AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

celikmilan
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la celikmilan » 16 jan 2017, 23:12

Bez Romagnolia će se moći jer ga ima ko zamijeniti. Večeras je odigrao užasno pa je i dobro što ga neće biti. Bez Locatellia će biti teže jer ga apsolutno nema ko zamijeniti. Suso jeste naš ponajbolji igrač ali trebaju ga nekako kazniti zbog onog udarca na kraju kad je imao trojicu kojima je mogao dodati i bili su ako se ne varam 4 na 2. To se je moralo iskoristiti, proigrati a ne pucati.
Protiv Napolija domaći teren mora odigrati neku ulogu jer uz ovakvu igru nemamo apsolutno nikakve šanse protiv njih.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 16 jan 2017, 23:15

De Sciglio je po toj strani Marcelo za Calabriu koji je djelovalo izgubljeno. a propuh je bio sa svih strana :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 16 jan 2017, 23:15

Imali smo propuh po obe strane. Mali Calabria nedovoljno spreman i igrao na neprirodnoj poziciji tako da je Romanjolija i Bertollacija bio najlosiji na terenu. Mada, ni ostali nisu bas za pohvaliti. Suso bi mogao dobiti prolaznu ocjenu da u par navrata nije bio sebičan.

Poslano sa mog x600 koristeći Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 16 jan 2017, 23:29

ma bio bi propuh i da je ščiljo igrao, džabe sve kad ti kroz sredinu prolaze kako hoće kao da smo tri kaspera postavili u vezu, a ne ljudska bića... nekad mi žao kriviti defanzivce, uvijek su oni jadni u fokusu kad se primi gol, a zatvaraju se oči na činjenicu da su vazda ostavljeni na vjetrometini.

govedo je na neku foru proglašeno igračem utkakmice na zvaničnoj milanovoj stranici :urnebes:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 16 jan 2017, 23:51

Nisam gledao samo kraj meca ali bod ko kuca kad sve sagledas jes da su dali dvije nafake ali imali su penal i moglo je biti svega. Ovaj tim ima borbeni mentalitet i to mi se jaako svidja i sve to zahvaljujuci misteru Vicenzu. Svaka im cast na borbi i da izgube 5-0 ovakvom igrom nema im covjek sta reci kad ginu na terenu. Vidim neki su lose odigrali ali sta bi bice bolje.

FORZA MILAN!
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 16 jan 2017, 23:54

On ocitno ima neke povlastice u klubu :D

Ako ovako bude puhalo protiv Napolia onda bolje da ne pocinjemo nikako utakmicu. A Romanjoli za mene odigrao najlosiju utakmicu u dresu Milana, plus je suspendovan, kao i Locatelli. Tako da ce Bertolaci sigurno naci svoje mjesto u startnih 11, nemoj da se sekiras rope :D

Mozda ipak bolje da igra 4-4-2 sa borbenim Lapadulom i Baccom naprijed, a Suso i Jack nek igraju u vezi bocne pozicije. Plus Pasalic i Kucka u sredini. Jos jednom da kazem svaka cast Paleti na igrama koje pruza u dresu Milana. :bow:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 17 jan 2017, 02:33

zna se da ne volim govedo, ali mogu priznati da ni ne igra toliko loše :mrgreen: ali to su i dalje takve partije u nivou da nisam siguran ni da li ga ubuduće zadržati kao back up opciju (mislim, ajde da zamislimo da će se desiti renesansa sa kinezima), a kamo li šta drugo.
nije ni mali pašalić loš, možda bi ga se trebalo okupiti ako je neka razumna cijena u pitanju, ali i on je neko ko bi isključivo bio džoker opcija jer za više nije.

u suštini, svi veznjaci su uvreda za jedan milan, al' to je za neku drugu temu...

baš gledam, ode adriano za nula eura, a za sosu se nudi 7.5 miliona, ali naši iz neobjašnjivih razloga odbijaju pregovarati o tome... a baš kontam, da se prodao adriano za makar 10 miliona i ovaj, pa mogao si kupiti solidnog veznog igrača, npr. badelja (iako nije ni on bog zna kakav igrač, ali čak je i on ogroman upgrade), ali ovako radi maga galianija koji više nije u stanju ništa normalno isposlovati, imaš kitu od ovce.
dovest će se delofeu i to je to, njima je to valjda riješenje svih problema.

zanimljivo da je protiv milana bilo 3 penala i nijedan nije realizovan, 1 promašaj i 2 odbrane điđija :tokralju: nismo mi ni svjesni šta imamo.... sad malac krajem februara puni 18 godina što znači da može potpisati pravi profesionalni ugovor i da su pametni, stavili bi klauzulu na bar 150 miliona, njega i romanjolija se ne smije izgubiti ni po koju cijenu.

FORZA MILAN !

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 17 jan 2017, 08:47

Ako ništa bar imaju tu borbenost i karakter. Ne znam koji je ovo put da sam mislio da su gotovi i nekako se na kraju vrate.

A stvarno više nisu u stanju da uzmu ni eura za igrača. Dovode igrače za 3-4 mil a prodaju za džaba.

Gigiu tačno zalijepiti klauzulu od 150 mil. Momak bukvalno pokrije citav gol. Strašno.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 17 jan 2017, 10:15

Valjda nekad u nekoj utakmici odigraju i prvo poluvrijeme kako treba
Il Club più titolato al mondo!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 17 jan 2017, 11:32

Galliani has arrived at Casa Milan. Milan will receive Everton's response today on the loan of Deulofeu
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 17 jan 2017, 12:39

Jel cemu taj Deulonesto? Kolko sam skonto upgrejdovana verzija Nianga :D
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 17 jan 2017, 12:43

Nisam gledao utakmicu, vidio sam samo zadnjih par minuta i instant se iznervirao na onu Susovu sebičnost kada smo trebali dati pobjedonosni gol sa igračem manje...

Što Lokateli ne igra protiv Napolija?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 17 jan 2017, 13:18

_forzamilan_ je napisao/la:Jel cemu taj Deulonesto? Kolko sam skonto upgrejdovana verzija Nianga :D
Moze i lijevo i desno krilo igrati, ima dobar dribling (sa kojim cesto zna pretjerati), brz, ima bolju zavrsnicu od Nianga, ali cesto zna biti i sebican...tako da tu su negdje njih 2 s tim sto bi rekao da Delufeu stvara vise prilika i kao sto sam rekao ima bolju zavrsnicu od Nianga...Neka nam ovakvih igraca, kao sto sam pisao u nekim ranijim postovima, posudba sa pravom otkupa (sto i uraditi ako se pokaze) je dobar potez i ako ne mogu kupiti nek dovedu jos 2-3 igraca na ovakav nacin jer u slucaju povreda ovih nasih nosilaca igre trenutno ih nema ko zamijeniti i svaki izostanak se osjeti, sto bi na ovaj nacin popunili pa na ljeto ako se pokazu otkupiti, a u suprotnom vratiti ih odakle su dosli.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 17 jan 2017, 13:53

Nije Delofeu los, konkretan igrac koji se sjuri u sesnaeterac i napravi priliku, treba nam neko takav ko ne melja loptu do besvjesti :mrgreen:
Jasta je nego apgrejdovana verzija amebe, taj osim brzine i fizikalije nema nista.

mana sebicnost, ali s obzirom da je na posudbi, da ce se trebati pokazati u najboljem svjetlu da ga se otkupi i da mu od toga u jednu ruku i zavisi karijera, vjerujem da ce biti pametan i suzbiti svoju sebicnost.

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 17 jan 2017, 23:44

Sosa ostaje,oj zemljo

meskalin
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 18 jan 2017, 00:15

rope11 je napisao/la:Nije Delofeu los, konkretan igrac koji se sjuri u sesnaeterac i napravi priliku, treba nam neko takav ko ne melja loptu do besvjesti :mrgreen:
Jasta je nego apgrejdovana verzija amebe, taj osim brzine i fizikalije nema nista.

mana sebicnost, ali s obzirom da je na posudbi, da ce se trebati pokazati u najboljem svjetlu da ga se otkupi i da mu od toga u jednu ruku i zavisi karijera, vjerujem da ce biti pametan i suzbiti svoju sebicnost.
Bas tako sto kaze, Roupe odlican igrac, ali je ne da Bogu dragom, ali opet makar zna driblati, pa valjda ce mu neko utuviti u glavu da asistira, a ne ko Niang niti dribla niti asistira.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 18 jan 2017, 10:03

Fassone and Mirabelli had meetings in Dortmund for Aubameyang during their trip in Germany.BVB's request is around €65-70m

:clap: :clap: Bacca plus 30M i izvodivo.

Fenerbahce met with Sosa offering him €3m for the remainder of the season and €6m for the next two years but Sosa rejected [Sky]. :guz:

Pirlo: "I watched the Super Gup game between Milan & Juve with much detachment although I now have more friends at Juve & I cheer for them." Mrssssssss :sick:

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 18 jan 2017, 10:15

Ne spominji dovođenje Aubameyanga, džaba se nafuram a na kraju vrate Borriella :puke:
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 18 jan 2017, 10:37

OFFICIAL: Giacomo Bonaventura has extended his contract with Milan till June 2020

:opaopa: :opaopa: :opaopa:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 18 jan 2017, 21:55

evo galiani izgleda zeznuo i oko delofeua, ako je uopšte iko sumnjao u suprotno :mrgreen:

dao bog da oni ikog dovedu u ovih 12 preostalih dana :roll: a vjerujem da ima priličan broj dostupnih igrača koji se mogu (ili su se mogli, dok ih neko drugi nije ugrabio) dovesti, jednostavno ne mogu da povjerujem da niko neće u jedan milan koji usput rečeno dobro kotira na tabeli, pa ni to nije problem.
više su za sve nesposobni postali, jedva čekam da odu...

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.