Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

HajdeZeljozabiGol
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 17 jan 2017, 22:59

;Tamo sam na PL PREP hahaaha nije to sinko samo ove godine od NEWCASTLA je nas vise...i opcenito u ovoj nam buhari od drzave ;) Koga sad tjerate kad nema kusturice i dine..ma da su svi tu vec vama bacaju prasinu u oci... Pa i ibrakovic jos talove uzima :lol: :lol:
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!

Tesko je biti pitar ;) ;)

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 17 jan 2017, 23:02

Izvini, a sto Lendric ne moze u istu recenicu sa Miroslavom? Lendric je zvijer u svakom smislu te rijeci.
Najbolji napadac lige i jedan od najboljih igraca lige.

Kako znate da cete cvaknuti ili produziti ugovor sa Duljom?
Govorim da nismo znali sta ocekujemo obzirom u kakvom je stanju dosao, dok ste vi bas u tom periodu najavljivali da cete uzeti cetiri miliona za Harisa.. Jesic je, koliko de sjecam, otisao korak dalje pa je najavio istu cifru ali izrazenu u eurima. Miroslav dok se razigrao, ostala mu je jos godina ugovora i naravno da smo postali svjesni da, ukoliko ne produzi, necemo uzeti ni marke za njega..

@High, moze ako je jos sa Nejlom da Natasa ima bilo kakvu konkurenciju.

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 17 jan 2017, 23:04

Kad smo kod posjete evo sta se desi kad se borimo za titulu sa vama, dakle sa VAMA!

Dobra posjeta na Koševu: Sarajevo imalo prosjek 8.736 gledatelja po utakmici

Ajzea, oke Ivan je zvijer, vidjet cmo za koliko i kada ce otici. Njegov nacin zivota i mozak ne moze u istu recenicu sa Miroslavom nikako. To i mrvica kaze.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 17 jan 2017, 23:07

Dabogda ga nikad ne prodali..
Fantastican je i ovako, zamisli da su mu mozak i nacin zivota kao kod Miroslava. Strah me i pomisliti..

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 17 jan 2017, 23:12

Dobro, to je vase razmisljanje i postujem.
Mi malo drugacije razmisljamo, nek' ide Merso ili Dulja odmah ako se nadje bolji. Zamisli da je Dulji mozak Stevanovica ili Stevanovicu startnost Dulje? :D

Hajmo na Prepucavanja, zanimljivije. Osim toga nismo skrnavili temu, kvalitetni smo diskutovali ;)

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 17 jan 2017, 23:18

Lendric ima nevjerovatan ucinak na terenu po pitanju svega. Golova, asistencija, ucestvovanja u igri, konstantnog presinga, cak i igranja odbrane.
Dakle, moze nam pomoci da osvojimo pehar i bez njega smo dobrano slabiji. Da znam da ce doci neko bolji, odmah bih ga tusnuo negdje, medjutim, kako da budem siguran u to da li ce taj neko biti bolji? Ko mi to moze garantovati, cak i ako je imao duplo bolju karijeru od njega? Jedan Zahirovic je kod nas bio ko letva.. Pa i mi dovodimo a i vi dovodite igrace kojima je istekao ugovor, niko ne moze biti siguran da ces dovesti boljeg. Ljudi plate igraca 60 miliona eura pa se izrade ko kreteni, a da se ne zayebemo mi koji trazimo iskljucivo one kojima je ugovor istekao.
Kod nas je premija kad ubodes sa dobrim igracem, i takve ne treba ni u kom slucaju mijenjati. Ko zna sta ti moze doci..

Pehar i uspjeh kluba su mi vazniji od novca, a na kraju krajeva, sa uspjehom dolazi i novac. Kada osvojimo pehar, razmisljat cu o prodaji igraca..

Babo ! :kafa:

predmetmrznje
Kontakt:

Post Postao/la predmetmrznje » 17 jan 2017, 23:26

Znači Miroslav najbolji igrač, Lendrić najbolji napadač lige.. a vi jedva treći na tabeli.. :tokralju:
ko vam onda brani? Dara bubamara?
Prvi i jedini mostarski šampion

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 17 jan 2017, 23:28

Thetraphak1921 je napisao/la:Lendric ima nevjerovatan ucinak na terenu po pitanju svega. Golova, asistencija, ucestvovanja u igri, konstantnog presinga, cak i igranja odbrane.
Dakle, moze nam pomoci da osvojimo pehar i bez njega smo dobrano slabiji. Da znam da ce doci neko bolji, odmah bih ga tusnuo negdje, medjutim, kako da budem siguran u to da li ce taj neko biti bolji? Ko mi to moze garantovati, cak i ako je imao duplo bolju karijeru od njega? Jedan Zahirovic je kod nas bio ko letva.. Pa i mi dovodimo a i vi dovodite igrace kojima je istekao ugovor, niko ne moze biti siguran da ces dovesti boljeg. Ljudi plate igraca 60 miliona eura pa se izrade ko kreteni, a da se ne zayebemo mi koji trazimo iskljucivo one kojima je ugovor istekao.
Kod nas je premija kad ubodes sa dobrim igracem, i takve ne treba ni u kom slucaju mijenjati. Ko zna sta ti moze doci..

Pehar i uspjeh kluba su mi vazniji od novca, a na kraju krajeva, sa uspjehom dolazi i novac. Kada osvojimo pehar, razmisljat cu o prodaji igraca..

Babo ! :kafa:
Isto razmisljamo :clap:
Samo sto sam ja i dalje pri tezi da je sa Miroslavom i Lendricem titula bliza nego samo sa Lendricem. Ne ulazim u to kako ce se pokazati Crnov,Zeba,Zakaric. Umali ste kvalitet realno, sad pravite kvantitet a kockate se sa kvalitetom. To je moje misljenje. Uporedi Odovica sa kvalitetuma Bajica, Hadziahmetovica, Djelmica i sada ogroman broj igraca. Zajebana kocka je ovo sto sada radite, ako upali lijepo vam se pise, ako bude krah ne mogu ni zamisliti sta ide ma koliko vas ubijedjivali na lobotomiji da ce sve biti uredu i da ne bude Evrope. Vjerujem da su opasni mjesecni izdatci na plate i da ste nas tu dobrano prekucali, bar trenutno. Kako i sta vi i vasi ljudi znate.l i znaju.

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 17 jan 2017, 23:39

Naravno, ali ko ga moze natjerati da ostane? Zato ce odraditi sest mjeseci i pomoci nam da uspijemo osvojiti titulu, sto se mene tice, ukoliko pomogne, jos mu para dodjemo pri odlasku.

Imali smo kvalitet a sada pravimo kvantitet? Sta bi za vas rekao, imate pet igraca vise od nas a niste ni poceli sa dovodjenjem. Sa druge strane, mi zavrsavamo haman..

slika
Nama sa klupe ulaze Nikolić, Bekrić, Crnov, Radinović....

Mislim da je ovdje ipak koncentracija na kvaliteti, a ne na kvantitetu.. Fale još dvojica u odbrani i to bi bilo to..

Da ostanemo bez Europe, naravno da bi se dobro osjetilo, kao i vama. Nama čak i više, obzirom da radimo na infrastrukturi.. O tome nećemo ni da razmišljamo, cilj je titula i osvajanje kupa. Tezimo ka tome, Europa je minimum. Ustvari, ona se mora izmisliti i ne smije ni dolaziti u pitanje.
Sramota bi bilo po Zeljeznicar i Sarajevo, koliko god mi mrski bili i koliko god zelio da vazda tavorite po dnu tabelete da uzivam u vašoj patnji , da dvije godine zaredom ostanu bez Europe. O tome ni jedni ni drugi ne trebaju ni razmišljati, koliko god, ponavljam, zelio da vas to zadesi.
predmetmrznje je napisao/la:Znači Miroslav najbolji igrač, Lendrić najbolji napadač lige.. a vi jedva treći na tabeli.. :tokralju:
ko vam onda brani? Dara bubamara?

Nas su zadesili neki drugi problemi u i oko kluba, koji su se na kraju krajeva odrazili i na rezultat.
Zadnja izmjena: Thetraphak1921, dana/u 18 jan 2017, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 jan 2017, 23:57

hilmo je napisao/la:
TobeYarabi je napisao/la:'slucajno' znam da zeljkan ima oko 1800(malo manje, ali eto da zaokruzimo) aktivnih clanova, dok ih je kod nas preko 7 milja.. nije to neka velika razlika jbg :lol: :lol:
Preko 7000 je ukupno upisanih članova od početak projekta "ja sam sarajevo" od 2011. godine, svake godine više od 70 % upisanih članova obnovi članarinu. Ali to kompleksaš ne želi da shvati, i većinu stvari koje su vezane za FK Sarajevo pokušava da omalovažava i to radi sve vrijeme od kako sam se ja registrovao na forum prije više od 6 godina.
Zasto vasi ne objave koliko se clanarina obnovi svake godine nego samo dodaju na vec postojecu cifru. To 70% okaci macku o rep.

:stop:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 18 jan 2017, 00:09

Nista ne brini sutra gospođici Sabrini šaljem mail da samo za tebe objavi koliko članova kluba redovno obnavlja članarinu.
Upravu si ti mislim da sam ja pogriješio u pitanju je procenat od 7 %... to bi ti možda volio.

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 18 jan 2017, 00:11

hilmo je napisao/la:Nista ne brini sutra gospođici Sabrini šaljem mail da samo za tebe objavi koliko članova kluba redovno obnavlja članarinu.
Upravu si ti mislim da sam ja pogriješio u pitanju je procenat od 7 %... to bi ti možda volio.
Hilmo, kome?
Zato oni imaju sigurnih 5000 i kraj price, tako je. Ne vidi dalje od svog nosa.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 18 jan 2017, 00:21

hilmo je napisao/la:Nista ne brini sutra gospođici Sabrini šaljem mail da samo za tebe objavi koliko članova kluba redovno obnavlja članarinu.
Pa nisi ponudio nikakav argumenat za tih 70%, samo si bubno tu cifru, cinjenica je da krijete stvarni broj clanova ko zmija noge, dok neko ima brojac na zvanicnoj stranici neko baca neke cifre od 70% obnovljenih clanskih od bog zna koliko vec postojecih
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 18 jan 2017, 00:24

Thetraphak1921 je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la: divni odokativni podatci , šteta što su plod mašte :tralala: :njanjanja: :nene: :clap: :urnebes:

posjeta i brojevi članova nemaju dodirnih tačaka...pokušajte ponovo :thumbdown:

naravno uzet ćemo tvoju ocjenu jer ti si relevantan :urnebes: :urnebes: ja ti sad kažem da nema potrebe porediti šampiona Duljevića sa serijskom propalicom Stevanovića...molim te pomiri se s tim :wave:

pa valjda vjeruješ svojoj upravi?? nudili su da kupe Duljevića a za Stevanovića nisu...pitaj njih zašto je Dulja bolji , 400.000 EUR bolji :rol: :tralala:
Sve o cemu sam pisao su cinjenice, ne mozes ih oboriti stavljanjem kamare smajlija.

Imamo duplo vise aktivnih clanova.
Posjeta nam je bolja, i po pitanju toga se ne mozete ni takmiciti sa nama.
Imali smo zelju da kupimo Duljevica jer bi istog trena zaradili na njemu.
Pjegavac ne moze u istu recenicu sa Miroslavom, niti ce kad dobaciti do lige do koje je ovaj. Obicni propalitet koji bljesne i uradi nesto konkretno svaku desetu utakmicu a statistika mu je sramotna.

Cinjenice..

U tih 8000 clanova se nalaze i Elvis, Tupac, Justin Bieber, Jeniffer Lopez i Atif kojeg je prije ko zna koliko godina satro voz kod Hadzica.
Nemoj matere ti suplje, kakvi vi i aktivni clanovi, clanske vam cener a nase cvaja i tolika razlika ....
Posjeta vam je bolja kad? U sezoni kad mi se handrimo s upravom? Evo kapa dole, potrosili ste na furanje duplo od clanarina, pa znam da ste imali zelju da kupite igraca koji ima cijenu i mogucnost zarade pa nije Stevanovic propali...u najjacim fudbalskim godinama (27) uzme ga 23-godisnjak ....tuga....

Kakve crne cinjenice zelje i nadanja....pacenice jedan...2 puta ste brisali clanove jer su vam pokrali te pare od clanarina, napisi i to....kad volis cinjenice....ali neka i treba da kopirate vece od sebe....samo pogledajte iznad sebe i vidjet cete Sarajevo :wave: :wave: :salut:

http://www.fksarajevo.ba/bs/ja-sam-sarajevo pise ti fino, ko i na vasoj stranici :wave:
Poklopite se... :tralala:
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 18 jan 2017, 00:30, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 18 jan 2017, 00:27

Trebao sam prestati citati kod "clanske vam cener a nase cvaja"..
Posjeta nam je bolja ove, prethodne sezone, one prije te kad ste uzeli titulu nije, one prije te jeste, pa jeste, pa jeste, etc. :kafa:

2500 aktivnih i udarajte se nogom u guzicu.. :kafa:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 18 jan 2017, 00:33

Thetraphak1921 je napisao/la:Trebao sam prestati citati kod "clanske vam cener a nase cvaja"..
Posjeta nam je bolja ove, prethodne sezone, one prije te kad ste uzeli titulu nije, one prije te jeste, pa jeste, pa jeste, etc. :kafa:

Da niste to digli clanstvo??? Fino ako jeste :thumbup:

Pa onda vi nemate ni 500 aktivnih.... :wave:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 jan 2017, 01:00

Ne treba radi mene, neka objavi radi vas, da ne baratate pogrešnim informacijama, mada čisto sumnjam da i Sabrina to zna.

Zamisli sad naši saberu sve članarine od 2011. godine i postave to kao da imamo toliko članova? Pa bilo bi me stid.

Krenuo si u diskusiju bez i jednog argumenta, a onda ironijom pokušavaš sakriti nevladanje materijom o kojoj diskustujemo. Mi imamo više aktivnih članova od vas, da, to je istina, i biće istina sve dok mi ti ne dokažeš suprotno, bez paušalnih 70% kalkulacija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 18 jan 2017, 01:01

DenchiNL je napisao/la:
Thetraphak1921 je napisao/la:Trebao sam prestati citati kod "clanske vam cener a nase cvaja"..

Da niste to digli clanstvo??? Fino ako jeste :thumbup:

Pa onda vi nemate ni 500 aktivnih.... :wave:
Mi imamo 5000 a vi 2500 aktivnih. Tu sva diskusija zavrsava.

slika

Nije ovo bezveze napravljeno..

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 18 jan 2017, 01:09

Hocete da pricamo o clanovima? Ma hajte molim vas.
slika

Naspram malenih 4755 clanova, dakle ne aktivnih, vec clanova u jednih i drugih. Dokazite suprotno
Zadnja izmjena: RuleHz, dana/u 18 jan 2017, 01:12, ukupno mijenjano 1 put.

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 18 jan 2017, 01:11

Ooo kako si rule insajderu stari, prvo ti nick ukradu pa onda propade insajderska baš ti se ne da u životu :rol:
A to što tvoja riječ vrijedi ko kad se pas posere je druga stvar :rol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.