Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- sagitarius
- Kontakt:
Re: Juventus FC

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Molim Vas obratite pažnju na forumaša @Yucca; ja predlažem da Vam sljedeći grb bude njegov avatar 

- IlCapitano
- Kontakt:
Ovako i nije loše

Grb u cast velikom Gianniu, Nikad nije kasno.
"Kada čitam novine, bilo to vijest o finansijama ili sportu, i moje oko sasvim slučajno padne na slovo 'J', slovo Juventusa, moj srce zadrhti, snažno se uzbudi." - Gianni Agnelli. Vjerujem da 99% nas ovdje isto misli i osjeca, pa kako onda da nam bude los? J 

Max Allegri
Kako loš grb Juventusa nevjerovatno. Uvijek sam protiv mijenjanja bilo kakvog elementa tradicije pa i grba. Svi smo navikli na grb najveceg kluba u Italiji sa čuvenom krunom i bikom al' ovo je stvarno bljuvotina. Bio sam i protiv promjene grba Lfca ali opet fenix je Liverpoolova tradicija... Ne znam samo da li je ovaj grb samo do kraja sezone ili ne d'o Bog za stalno.
5 times champions of Europe. #YNWA
Otislo sve u **** s nogometom pa tako i grbovi..a meni se juventusov bas svido kao navijacu Milana ,drugo je to npr kad je Chelsea promjeno. Promjenjen na bolje,ovo je bas tragedija
-
- Kontakt:
Nemam interneta pola dana i promijene grb voljenog mi kluba, wtf??
Da nije dosao do sutra prodali bi ga kinezima..
Sent from my Nokia 3310
Da nije dosao do sutra prodali bi ga kinezima..
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
al' ovaj slogan #2beJuventus je jos jaci od grba
ovaj hashtag, na prvu vuce kao da je Juventus no2.. no1 zvuci dobro, ali no2 bas i nije neki marketinski trik.

- Sarajevo1946
- Kontakt:
I ja sam u početku šokiran bio ali ovo marketinško objašnjenje što je Capitano stavio i Giannijeva historijska rečenica kao motiv brzo su me razuvjerili...
I na dresu lijepo izgleda, mijenjat će se opet svakako, neka ga....
Bože zdravlja i trofeja...
I na dresu lijepo izgleda, mijenjat će se opet svakako, neka ga....

Bože zdravlja i trofeja...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
-
- Kontakt:
Kao sto negdje procitah, izgleda kao logo za drugu japansku ligu..
Sent from my Nokia 3310
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
Jel ovo Ratjakowskimusla je napisao/la:Ovako i nije loše![]()

- akisarajevo92
- Kontakt:
Jel' ovo neka satira ili losa sala.. ne mogu da vjerujem sta uradise

Don't believe the hype.
Rangersi npr nikada u svojoj historiji nisu nosili svoj grb na dresu, uvijek je bilo ispreplitano FCR
Flamengo npr fura to isto, ima jos takvih primjera
vremenom cete se navici, meni to izgleda sasvim ok, al opet zavisi od dizajna, gledam ove dresove na prethodnoj stranici i onaj prvi dres s crnom podlogom je horifican, al druga dva izgleda jako dobro :thumbup:
Flamengo npr fura to isto, ima jos takvih primjera
vremenom cete se navici, meni to izgleda sasvim ok, al opet zavisi od dizajna, gledam ove dresove na prethodnoj stranici i onaj prvi dres s crnom podlogom je horifican, al druga dva izgleda jako dobro :thumbup:
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Ovo je stvarno nigdje veze, totalno amaterski izgleda, u redu da su koristili na trenerkama, majicama,3. dresu i sl. Ali ovo, praktično slovo ´J´ mjenjati za grb, ne znam kome je to moglo pasti na pamet, i još odobriti to da prođe.
-
- Kontakt:
Fu**ing marketing i marketing strategije, jos nisu mogli bar malo najaviti o cemu razmisljaju, na cemu rade, ovako se od iznenadnog soka osjecam prodano, iskoristeno cak. Jednostavno previse su otisli od tradicionalnog izgleda za kratko vrijeme
Sigurno je da cemo se vremenom svi navici na nove stvari, al zasad kad vidim kako bi dresovi trebali izgledati vise mi lici na neki americki bejzbol klub sa ova dva slova: Juventus Jakuze, Juventus jajare, Juventus Jaguars...

Sigurno je da cemo se vremenom svi navici na nove stvari, al zasad kad vidim kako bi dresovi trebali izgledati vise mi lici na neki americki bejzbol klub sa ova dva slova: Juventus Jakuze, Juventus jajare, Juventus Jaguars...

34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
When I was born the doctor came out to the waiting room and said to my father, "I'm very sorry. We did everything we could...but he pulled through."
When I was born the doctor came out to the waiting room and said to my father, "I'm very sorry. We did everything we could...but he pulled through."
Ovo isto kad na PES-u ne dobiju licencu Juventusa pa Japanci sami nesto skroje

Re: RE: Re: Juventus FC
[emoji2]autogol je napisao/la:Ovo isto kad na PES-u ne dobiju licencu Juventusa pa Japanci sami nesto skroje![]()
Nego, zar nije logicno da klubovi kod ovakvih stvari prvo naprave anketu medju registrovanim navijacima? Ili su to mozda uradili?
Poslano sa mog x600 koristeći Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
Dizajnerski logo je okay, veoma dobro uradjen.
Druga je stvar sto ljudska bica uvijek reaguju cudno kad nesto promjenis sto je tu skoro 100 godina, grb a sad jednostavni logo.Mora doci do blagog soka.
Vidi se da im je uglavnom marketing i to onaj internet, bio u prvom planu.Jednostavnost i primjena ovo ono.
Druga je stvar sto ljudska bica uvijek reaguju cudno kad nesto promjenis sto je tu skoro 100 godina, grb a sad jednostavni logo.Mora doci do blagog soka.
Vidi se da im je uglavnom marketing i to onaj internet, bio u prvom planu.Jednostavnost i primjena ovo ono.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- Feldmarschall
- Kontakt:
Juventus je ovim potezom postao pionir nečega što će kroz pet godina postati trend. Koga briga kako izgleda ako će im pomoći da zadrže najbolje igrače u klubu i na taj način omogućiti borbu za prestižne nagrade.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.