I opet nam gledate u guzoveHajdeZeljozabiGol je napisao/la:Sta ce te igrati evropu kad su vam na prodaju svi igraci. Vidis da je VLASNIK zavrno pipu. Cuj sarajvo sampion da bude![]()
![]()
![]()
idi molim te pokrij se po toj pitarskoj glavici.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
-
predmetmrznje
- Kontakt:
Ja vam rasprava a obojica će džabe na ljeto otić nakon što naravno opet ništa ne osvojite
Prvi i jedini mostarski šampion
nisu , ta nismo mi željo da je sve na prodaju, samo koga mi želimo tog i prodajemo(obično kapitenaHajdeZeljozabiGol je napisao/la:Sta ce te igrati evropu kad su vam na prodaju svi igraci. Vidis da je VLASNIK zavrno pipu. Cuj sarajvo sampion da bude![]()
![]()
![]()
idi molim te pokrij se po toj pitarskoj glavici.
nema tu pipe Sarajevo je samofinansirajuće i bez dugova....to kad mognete reći navrati da pričamo
veselimo se nogometnom nadmetanjupredmetmrznje je napisao/la:Ja vam rasprava a obojica će džabe na ljeto otić nakon što naravno opet ništa ne osvojite
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa šta ako Stevanović ode za džabe? Nikad niko nije planirao uzeti milione na njemu. Duljević i on nemaju nikakve dodirne tačke. Duljević će biti najveći fail bh premijer lige.predmetmrznje je napisao/la:Ja vam rasprava a obojica će džabe na ljeto otić nakon što naravno opet ništa ne osvojite
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
molim te nemoj spominjati Dulju šampiona u kontekstu sa propalicom Stevanovićem...Virtu4l je napisao/la:Pa šta ako Stevanović ode za džabe? Nikad niko nije planirao uzeti milione na njemu. Duljević i on nemaju nikakve dodirne tačke. Duljević će biti najveći fail bh premijer lige.predmetmrznje je napisao/la:Ja vam rasprava a obojica će džabe na ljeto otić nakon što naravno opet ništa ne osvojite
hvala
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Koliko će ovo ljeto biti cijena dulji, ako je bila sa dva na četri miliona narasla, ovo ljeto red je da se udupla opet, znači velike pare komšije uzimaju

- Thetraphak1921
- Kontakt:
7000 nije duplo vise od 5000, a pri tome nematw 7000 aktivnih, ako imate i pola od toga.DenchiNL je napisao/la:nije za opstanak kluba, klub bi opstao svakako , kao i svaki drugi...kao i željo,sloboda, i ostali s većim dugom od nas....Thetraphak1921 je napisao/la:
Prisjetimo se prodaje uloga kod komsija, kada su za opstanak kluba skupili haman tri puta manje nego sto smo mi skupili za tribinu.. A u pitanju je opstanak kluba sto je veci razlog za pomoc nego gradnja stadiona.
ulozi su bili za upravljačka prava, dakle prodajom se riješila dugovanja kluba, u tadašnjoj konstalaciji uprave i ljudi u klubu, bilo ih je dosta kojima je klub dugovao novac, e sad zamisli paradoxa ti kupuješ ulog da bi ti klub isplatio šta ti duguje, a nemaš totalno/većinsko pravo da odlučiš šta će se desiti s novcem koji bi uplatio(tipa skupimo svi po marku za piće ti hoćeš pivu ostali džek, većina odluči da kupi džekti zgužen) dakle taj sistem je bio skrojen za jednog vlasnika da dođe i kupi sve....što se i desilo...
najveća ilustracija naših navijača je brojka članstva, gdje su naše članske bile duplo skuplje od željinih ali opet imamo više članova....iako je prethodnih godina upravo željo bio uspješniji.....![]()
![]()
Prilog u tome govori posjeta na Grbavici i posjeta na Kosevu.
Duljevic nije u top pet igraca lige, cak nije ni u vasem klubu najbolji a ti bi ga poredio sa Stevanovicem.
Cuj logike, Stevanovic ne valja jer ga niko ne trazi hahahahahahahahahahahahahahahaha
Zadnja izmjena: Thetraphak1921, dana/u 17 jan 2017, 22:20, ukupno mijenjano 2 puta.
Šampion Duljević, kažeš?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kakvi njihovi članovi, to se ne apdejtuje svake sezone već samo dodaju na prethodnu. Još jedan mit.Thetraphak1921 je napisao/la:7000 nije duplo vise od 5000, a pri tome nematw 7000 aktivnih, ako imate i pola od toga.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Popusti malo te smajlije sedmi-tri. cuj na prodaju...bolannnn KLUB STE PRODALI---VASU "SVETINJU" tako da tu sva prica pada u vodu...pipa jeste zavrnuta i to se vidi iz aviona..prodali ste cimirota,stojceva igrali sa borusijom i jel tan dao vise pare za pojacanja? Sad vam Lelic vrhunac. Trofeje ne spominji molim te... Ko ih ima vise? Ko ima vise pobjeda? Ko ima svoj stadion? Ko je najgledaniji klub? Ko je napunio najvise stadion? Ko je dao najvise reprezentativaca? Ko je prodao najvise svojih igraca? Stariji...popularniji..ljepse boje iz Doline ćupova..molim da ustanete FK ŽELJEZNČAR!
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Pa o tome i govorim. Primjera radi, kod nas ce svi oni koji ne produze clanstvo biti skinuti sa liste dok ce se kod njih brojanje nastaviti od 7000, pa produzio neko clanarinu ili ne.Virtu4l je napisao/la:Kakvi njihovi članovi, to se ne apdejtuje svake sezone već samo dodaju na prethodnu. Još jedan mit.Thetraphak1921 je napisao/la:7000 nije duplo vise od 5000, a pri tome nematw 7000 aktivnih, ako imate i pola od toga.
Jedan od najvećih mitova definitivno, ali većina ih je to skontala pa to više ne spominju.Thetraphak1921 je napisao/la:
Pa o tome i govorim. Primjera radi, kod nas ce svi oni koji ne produze clanstvo biti skinuti sa liste dok ce se kod njih brojanje nastaviti od 7000, pa produzio neko clanarinu ili ne.Virtu4l je napisao/la:Kakvi njihovi članovi, to se ne apdejtuje svake sezone već samo dodaju na prethodnu. Još jedan mit.Thetraphak1921 je napisao/la:7000 nije duplo vise od 5000, a pri tome nematw 7000 aktivnih, ako imate i pola od toga.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Thetraphak1921 je napisao/la:
7000 nije duplo vise od 5000, a pri tome nematw 7000 aktivnih, ako imate i pola od toga.
Duljevic nije u top pet igraca lige, cak nije ni u vasem klubu najbolji a ti bi ga poredio sa Stevanovicem.
Cuj logike, Stevanovic ne valja jer ga niko ne trazi hahahahahahahahahahahahahahahaha
divni odokativni podatci , šteta što su plod mašte
posjeta i brojevi članova nemaju dodirnih tačaka...pokušajte ponovo
naravno uzet ćemo tvoju ocjenu jer ti si relevantan
pa valjda vjeruješ svojoj upravi?? nudili su da kupe Duljevića a za Stevanovića nisu...pitaj njih zašto je Dulja bolji , 400.000 EUR bolji
- TobeYarabi
- Kontakt:
'slucajno' znam da zeljkan ima oko 1800(malo manje, ali eto da zaokruzimo) aktivnih clanova, dok ih je kod nas preko 7 milja.. nije to neka velika razlika jbg

Aha, 7 milja, a brojanje počelo 1999. godine.TobeYarabi je napisao/la:'slucajno' znam da zeljkan ima oko 1800(malo manje, ali eto da zaokruzimo) aktivnih clanova, dok ih je kod nas preko 7 milja.. nije to neka velika razlika jbg![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- TobeYarabi
- Kontakt:
7 milja aktivnihVirtu4l je napisao/la:Aha, 7 milja, a brojanje počelo 1999. godine.TobeYarabi je napisao/la:'slucajno' znam da zeljkan ima oko 1800(malo manje, ali eto da zaokruzimo) aktivnih clanova, dok ih je kod nas preko 7 milja.. nije to neka velika razlika jbg![]()
TobeYarabi je napisao/la:7 milja aktivnihVirtu4l je napisao/la:Aha, 7 milja, a brojanje počelo 1999. godine.TobeYarabi je napisao/la:'slucajno' znam da zeljkan ima oko 1800(malo manje, ali eto da zaokruzimo) aktivnih clanova, dok ih je kod nas preko 7 milja.. nije to neka velika razlika jbg![]()
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Preko 7000 je ukupno upisanih članova od početak projekta "ja sam sarajevo" od 2011. godine, svake godine više od 70 % upisanih članova obnovi članarinu. Ali to kompleksaš ne želi da shvati, i većinu stvari koje su vezane za FK Sarajevo pokušava da omalovažava i to radi sve vrijeme od kako sam se ja registrovao na forum prije više od 6 godina.TobeYarabi je napisao/la:'slucajno' znam da zeljkan ima oko 1800(malo manje, ali eto da zaokruzimo) aktivnih clanova, dok ih je kod nas preko 7 milja.. nije to neka velika razlika jbg![]()
7,930
aBd do lige 6 ide to na 8.000
aBd do lige 6 ide to na 8.000
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Taj username si stavio kad si cuo da ste se prodali kosookom pasojeduTobeYarabi je napisao/la:'slucajno' znam da zeljkan ima oko 1800(malo manje, ali eto da zaokruzimo) aktivnih clanova, dok ih je kod nas preko 7 milja.. nije to neka velika razlika jbg![]()
Željo1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.