Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Pričaju svi redom jer se ljudi širom svijeta šprdaju na račun Juventusa ako je to način promocije kluba, go for it.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pricaju isti oni koji bi i da covjek zakoraci na Mars napravili sprdanciju od toga...koji ce qrac covjek na Marsu...jeb'o ti Met Dejmon mater...imal' dje Djekine/Ramosove lopte...kad ce sletit na Snikers...
First never follows. Bla bla bla.
First never follows. Bla bla bla.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Prico je svijet Matthias Sammeru, vas je tad bolio q. Tako ti je to..Saurman je napisao/la:Pričaju svi redom jer se ljudi širom svijeta šprdaju na račun Juventusa ako je to način promocije kluba, go for it.
Max Allegri
Šta o Sammeru ne kontam. ?Mig_Mig je napisao/la:Prico je svijet Matthias Sammeru, vas je tad bolio q. Tako ti je to..Saurman je napisao/la:Pričaju svi redom jer se ljudi širom svijeta šprdaju na račun Juventusa ako je to način promocije kluba, go for it.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Yebote ja ne mogu da vjerujem šta Bianconeri valjaju, a imo sam mišljenje da su realni navijači. Upoređujete grb Bayerna iz doba nacizma kad je u Njemačkoj protuzakonito bilo biti išta drugo, rat završen-grb promijenjen, eto koliko su ih voljeli u Bavarskoj. Stavlja sliku u kojoj se od 61. grb veže za obilježje čitave Bavarske, pokušavajući opravdati svoje odricanje svega talijanskog, zadržavajući samo dvije boje, da bi ih lakše Kinezi, Amerikanci i Tajlanđani prepoznali.
Još nešto, pričam o promjeni grba Juveta osvrćući se na posljedice koje će imati, a njihovi navijači o ljepoti pričaju. Igrački će opet zavisiti od sposobnosti uprave, ali finansijski postajete kompanija u susret neokapitalizmu, mada ja bih to nazvao neofeudalizam, nadam se da navijače uprava neće tretirati, kao kapitalisti svoje radnike.
Još nešto, pričam o promjeni grba Juveta osvrćući se na posljedice koje će imati, a njihovi navijači o ljepoti pričaju. Igrački će opet zavisiti od sposobnosti uprave, ali finansijski postajete kompanija u susret neokapitalizmu, mada ja bih to nazvao neofeudalizam, nadam se da navijače uprava neće tretirati, kao kapitalisti svoje radnike.
Svaka čast vašoj upravi na ovom. Velika damu i vizionarstvo treba imati za toga. Mislim da se to J moglo ljepše odraditi, al očigledno da se prima kod ljudi. 
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kakve ovo veze ima sa navijanjem? Druze, ovo je realnost.coelho41 je napisao/la:Yebote ja ne mogu da vjerujem šta Bianconeri valjaju, a imo sam mišljenje da su realni navijači.
Prvi klub koji je zvanicno rekao da je firma i da ako hocete da uzivate nedjeljom i u igrama na zelenom terenu - give us your money.
Imam neke retro Juve odjece za prodat, pa bujrum ako ima zainteresovanih. 
Što je apsurd svi tradicionalisti i konzervativci kmeče na promjene i kapitalizam a u pozadini svi oni koje brane isti se naguzili euru i dolaru.
Kako nema veze, ja nisam nikad uvrijedio nijednog navijača naprimjer Reala, rekavši da je njihov klub fašistički jer je Francisco Franco bio njihov navijač za vrijeme njegova režima, pričamo o grbu/logou Juveta i onda se vraćamo na skorašnju 1938. godinu da bi dokazali nešto prije 100 godina što nema veze s mozgom; nit ja upoređujem Juve sa RB Leipzigom jer hoće više para, samo da ne ode u tačku da se ne stekne animozitet navijača bezveze.Gefufna je napisao/la:Kakve ovo veze ima sa navijanjem? Druze, ovo je realnost.coelho41 je napisao/la:Yebote ja ne mogu da vjerujem šta Bianconeri valjaju, a imo sam mišljenje da su realni navijači.
Prvi klub koji je zvanicno rekao da je firma i da ako hocete da uzivate nedjeljom i u igrama na zelenom terenu - give us your money.
Franco je bio navijac Atletica iz Madrida.
A ovaj grb ako ce generisati novac i pojacati klupsku transfer politiku je apsolutno razumno rjesenje u duhu 2017-te godine.
A ovaj grb ako ce generisati novac i pojacati klupsku transfer politiku je apsolutno razumno rjesenje u duhu 2017-te godine.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kao neko kome je primarna ekipa iz NBA lige, gdje se grbovi mijenjaju skoro pa jednako često kao i dresovi, sama ideja promjene grba mi nije toliko strašna. Pa čak i ako to znači potpuni rebranding. Ako će klub profitirati, odnosno ako će novac koji će biti generisan ovom promjenom grba direktno pojačati tržišnu moć kluba, i pojačati ekipu, ne vidim nikakav problem. Svi vi ste odrasli sa onim grbom (tačnije konceptom, sa obzirom da je bilo više verzija), i ova promjena vam to neće uzeti. Ako se ovaj grb zadrži dugo vremena, i kada bi za 20-ak godina odlučili vratiti ovaj dosadašnji grb, vjerujem da bi cijela nova generacija navijača osjećala isto što vi sad.
Sad, to je jedna stvar, ali sama egzekucija je druga. Iskreno, grb/logo mi je bezveze, da ne kažem smeće. Kada bi nekreativnoj osobi dao 15 sekundi i naredio im da dizajniraju grb baziran na slovu J dobili bi ovo. Nisam fan pretjeranog minimalnizma i manjka mašte i kreativnosti, ali na kraju krajeva to nije ni bitno. Opet se vraćam na ovo što sam ranije rekao i ono što je kolega madridist iznad mene napisao, ako će ovaj logo (in)direktno pojačati ekipu, koliko god da je ružan dobar je.
Sad, to je jedna stvar, ali sama egzekucija je druga. Iskreno, grb/logo mi je bezveze, da ne kažem smeće. Kada bi nekreativnoj osobi dao 15 sekundi i naredio im da dizajniraju grb baziran na slovu J dobili bi ovo. Nisam fan pretjeranog minimalnizma i manjka mašte i kreativnosti, ali na kraju krajeva to nije ni bitno. Opet se vraćam na ovo što sam ranije rekao i ono što je kolega madridist iznad mene napisao, ako će ovaj logo (in)direktno pojačati ekipu, koliko god da je ružan dobar je.
Pa eto recimo da je meni tragicnije da mi najveca legenda Dortmunda dodje u kolektiv Bayerna, vec promjena grba koja je vec a i nastavit ce da doprinosi klubu.Saurman je napisao/la:Šta o Sammeru ne kontam. ?Mig_Mig je napisao/la:Prico je svijet Matthias Sammeru, vas je tad bolio q. Tako ti je to..Saurman je napisao/la:Pričaju svi redom jer se ljudi širom svijeta šprdaju na račun Juventusa ako je to način promocije kluba, go for it.
Max Allegri
mene podsjeca na Lorenzov logo
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Da si citao postove vidio bi da su skoro svi Juventini ovdje za novi logo, odnosno ne smeta im. Anketa je pokusaj dusmana da unesu nemir u nase redove.Donnie Darko je napisao/la:Kao neko kome je primarna ekipa iz NBA lige, gdje se grbovi mijenjaju skoro pa jednako često kao i dresovi, sama ideja promjene grba mi nije toliko strašna. Pa čak i ako to znači potpuni rebranding. Ako će klub profitirati, odnosno ako će novac koji će biti generisan ovom promjenom grba direktno pojačati tržišnu moć kluba, i pojačati ekipu, ne vidim nikakav problem. Svi vi ste odrasli sa onim grbom (tačnije konceptom, sa obzirom da je bilo više verzija), i ova promjena vam to neće uzeti. Ako se ovaj grb zadrži dugo vremena, i kada bi za 20-ak godina odlučili vratiti ovaj dosadašnji grb, vjerujem da bi cijela nova generacija navijača osjećala isto što vi sad.
Smece, nesmece - ponavljam, jednostavnost je genijalnost. Znak Nikea predstavlja kontrakciju misica. Tri Adidasove cize predstavljaju kretanje i brzinu (u stripovima su iza tockova/objekta stavljali 3 crte kada zele prikazati kretanje)... Odlican je ovo potez.
Sta kaze Elkan na ovo, je li sta izjavljivao? Hocel' ono malo crkavice sto mu je ostalo uloziti u JJ i batalit automobilsku industriju...
Da znam hocu li prodavati ovih par Fiatovih dionica.
Da znam hocu li prodavati ovih par Fiatovih dionica.
- IlCapitano
- Kontakt:
Gledaj Evre ko Django. Ovi crnci bas nemaju ili osjecaj za modu ili osjecaj stida. 
Higuain ko da je kren'o na mevlud ili zikr.
Higuain ko da je kren'o na mevlud ili zikr.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.