na ovoj slici mi izgleda, k´o da hoce zaplakati, jbt zao meni i njegaBrnjoo je napisao/la:

za real igrati toliko dugo postati legenda, i odjednom preci u drugi klub..... ne znam sta da kazem ost´o sam bez teksta

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
na ovoj slici mi izgleda, k´o da hoce zaplakati, jbt zao meni i njegaBrnjoo je napisao/la:
Samo izvolite.LBJ MVP je napisao/la:Zdena care izvini morao sam posudit avatar
Ma nije to nista gotovo dok Maicon i Inter malo ne snize svoja potrazivanja. Tek kad ja vidim da je Maicon pristao na 5.5 miliona a ne da trazi 7+bonus i da je Inter pristao na 25 miliona, moze se reci da smo ga skoro doveli. Lijevi bek nece sigurno doci, a Khedira sigurno hoce. Cak sumnjam da ce Maicon uopste biti blizu prelaska u Real i da cemo na kraju dovesti kvalitetnog stopera. Nemamo mi pare za doborg lijevog beka.Romariooo je napisao/la:Transfer Maicona u Real je izgleda gotova stvar i to ce vam biti po meni najjace pojacanje. Jos ako dovedete Kediru i nekog sjajnog lijevog beka, onda se moze reci da imate top ekipu popunjenu na svim mjestima i bit cete nam veliki konkurenti, odnosno moglo bi se reci da su Barca i Real izrazito najjaca dva kluba u svijetu.
Bice zanimljivo gledati Real ove sezone. Ja bi reko da ce u primieri igrati napadacki za gol vise, ne vjerujem da ce to biti neka ruzna igra, barem u primieri, a u ligi prvaka ce tu Morinjo vjerovatno sve podrediti uspjehu. Nekako mi nije jasno jedino poznavajuci Morinjove taktike u bitnim utakmica, kako ce to izvesti u Realu, jer licno mislim da je sa igracima kao sto su Ronaldo, Kaka i Higuain igrati onakve odbrane kakve je igrao u Celziju i Interu, tesko je povjerovati da ce njih dvojica u nekim utakmicama odigrati bekove kao sto su to u Interu radili Eto i Pandev. Nekako vjerujem da bi Kaka mogao otici.
11. augusta se igraju prijateljske.Brnjoo je napisao/la:Ne mislim na to. Nego sam mislio na prijateljske utakmice reprezentacija. Znam da se tamo negdje oko 13 igraju pa rek hocemo li ostati bez spanjolaca, portugalaca, argentinaca i tako tih
Mexico - ŠpanijaBrnjoo je napisao/la:Znas li igraju li Spanija i Portugal protiv koga?
onda sam se ja nesto zaje.boBrnjoo je napisao/la:Ne igra Spanija odmah protiv Argentine, jer kad sam jucer prevodio za Fernanda Gaga u vezi reprezentacije, pisalo je da im je slijedeca utakmica protiv Irske u Dablinu (Argentinina), pa cu ovaj put vjerovati Boscu
ZNAO SAM !!!Devil je napisao/la:11.avgusta Spanija-Meksiko
7.septembra Spanija-Argentina u Buenos Airesu.
ih 70-80 miliona eura cistog profita od prodaje dresova kad se njegov broj promijeni. Ne vidim nista lose u tome. To sto ga je Raul nosio toliko godina nista ne znaciLBJ MVP je napisao/la:Nisu valjda Ronaldu dali 7?![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.