FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Samo da hoce nasi otici u Medjugorje. Tamo ce moci mnogo vise zbog vremena. Kaze Slavko da loptu nisu ni pipnuli vec rade one vjezbe sto je gore neko postavio. U Medjugorju ce Slavko vidjeti sta moze ocekivati od Crnova,Zakarica i Bobica. Da hoce sto prije i lijevi i stoper doci pa da sto vise vremena budu zajedno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nije ni u Hercegovini vrijeme idealno,vjetar bratoLjoZee je napisao/la:Samo da hoce nasi otici u Medjugorje. Tamo ce moci mnogo vise zbog vremena. Kaze Slavko da loptu nisu ni pipnuli vec rade one vjezbe sto je gore neko postavio. U Medjugorju ce Slavko vidjeti sta moze ocekivati od Crnova,Zakarica i Bobica. Da hoce sto prije i lijevi i stoper doci pa da sto vise vremena budu zajedno.
Dobrodosli u najveci i najtrofejni klub u Bosni i Heregovini 
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Prvo da Kostic dobije papire pa cemo vidjeti.
Momci, postavljanje reklama vodi zabrani pristupa forumu. Molim vas, nema potrebe za time nikakve.
- plavousrcu
- Kontakt:
Vjetar je podnosljiv. Ovo ovdje je nemoguce za raditi. Puno sitnih povreda, trebamo ako smo u mogucnosti danas otici u Medjugorje.Scout1921 je napisao/la:Nije ni u Hercegovini vrijeme idealno,vjetar bratoLjoZee je napisao/la:Samo da hoce nasi otici u Medjugorje. Tamo ce moci mnogo vise zbog vremena. Kaze Slavko da loptu nisu ni pipnuli vec rade one vjezbe sto je gore neko postavio. U Medjugorju ce Slavko vidjeti sta moze ocekivati od Crnova,Zakarica i Bobica. Da hoce sto prije i lijevi i stoper doci pa da sto vise vremena budu zajedno.,bice zanimljivo protiv Veleza na umjetnoj
Mislim da sa ovim trebamo završiti sagu oko Kostića, Vozdra paša nisi Pique, pa se ti ganjaj tamo za papire ...- Prema Kostiću su sva dugovanja izmirena. Sve plaće uključujući i doprinose. On tvrdi da mu dugujemo 50.000 KM. Međutim, to nigdje nema u ugovoru, u papirima. Kako mi da znamo za nešto što mu je obećano u 'kafani? Mi mu ne vjerujemo. On s nama ima ugovor do ljeta. Najvjerovatnije će trenirati sa juniorima. Na arbitraži nema šanse, jer kako sam kazao, prema njemu su sve obaveze koje ima u ugovoru izmirene, a Savez prizna jedino ugovor, a ne dogovore iz kafane. Može ići jedino uz obeštećenje. Ako nam se neko javi spremni smo ga prodati - rekao nam je predsjednik Slobode, koji se potom dodatno obrušio na Kostića.
Upravo,nadjite drugog stopera. Manite se ovog.
Ako mislis na youtube video sto sam postavio sorry, nisam znao da se to karakterise kao reklama.admin je napisao/la:Momci, postavljanje reklama vodi zabrani pristupa forumu. Molim vas, nema potrebe za time nikakve.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kolko nasih bivsih uplati za stolicu cini mi se svi osim Dzeke moslim na ove poznatije,Stila Visca Zukanovic Bajic i ostali.
Dzeko,Stilic,Cocalic,Bajic,Hadziahmetovic,Visca,Zubanovic,Sehic,Zukanovic...neki su uplatili desetogodisnju,a neki su kupili vise stolica na pocetku akcije.
- plavousrcu
- Kontakt:
Mozda je uplatio, a nije htio da izlazi u javnost.Alipasino je napisao/la:Kolko nasih bivsih uplati za stolicu cini mi se svi osim Dzeke moslim na ove poznatije,Stila Visca Zukanovic Bajic i ostali.
Zao mi Kostica, propade mu angazman u klubu koji mu je trebao biti vrhunac karijere.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Vala treba vec danas da krenu traziti novog stopera. Valjda su imali nekog kao alternativu ako ne upali sa Kosticem.
Vise mi dojadilo ovo sa Kosticem pa nije Nesta
Moze li Ivan Tatomirovic 
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
youtube video koji počinje reklamama ili sadrži reklame je reklama, pogotovo onaj koji je napravljen samo da bi bio reklama po forumima i facebooku. a obični youtube video može, naravno.amar92 je napisao/la:Ako mislis na youtube video sto sam postavio sorry, nisam znao da se to karakterise kao reklama.admin je napisao/la:Momci, postavljanje reklama vodi zabrani pristupa forumu. Molim vas, nema potrebe za time nikakve.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ne daj bozeMerhaba je napisao/la:Moze li Ivan Tatomirovic
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
S njim se pregovaraMerhaba je napisao/la:Moze li Ivan Tatomirovic
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Nemoj njega sviju ti, dosta mi je pitarluka ... Šta bi sa onim Milanovićem ?
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Google Adsense [Bot], Hansestadt, Lecler, mnon46, MukiBek, NazorUso, Paromlinac i 60 gostiju.