SportSport.ba liga
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
Re: SportSport.ba liga
Ae, jel moze mene neko upoznati kako da igram to igra mi se pravOooo !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Imas u pravilima,procitaj tamo malo.CoDe je napisao/la:Ae, jel moze mene neko upoznati kako da igram to igra mi se pravOooo !
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ok .. Hvala
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kad pocinje liga?
Ja sa pripremama zavrsio.

Ja sa pripremama zavrsio.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
nema , trazio sam ma nista igrajte vi bez RoBena 

Procitaj ovdje mozda ti bude jasnije. http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=52&t=2116CoDe je napisao/la:Ae, jel moze mene neko upoznati kako da igram to igra mi se pravOooo !
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Omerbavarac je napisao/la:Kad pocinje liga?
Ja sa pripremama zavrsio.![]()
![]()
Liga starta 15.08.2010 godine.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
okS-Y-L-A-R je napisao/la:evo CoLdpLaY ti se javlja samo sa bratovog profila tako da nebrines za men igrat cu redovnoaldin-8 je napisao/la:FK Bilder
aldin-8©
demir44
CoLdpLaY
Bilderi javite se!!

Tu sam ja sad, bio sam prethodna 3 mjeseca na visinskim pripremama na planinama Afganistanadamir_82 je napisao/la:Ima li gdje Spamm-ovaca?? Neutral...big_amko....jel se to radi individualno?? Kapiten kad pocinjemo radi na tehnicko-taktickom planu?

U dogovoru sa predsjednikom Spamma odlucili smo angazovati hobotnicu Paula umjesto Neutrala, koji je izgleda okacio tastaturu o klin,barem sto se ovog foruma tice.
Dakle, ako ne uspijemo angazovati Paula, nasa ekipa ce potraziti alternativno pojacanje. Zamolio bih zainteresovane da se jave na PP
Pa đe si ti amko, nema te k'o kiše?
Afganistan, Pakistan, Kilimandžaro...sve to obiš'o?
Nego, ubaci u svoje redove jednog mrskog đavolčića.
Da malo zakuhamo. 

Nego, ubaci u svoje redove jednog mrskog đavolčića.

Vom Jäger zum Gejagten
Eh sad se lakse dise....kapiten je tu....vidi se da smo pravi klub...mi smo pustili svog najboljeg strijelca i najboljeg strijelca lige,a ne ko Wolfsburg...big_amko je napisao/la:Tu sam ja sad, bio sam prethodna 3 mjeseca na visinskim pripremama na planinama Afganistanadamir_82 je napisao/la:Ima li gdje Spamm-ovaca?? Neutral...big_amko....jel se to radi individualno?? Kapiten kad pocinjemo radi na tehnicko-taktickom planu?![]()
U dogovoru sa predsjednikom Spamma odlucili smo angazovati hobotnicu Paula umjesto Neutrala, koji je izgleda okacio tastaturu o klin,barem sto se ovog foruma tice.
Dakle, ako ne uspijemo angazovati Paula, nasa ekipa ce potraziti alternativno pojacanje. Zamolio bih zainteresovane da se jave na PP

- haris_alibaba
- Kontakt:
npr ono o svjetskom sto smo imali takmicenje da se obrise ili premejsti u neku arhivu i tkao te neke koje s ene koriste imamo previse nagomilanih tema koje se ne koriste123456 je napisao/la:haris_alibaba je napisao/la:bilo bi lijepo kad bi se malo sredio forum i pobrisalo dosta tema koje se ne koriste radi lakse preglednosti
Kao naprimjer??????
tako je druze tim nam se zove topnici...evo i ja sam se vratio sa odmora, pa sam spreman za novu sezonu..idemo sad da osvojimo i taj superkupAdmir_Sa je napisao/la:ej ljudi kada ovo pocinje? gdje mi je najbolji kapiten na dunjaluku, memomali???? Jel mi se ono tim zove topnici?![]()
ove vrucine mi udarile u glavu pa sve zaboravio

- CollegeGunner
- Kontakt:
@LBJ MVP
Dresovi za novu sezonu;

Dresovi za novu sezonu;

Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
CollegeGunner je napisao/la:@LBJ MVP
Dresovi za novu sezonu;![]()
U fenomenalni. Neg prijatelju bil mogao i nama Delfinima napraviti. Ovi nasi dresovi su vec stari pa bi trebali promjeniti.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- CollegeGunner
- Kontakt:

Evo.

Nego, jel vi jos trazite novog igraca?
Zadnja izmjena: CollegeGunner, dana/u 01 avg 2010, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
I ja trazim ekipu,ako moze neko sto prije da me uzme

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Odlični dresovi gdje to praviš svaka čast
@pipita ja imam slobodno mjesto samo mi nije jasno jedan mi se bio javio pa nikad nije potvrdio,ako hoćeš upadaš
@pipita ja imam slobodno mjesto samo mi nije jasno jedan mi se bio javio pa nikad nije potvrdio,ako hoćeš upadaš

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- haris_alibaba
- Kontakt:
stvarno si majstor za ovo,bil mojoj ekipi nk vukovi zla napravio nove dresove neki fazon kao ovaj treci sa ovom zelenom i moze jedan bijeli sa svjetlo zelenim linijama nekim po sebi najzad ti si majstor ti to mozes iskombinirati najbolje ( i ako bi mogao staviti logo durex-a kao sponzorCollegeGunner je napisao/la:
Evo.![]()
Nego, jel vi jos trazite novog igraca?

drug mozes li i Jedinstvu Manchester napraviti dresove,,igramo u prvoj ligi aa nemamo dresove
unaprijed hvala

unaprijed hvala

Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.