato jer smo imali više SREĆE nego znanja ( pa daj sjeti se molim te utakmica, gdje su čirevi mogli popucati i srčani strefiti)
Istina, ali gdje je bila ta ista sreca protiv listice, slobode i kona gdje smo ih trebali nakantat? Sve je to fudbal, i ostali su imali srece i nafake u zadnjim minutama. Licno mislim da ovo nije ekipa za titule, ne zbog kvaliteta vec zbog kratke klupe. Bice to dosta tesko. Dolaze losi tereni, ide liga 6, valja igrati kup, povrijede, kartoni. Treba nama igraca a Boga mi i dosta srece!

Svaka cast za Lelica, decko ima potencijal i vidi se da zna. Ovo je pravi put, samo mlado i dobro. :thumbup:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 16 jan 2017, 22:37

ledesma je napisao/la:@totti sereš mnogo, a malo meda daješ. ili ti ga zujiš mnogo ....
Sta treba da ja dajem? :mrgreen:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []