Gefufna je napisao/la:Gledaj Evre ko Django. Ovi crnci bas nemaju ili osjecaj za modu ili osjecaj stida.
Higuain ko da je kren'o na mevlud ili zikr.
Kad se sjetim samo Gervinha iz rome i njegovog stila..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Gefufna je napisao/la:Gledaj Evre ko Django. Ovi crnci bas nemaju ili osjecaj za modu ili osjecaj stida.
Znači preplako sam od smijeha.Gefufna je napisao/la:Gledaj Evre ko Django. Ovi crnci bas nemaju ili osjecaj za modu ili osjecaj stida.
dinoo je napisao/la:A Pjaca ko da je pobjego s Biologije na ovo slikanje
A koji si ti likGefufna je napisao/la: Higuain ko da je kren'o na mevlud ili zikr.
To ti je ista ona logika kojom ljudi povezuju Agnellije - i sve sto imaju sa Juventusom. To su potpuno odvojene stvari i nikad Fiat nece finansirati Juventus, da se razumijemo. Isto tako i ova stvar, iluzorno je ocekivati da ce sva finansijska sredstva biti samo prebacena na racun Juventusa, ali indirektno, dobitak od marketinga, navijaca, dresova, popularizacija, sponzora, to je neminovno.Marvin je napisao/la:Ima jedna stvar koja me brine u svemu ovome. Ovo je poslovni potez,ovo moze uspjeti,brend hotela ovoga ili onoga da postane jako uspjesan a da temelji na kojma pociva da postanu sekundarni,a to je sam nogometni klub. Agnelli je ipak biznismen...
Najavljeno je da ce dobar dio profita ici fudbalskom klubu (plus one sponzorske pare, pare od transfera i nagrade od Uefe), a drugi dio na prosirenje biznisa... sto bi svakako trebalo juventus uciniti najbogatijim klubom na svijetu, mimo citya i psga koji imaju para zahvaljujući seicima koji ni ne znaju koliko imaju...Italia je napisao/la:To ti je ista ona logika kojom ljudi povezuju Agnellije - i sve sto imaju sa Juventusom. To su potpuno odvojene stvari i nikad Fiat nece finansirati Juventus, da se razumijemo. Isto tako i ova stvar, iluzorno je ocekivati da ce sva finansijska sredstva biti samo prebacena na racun Juventusa, ali indirektno, dobitak od marketinga, navijaca, dresova, popularizacija, sponzora, to je neminovno.Marvin je napisao/la:Ima jedna stvar koja me brine u svemu ovome. Ovo je poslovni potez,ovo moze uspjeti,brend hotela ovoga ili onoga da postane jako uspjesan a da temelji na kojma pociva da postanu sekundarni,a to je sam nogometni klub. Agnelli je ipak biznismen...

Procter je napisao/la:Pa realno je očekivati da ce biti manje kriza... budući da ce marotta imati puno vise para na raspolaganju... nece se vise pogba mijenjati pjanicem, vidal khedirom, pirlo hernanesom itd... nego jos boljim igracima (mada od ovih teško da postoje bolji veznjaci)...
Zapravo nece ni odlaziti nigdje jer ce im se moci ponuditi bolje plate nego timovi u koje su ti igraci otisli...
A budzet za dovodjenje igraca ce biti takav da ce moci dovesti nekoliko klasa po prelaznom roku... veci nego sto ce imati bilo koji drugi klub...
Pa jbg logicno je onda da sa boljim igracima slijedi jos veca dominacija... a manje kriza...
Ja sam kao simpatizer Juventusa zapamtio 2 promjene grba... i sekunde me nije to pogodilo... ova 3. promjena jeste, jer je bas drasticna... ali ako ce to donijeti pare kojim ce juventus dati vecu platu dybali nego bi li je dobio drugdje u svijetu, onda je ta promjena ispravna i sluzi svrsi... da je ostala identicna situacija dybala bi ostao jos mozda maksumalno 2-3 sezone i onda pravac Spanija...
Ne igra logo(grb), nego igra klub.pinoglavi je napisao/la:Shvatam šta će sve logo donijeti tj. kojim putem Juve hoće da ide al sad su se doveli u situaciju da će se zbog svake buduće krize rezultata i nezadovoljstva navijača zbog krize, klub još više tresti.
Svi pišete o moćnom Juventusu, o dodatnim milionima eura, navijača itd. a psovati ćete svaki kafić i svaku čarapu sa tim logom kad dodju teški dani za klub što se tiče sportskih rezultata
Po projekcijama Juventus bi na pocetku trebao imati prihode od 4 milijarde godisnje (citava korporacija), do 5. godine, a poslije jos znatno vece, to je vise nego 5 prvih fudbalskih klubova zajedno sto imaju prihoda.... a glavnina profita ce biti "upumpavana" u Juventus, i ako na to dodas prihode koje vec Juventus ima od oko 350 miliona (profit je oko 60mil), dobija se nestvarno veliki budžet kojem nijedan klub nece moci parirati, osim citya ili psg-a... a sa ovim promjenama Juventus ce imati jos puno vece klupske prihode jer ce svi htjeti reklame....Vasilije je napisao/la:Procter je napisao/la:Pa realno je očekivati da ce biti manje kriza... budući da ce marotta imati puno vise para na raspolaganju... nece se vise pogba mijenjati pjanicem, vidal khedirom, pirlo hernanesom itd... nego jos boljim igracima (mada od ovih teško da postoje bolji veznjaci)...
Zapravo nece ni odlaziti nigdje jer ce im se moci ponuditi bolje plate nego timovi u koje su ti igraci otisli...
A budzet za dovodjenje igraca ce biti takav da ce moci dovesti nekoliko klasa po prelaznom roku... veci nego sto ce imati bilo koji drugi klub...
Pa jbg logicno je onda da sa boljim igracima slijedi jos veca dominacija... a manje kriza...
Ja sam kao simpatizer Juventusa zapamtio 2 promjene grba... i sekunde me nije to pogodilo... ova 3. promjena jeste, jer je bas drasticna... ali ako ce to donijeti pare kojim ce juventus dati vecu platu dybali nego bi li je dobio drugdje u svijetu, onda je ta promjena ispravna i sluzi svrsi... da je ostala identicna situacija dybala bi ostao jos mozda maksumalno 2-3 sezone i onda pravac Spanija...
jeste, bas ce juventus, kao i dosad pljuvati pare za igrace. Da nisu prodali pogbu nit bi doveli higuaina, nit bi doveli pjanica. Juventus nikad nece moci dovoditi igrace kao bayern ili real recimo, iako su drzavni projekat. Dzaba im ova glupa promjena kad ce te pare svejedno pokupiti netko drugi.
Ti da bilo sta znas, ne bi lupao takve gluposti, a jos manje bi stavio vejsil za nickname hahha. Aj brisi.Vasilije je napisao/la:Procter je napisao/la:Pa realno je očekivati da ce biti manje kriza... budući da ce marotta imati puno vise para na raspolaganju... nece se vise pogba mijenjati pjanicem, vidal khedirom, pirlo hernanesom itd... nego jos boljim igracima (mada od ovih teško da postoje bolji veznjaci)...
jeste, bas ce juventus, kao i dosad pljuvati pare za igrace. Da nisu prodali pogbu nit bi doveli higuaina, nit bi doveli pjanica. Juventus nikad nece moci dovoditi igrace kao bayern ili real recimo, iako su drzavni projekat. Dzaba im ova glupa promjena kad ce te pare svejedno pokupiti netko drugi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.