Odbijam novi ugovor! - Duljević je dao odgovorBurberry46 je napisao/la:”Nakon analize i ocjene stručnog stožera kako je Duljević naš najbolji nogometaš, učinit ćemo sve da ga zadržimo kako bismo ispunili ciljeve. Ponuđen mu je novi ugovor i očekujemo kako će Duljević uskoro odgovoriti na našu ponudu”, rekao je Ihtijarević za Večernji.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Svi mi znamo da će odgovoriti, ali bojimo se da znamo i odgovor...
@joker me preduhitrio
gdje ti je ona lista sto smo pogadjali, zna li se nagradajoker90 je napisao/la:Odbijam novi ugovor! - Duljević je dao odgovorBurberry46 je napisao/la:”Nakon analize i ocjene stručnog stožera kako je Duljević naš najbolji nogometaš, učinit ćemo sve da ga zadržimo kako bismo ispunili ciljeve. Ponuđen mu je novi ugovor i očekujemo kako će Duljević uskoro odgovoriti na našu ponudu”, rekao je Ihtijarević za Večernji.
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
- Burberry46
- Kontakt:
Potvrdio je kako je veznjak Olimpika Sanjin Lelić dogovorio trogodišnju suradnju s koševskim premijerligašem i prvi je novi nogometaš jesenskog doprvaka Bosne i Hercegovine u prvenstvenoj stanci.
- Riješili smo papirologiju i postigli dogovor s Olimpikom i Lelićem.
http://www.vecernji.ba/duljevicu-ponude ... ka-1142730
- Riješili smo papirologiju i postigli dogovor s Olimpikom i Lelićem.
http://www.vecernji.ba/duljevicu-ponude ... ka-1142730
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- TobeYarabi
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Odbijam novi ugovor! - Duljević je dao odgovorBurberry46 je napisao/la:”Nakon analize i ocjene stručnog stožera kako je Duljević naš najbolji nogometaš, učinit ćemo sve da ga zadržimo kako bismo ispunili ciljeve. Ponuđen mu je novi ugovor i očekujemo kako će Duljević uskoro odgovoriti na našu ponudu”, rekao je Ihtijarević za Večernji.
Dajte tog vezistu i tog napadača.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Frančesko pravi listu, bit će opet postavljena ako se Haris proda..BTX je napisao/la:gdje ti je ona lista sto smo pogadjali, zna li se nagradajoker90 je napisao/la:Odbijam novi ugovor! - Duljević je dao odgovorBurberry46 je napisao/la:”Nakon analize i ocjene stručnog stožera kako je Duljević naš najbolji nogometaš, učinit ćemo sve da ga zadržimo kako bismo ispunili ciljeve. Ponuđen mu je novi ugovor i očekujemo kako će Duljević uskoro odgovoriti na našu ponudu”, rekao je Ihtijarević za Večernji.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Evolution87
- Kontakt:
ma sve su prilike da on dzabalesku ide na kraju sezone
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
dogovoren je lelaHigh je napisao/la:Dajte tog vezistu i tog napadača.
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Bolje da se svi izjasnimo što se tiče njegovog transfera, pa nek se ima i taj spisak. Evo ja kažem da neće ići nikud.joker90 je napisao/la:
Frančesko pravi listu, bit će opet postavljena ako se Haris proda..Moram smanjiti ponudu, i ono je bilo previše što sam stavio!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
BTX je napisao/la:dogovoren je lelaHigh je napisao/la:Dajte tog vezistu i tog napadača.
lelic
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
- TobeYarabi
- Kontakt:
samo bih da napomenem-ne znam na koju ste vi valutu mislili kad ste pisali, ali ja sam tipovo na 1,1 moldavskih njecega..High je napisao/la:Bolje da se svi izjasnimo što se tiče njegovog transfera, pa nek se ima i taj spisak. Evo ja kažem da neće ići nikud.joker90 je napisao/la:
Frančesko pravi listu, bit će opet postavljena ako se Haris proda..Moram smanjiti ponudu, i ono je bilo previše što sam stavio!
- TobeYarabi
- Kontakt:
hsv nudi 1,5 mil pod uslovom da nagovorimo spahica da odustane od tuzbe..nasi traze spahica i 700 000..ako oni lazu mene, lazem i ja vas

Treba reci Cali da se ne zajebava. Kad vidim ovaku rupu u sredini lose mi. Ja bi sve ostavio kako jeste i dodao jos dva veznjaka, jednog boljeg naprijed i jednog boljeg nazad. Automatski smo prvi konkurenti za titulu sa tim potezom.
Gledaj rupe u sredini u pm.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ja bi i Halilovica trazio.TobeYarabi je napisao/la:hsv nudi 1,5 mil pod uslovom da nagovorimo spahica da odustane od tuzbe..nasi traze spahica i 700 000..ako oni lazu mene, lazem i ja vas
Mi njima Dulju, oni nams Spahu, Halila i 400 000€.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
-
farukzidane
- Kontakt:
Bolje se raspitaj i vidjeces da nisi upravu.franklampard8 je napisao/la:Hadzicu nije menadzer Ibrakovic, on je menadzer Veladzicu i Sadikuu.
- TobeYarabi
- Kontakt:
sve dobro, ali sredina NULARuleHz je napisao/la:
Treba reci Cali da se ne zajebava. Kad vidim ovaku rupu u sredini lose mi. Ja bi sve ostavio kako jeste i dodao jos dva veznjaka, jednog boljeg naprijed i jednog boljeg nazad. Automatski smo prvi konkurenti za titulu sa tim potezom.
nece ga calaEvander je napisao/la: Ja bi i Halilovica trazio.
Mi njima Dulju, oni nams Spahu, Halila i 400 000€.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
A sredine i govana...
-
farukzidane
- Kontakt:
Ni blizu ista situacija, olimpik je njemu kratak para ostao poprilicno za taj period boravka, pa se to rjesavalo mjesecima. I da nema ovog sto sam napisao, opet se ne moze to porediti.DenchiNL je napisao/la:ko i s trebamaThrillerHz je napisao/la: Isto je i Olimpik napustio, tako da ne ocekujem nista bolji odnos i prema Sarajevu.ako je momka s tobom prevarila , očekuj da će i tebe s nekim
![]()
![]()
![]()
a Cala trazi 10kuRuleHz je napisao/la:
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.