sljivo je napisao/la:Uu Karloni, jesi ostario il si se zaljubio...
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
-
schickeria
- Kontakt:
Elf je uvijek bio najaci kad je bilo 5-7igraca u prvih 11.Ima vise razloga zasto je to tako
Eto baš sam u pravo vrijeme prozvao Robena i evo čovjek odmah produžio, još dok sam ga spominjao on tamo potpis stavljao.
Potez koji raduje, jer da nije produžio mi bi tu dosta izgubili, on je još uvijek najbolji u onom što radi i nema naznaka ni za njega ni za Riberija da im je penzija blizu.
Zato me čudi kako pojedini otpisuju njih dvojicu 2018, a svakako nije isključeno da obojica potpišu slj sezone i do 2019, tu se ništa ne zna,
najbitnije da oni imaju želju, a trenutno i fizički ne zaostaju za ovim mlađim, ali najbitnija je želja, rad na treninzima a onda samim tim produžuješ i svoj fizički rok trajanja.
Potez koji raduje, jer da nije produžio mi bi tu dosta izgubili, on je još uvijek najbolji u onom što radi i nema naznaka ni za njega ni za Riberija da im je penzija blizu.
Zato me čudi kako pojedini otpisuju njih dvojicu 2018, a svakako nije isključeno da obojica potpišu slj sezone i do 2019, tu se ništa ne zna,
najbitnije da oni imaju želju, a trenutno i fizički ne zaostaju za ovim mlađim, ali najbitnija je želja, rad na treninzima a onda samim tim produžuješ i svoj fizički rok trajanja.
@Klare
Jebbeno će Bayernu biti ukoliko njih dva budu okosnica ekipe, a to trenutno jesu. Costa, ma koliko dobar i brz bio, nikada (vjerovatno) neće dostići inteligenciju na terenu koju ima Ribery, o Comanu neću trošiti puno riječi, jer nije dobio pravu priliku, a što je dobio solidno je iskoristio.
Hoću da kažem da u slučaju da se Ribery i Robben povrijede, izlete iz forme, Bayern je u problemu. Treba jedan Griezman, Hazard, odnosno igrači njihovih kvaliteta da bi smjena generacije u Bayernu prošla bezbolno.
Jebbeno će Bayernu biti ukoliko njih dva budu okosnica ekipe, a to trenutno jesu. Costa, ma koliko dobar i brz bio, nikada (vjerovatno) neće dostići inteligenciju na terenu koju ima Ribery, o Comanu neću trošiti puno riječi, jer nije dobio pravu priliku, a što je dobio solidno je iskoristio.
Hoću da kažem da u slučaju da se Ribery i Robben povrijede, izlete iz forme, Bayern je u problemu. Treba jedan Griezman, Hazard, odnosno igrači njihovih kvaliteta da bi smjena generacije u Bayernu prošla bezbolno.
Stern des Südens
Danas se ovaj čiko penzionisao, iz porodičnih razloga, kako reče. Red je da ga pozdravimo i zahvalimo na svemu što je uradio za naš divni Bayern

Sent from my Philips Smart TV.
Zadnja stavka je jako bitna
.
Pametna odluka, hvala mu za sve
Pametna odluka, hvala mu za sve
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
dr.adnan je napisao/la:Danas se ovaj čiko penzionisao, iz porodičnih razloga, kako reče. Red je da ga pozdravimo i zahvalimo na svemu što je uradio za naš divni Bayern
legendo hvala ti za sve sto si ucinio za bayern .Ti si postavio temelje za ovaj bajern koji danas imamo .Da ti mozda nisi bio u bajernu u tom periodu pitanje je da li bi bajern zaista bio ovo sto danas jeste zaista i da li bi dostiago ovaj level.Def covjek koji je donio pozitivu u bajern ,koji je i otvorio novu eru bajerna i postavio temelje za svjetliju buducnost.Ja sam ovom covjeku zaista zahvalan.Ja mu zaista zelim svako dobro u privatnom zivotu puno zdravlja i srece i neka uziva u penz.danima.Covjek za kojeg ce biti mjesta u bajernovoj historiji.

Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
Nemam običaj da pišem u čast nekome ali ovaj čovjek je to zaslužio. On je prva osoba koja je zgrabila civare i krenula da kopa temelje ili da zida u vinklo ovog "novog" Bayerna. Uspostavio je filozofiju, doveo holandsku školu koju je klub prihvatio bez da je odbaci i napravio igrače koji su skupa sa ovim prvim Bayernu donijeli toliko toga dobroga. Iako je visio na rubu propasti uspio je. Srećom. Hvala.
Transferi za džaba, u zadnjih cvaja godina:
- Butt (OK), Kirchoff (flop), Linke (OK), Rudy (?), Haso (OK), Rode (flop), Borowski (flop), Karimi (flop), Baumjohann (flop), Olić (OK), Lewa (OK), Starke (-), Pizarro (OK), Altintop (tamo-vamo), Diarra (-). 6-6, 50% uspješnosti sa ovim transferima.
- Butt (OK), Kirchoff (flop), Linke (OK), Rudy (?), Haso (OK), Rode (flop), Borowski (flop), Karimi (flop), Baumjohann (flop), Olić (OK), Lewa (OK), Starke (-), Pizarro (OK), Altintop (tamo-vamo), Diarra (-). 6-6, 50% uspješnosti sa ovim transferima.
-
schickeria
- Kontakt:
Svaka cast louisu ,neka uziva u odmoru ,zasluzio je
Xabi alonso definitivno napusta nogomet na kraju sezone.Imamo kimmicha ali opcenito je lov na poziciju 6 otvoren
Xabi alonso definitivno napusta nogomet na kraju sezone.Imamo kimmicha ali opcenito je lov na poziciju 6 otvoren
Znači, već ove godine nam odlazi Alonso, i to u penziju.
stotinu i jednu kapu skidam jednom od najboljih trenera koji su sjedili na bayinoj klupi.
galonji hvala za sve, a ostaje zal za tim sto nije imao u potpunosti odrijesene ruke.
galonji hvala za sve, a ostaje zal za tim sto nije imao u potpunosti odrijesene ruke.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- anelbavarac
- Kontakt:
Odlazak jednog od najboljih veznjaka u zadnjih 20 godina.
Jedinstven igrac, po mnogo cemu.
Vec se spekulise o mogucoj funkciji za Alonsa, spominje se rad sa mladjim kategorijama, ili funkcija skauta u Bayernu.
Na ljeto bi mogao poceti lov, na nekog top veznjaka, Veratti je kandidat broj jedan.
Jedinstven igrac, po mnogo cemu.
Vec se spekulise o mogucoj funkciji za Alonsa, spominje se rad sa mladjim kategorijama, ili funkcija skauta u Bayernu.
Na ljeto bi mogao poceti lov, na nekog top veznjaka, Veratti je kandidat broj jedan.
Ne mogu da vjerujem da dolaskom Sulea sada sa viškom na stoperima i odlaskom Alonsa ljudi dozivaju dovođenje pojačanja na njegovoj poziciji a sve pored živog Martina.
Također treba skinuti kapu Galonji(neko od nas se usudio čak i da ga Glavonjom zove
, svojevremeno smo zamjerali ko god da se odlučio na taj zli potez
). Meni je ta 2009/10 ostala u najboljem sjećanju od svih sezona što smo Bayerna gledali. Nema nijedna sezona da se sjećam tolikog broja utakmica, a u LP se sjećam svih 13 kao da su jučer bile, valjda to znači koliko jak pečat je ostavio.
Inače što se transfera tiče, trebali bi iskoristiti situaciju i uzeti Leverkusenu Havertza kome ugovor ističe,
Šmid ga sve češće koristi, sa 17 godina to nije mala stvar, po njegovom milovanju lopte vidi se da će biti veliki igrač.
Također treba skinuti kapu Galonji(neko od nas se usudio čak i da ga Glavonjom zove
Inače što se transfera tiče, trebali bi iskoristiti situaciju i uzeti Leverkusenu Havertza kome ugovor ističe,
Šmid ga sve češće koristi, sa 17 godina to nije mala stvar, po njegovom milovanju lopte vidi se da će biti veliki igrač.
Očekuje nas istorijsko leto u Minhenu, jer će se Bajern oprostiti od dvojice velikih asova, koji će završiti profesionalne karijere. U fudbalsku penziju odlaze Ćabi Alonso i Filip Lam, koji će reći zbogom fenomenalnim karijerama. Ono što je posebno važno za navijače bavarskog velikana jeste to da dosadašnji kapiten Filip Lam neće napustiti klub, već će preuzeti ulogu sportskog direktora na Alijanc arenil, piše Bild.
Dok se oko Lama i pominjala mugućnost da bi mogao na leto da okači kopačke o klin, inofmacija oko povlačenja Ćabija Alonsa predstavlja potpunu novost za ljubilje fudbala, jer je Španac do sada izjavljivao samo nije siguran da li će ostati u Bajernu po isteku ugovora.
Alonso je u Minhen stigao na leto 2014. godine, a do sada je odigrao 97 utakmica za Bajern i postigao devet golova. Pre toga je pet sezona nosio dres Real Madrida.
Lam je čitavu karijeru proveo u Bajernu, rođen je u Mihnenu, a u klub je došao sa 12 godina. Za prvi tim je debitovao u novembru 2005. godine protiv Arminije iz Bilefelda. Sa Bajernom je osvojio osam šampionskih titula, tri nacionalna kupa, Ligu šampiona, Superkup Evrope i klupsko prvenstvo sveta.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- farinelli123
- Kontakt:
Mislim da je Verati prenapuhan fudbaler. Kimih je vec sad bolji od njega. Verati je tipičan Đovinko igrač. Nikad nece izrasti u velikog igrača. Ni stasom ni igrom.
•
5 rečenica - 5 netačnih izjava.farinelli123 je napisao/la:Mislim da je Verati prenapuhan fudbaler. Kimih je vec sad bolji od njega. Verati je tipičan Đovinko igrač. Nikad nece izrasti u velikog igrača. Ni stasom ni igrom.
Jel ovo i Lahm ide u penziju. Zato je Rudy kupljen odnosno...
- Centre forward
- Kontakt:
Bayern će bez Lama bit' baš druga ekipa. Većeg gospodina fudbal nije vidio. Kad su Nijemci uzeli SP najviše mi je bilo drago baš zbog njega. Ostaje žal što je ost'o na samo jednoj LP. Šteta što je Mansourova igračka upropastila priliku kapitenu za bar još jednu. Svim silama iskopat' nekog beka približne kvalitete, što je ipak užasno teško.
Kad se sve sabere i oduzme Marco možda i nije toliko potreban. Možda, opet, bi bio samo prepreka razvoju nekog od naših talentovanih veznjaka,a nije da ih nemamo a i strašno smo ih platili (Renato). Nema forumaša koji ovo nije ponovio, al' dovest' i solidnog CF-a.
Meni nikad nije bio drag al' fala Alonsu za sve. Veliki igrač, zaista. Šteta što je kod nas stig'o u poznim godinama. Ako je tako karizmatična ličnost' i omiljen među kolegama ne bi bilo loše ponudit' i njemu neku funkciju u klubu. Al' samo njega, još jedan južnjak bi bio katastrofa.
Kad se sve sabere i oduzme Marco možda i nije toliko potreban. Možda, opet, bi bio samo prepreka razvoju nekog od naših talentovanih veznjaka,a nije da ih nemamo a i strašno smo ih platili (Renato). Nema forumaša koji ovo nije ponovio, al' dovest' i solidnog CF-a.
Meni nikad nije bio drag al' fala Alonsu za sve. Veliki igrač, zaista. Šteta što je kod nas stig'o u poznim godinama. Ako je tako karizmatična ličnost' i omiljen među kolegama ne bi bilo loše ponudit' i njemu neku funkciju u klubu. Al' samo njega, još jedan južnjak bi bio katastrofa.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Centre forward je napisao/la:Nema forumaša koji ovo nije ponovio, al' dovest' i solidnog CF-a.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
+++ 15.25 Uhr: 80 Millionen für Alonso-Nachfolger? +++
Nach der Rücktrittsankündigung von Xabi Alonso forcieren die Bayern offenbar die Suche nach einem adäquaten Ersatz für das zentrale Mittelfeld.
Für ihren Wunschspieler Marco Verratti müssten sie aber angeblich eine Wahnsinns-Summe auf den Tisch legen. Wie die Bild berichtet, fordert Paris St-Germain sage und schreibe 80 Millionen Euro.
Das Interesse der Bayern am Mittelfeldspieler von PSG existiert schon länger, zuletzt soll TrainerWir machen dich fit! Jetzt die neusten Fitness Artikel der TOP Marken entdecken. Carlo Ancelotti mit seinem ehemaligen Schützling sogar am Telefon schon über einen möglichen Wechsel gesprochen haben.
Nach der Rücktrittsankündigung von Xabi Alonso forcieren die Bayern offenbar die Suche nach einem adäquaten Ersatz für das zentrale Mittelfeld.
Für ihren Wunschspieler Marco Verratti müssten sie aber angeblich eine Wahnsinns-Summe auf den Tisch legen. Wie die Bild berichtet, fordert Paris St-Germain sage und schreibe 80 Millionen Euro.
Das Interesse der Bayern am Mittelfeldspieler von PSG existiert schon länger, zuletzt soll TrainerWir machen dich fit! Jetzt die neusten Fitness Artikel der TOP Marken entdecken. Carlo Ancelotti mit seinem ehemaligen Schützling sogar am Telefon schon über einen möglichen Wechsel gesprochen haben.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.