AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
igra Belotti nogom :kafa:Romagnoli13 je napisao/la:Igrači Torina više igraju rukama nego nogama.

mrs u pizdu materinu.........
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ne zna se koji je go od kojeg komičniji.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
ja mislim da beloti može popušiti 3 qrca odjednom
žvaljo se uvijek ukaže kad ne treba, idi jedi go.vna mali.
rom umjesto što pušta kosu, bolje mu je da pusti dimije
calabria pliva samo tako, bonaventura je mogao sebi halaliti žuti karton i skržiti falketa, onaj tamo (ko god to bio) pušta igrača neometanog da šuta... pa yebi ga, ne mere to tako.
evo sad i ovo, kakvi su ba ovo golovi, šta je ovo?
ovdje više ne znaš ko je kriv ni ko je koga trebao čuvati, lasalamet, nisu dugo ovako smušeni bili.
a ništa, nisam iskreno ni očekivao bodove iz torina, dešava nam se genoa all over again... idemo dalje, štaš moralo je i do ovoga doći.
rom umjesto što pušta kosu, bolje mu je da pusti dimije
evo sad i ovo, kakvi su ba ovo golovi, šta je ovo?
a ništa, nisam iskreno ni očekivao bodove iz torina, dešava nam se genoa all over again... idemo dalje, štaš moralo je i do ovoga doći.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Neka neka,nece ova igra vjecito prolaziti,logicno
Bravo Gigi
Bravo Gigi
- Romagnoli13
- Kontakt:
Jedan go do poluvremena i okrenut ce ovo Milan.
Bravo Gigi doktore.
Bravo Gigi doktore.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
ma nema, kad krene, krene 
bravo điđoni institucijo, kako ga samo pročita
a nije vala ni bio penal.
samo da ne bude kakva katastrofa... ili ipak neka bude, kao poruka jer smo već trenutno prošli polovinu januara, a ja nemam ni dojam da je uopšte merkato... nije se ona nesreća ni treba vraćati iz brazila, mogao je komotno još malo ostati, ionako se ništa ne dešava.
bravo điđoni institucijo, kako ga samo pročita
samo da ne bude kakva katastrofa... ili ipak neka bude, kao poruka jer smo već trenutno prošli polovinu januara, a ja nemam ni dojam da je uopšte merkato... nije se ona nesreća ni treba vraćati iz brazila, mogao je komotno još malo ostati, ionako se ništa ne dešava.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Nama penal **** jelda...mamicu ti spicim sudijsku u njufer
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Ovo je duplo vise za penala nego ono sto je nama svirao. Nemamo veznog reda.
Poslano sa mog x600 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog x600 koristeći Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
ma nije mi ni ovo nad jackom penal, šta ja znam.
kod nas se sve živo svodi na susa i bonaventuru u ofanzivi, ostali su tu samo radi brojčanog stanja
a nije ni da oni imaju bog zna kakav dan.
kod nas se sve živo svodi na susa i bonaventuru u ofanzivi, ostali su tu samo radi brojčanog stanja
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ma daj Bertolaci jbt,koja panjina ne vjerujem
Ovaj Suso će bbiti igračina ali ne može on igrati sa ovim levatima u odbrani.
FK Sarajevo !
Vadi govedo yebem li mu sve pokuci, pa samo smeta i gubi lopte, koja ubleha i prevara od igraca.
Mozel se dodat mozda lopta Bonaventuro.
Mozel se dodat mozda lopta Bonaventuro.
-
celikmilan
- Kontakt:
Amaterska igra uz katastrofalno suđenje.
-
Red or Dead
- Kontakt:
Ne bi mi bertolaci i pasalic ni na treningu igrali, kamoli na nekoj od utakmica.. 
Bilo je pitanje vremena kad će izginut. Igramo ko qrac a u vrhu se koljemo sa jačim ekipama. Sve nam se svodi na Susa koji ima uvijek iste poteze.
Sramota kako Roman ispade.
Sramota kako Roman ispade.
Forza Milan!
- nextterrain
- Kontakt:
Ma šta ja znam meni je ovo sve malo i komično, dva identična gola smo primili odbijene lopte, ne znam
Izbaciti ili Pašu ili Bertolaccija koji su užasni i nek Kuco barem ih udara na sredini ako ništa, Suso jedini vrijedan pomena, ostali su blago rečeno užasni
Valjda se popravimo u drugom poluvremenu uz pozitivni momentum nije još ništa izgubljeno
Izbaciti ili Pašu ili Bertolaccija koji su užasni i nek Kuco barem ih udara na sredini ako ništa, Suso jedini vrijedan pomena, ostali su blago rečeno užasni
Valjda se popravimo u drugom poluvremenu uz pozitivni momentum nije još ništa izgubljeno
- LegendKiller
- Kontakt:
Rosoneri braćo kakvi ste mi!
Po meni je rezultat fakat nerealan, primili smo dva nafakaska gola, ni oni ne znaju kako su ih dali. Mi jalovo napadamo i previše komplikujemo naprijed. Dajete loptu Susu a ostali neka se sklone i otvore prostor. Rom nekako totalno van utakmice.
Ovaj Bertolaci je fakat krava, vadit ga na poluvremenu i poslati na tribine, Kucku na teren.
Po meni je rezultat fakat nerealan, primili smo dva nafakaska gola, ni oni ne znaju kako su ih dali. Mi jalovo napadamo i previše komplikujemo naprijed. Dajete loptu Susu a ostali neka se sklone i otvore prostor. Rom nekako totalno van utakmice.
Ovaj Bertolaci je fakat krava, vadit ga na poluvremenu i poslati na tribine, Kucku na teren.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.