kad smo vec kod ddr.a
4 metra lima i 5 meteri dima
a sjecal se ko ovoga?
kurilic iz grada soli...
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
sinoc je bio nasankanju sa salovima komplet porodicatuzlak1987 je napisao/la:Jel ko vidio ovu izjavu Begica sa salom Fukara, kakva dominacija
jeKo to?Sariel je napisao/la:sinoc je bio nasankanju sa salovima komplet porodicatuzlak1987 je napisao/la:Jel ko vidio ovu izjavu Begica sa salom Fukara, kakva dominacija![]()

ove trokute i planete s vukovima i zenama radio je midjajos prije20godinaDoeTz je napisao/la:Zna li neko napravit ovakvu sliku?
Opet si popio haahahah, treba mi ba okvir ovaj, nesto na fazon ove slike, ta pozadina je nebitnaSariel je napisao/la:ove trokute i planete s vukovima i zenama radio je midjajos prije20godinaDoeTz je napisao/la:Zna li neko napravit ovakvu sliku?
![]()
Na današnjem treningu radilo se ponovo na sticanju fizičke sperme.
Najjači lik, daleko najjači. Meni profa na pravnom kaže jer protiv nekih stvari određenim ljudima ne smijete pričat, kao npr. meni za Slobodu.Sariel je napisao/la:sinoc je bio nasankanju sa salovima komplet porodicatuzlak1987 je napisao/la:Jel ko vidio ovu izjavu Begica sa salom Fukara, kakva dominacija![]()
Posalji, uradit cu ti ja u HD-uDoeTz je napisao/la:Zna li neko napravit ovakvu sliku?
**** sliku onaj projekt propao, mrsko mi ga promovisat hahaha ali logo jede malu djecuNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Posalji, uradit cu ti ja u HD-uDoeTz je napisao/la:Zna li neko napravit ovakvu sliku?
Evo i logo ti napravi, moze se ovdje svasta, ali nemam kad sad![]()
ima gore u slavinovicima ustvari senjak preko puta ulaza u dom za nezbrinutu djecu.SOLINA je napisao/la:Gdje se u Tuzli imaju kupiti dobre NOVE gume za auto?
guma m, na sickom i prema lukavcu PGL...oni su kao najpovoljnijiSOLINA je napisao/la:Gdje se u Tuzli imaju kupiti dobre NOVE gume za auto?
Odlična.tuzlak1987 je napisao/la:Jel moze?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.