Kkava moć zapažanjashzna je napisao/la:
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
a rijec je o ?Evolution87 je napisao/la:Meni na najtezem predmetu treba 42 od 40 na zavrsnom![]()
Asistent supak, dao mi 0 iz labaratorijskih, a nista manje nisam znao od ovih sto su usli sa mnom i dobili 10
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
- Evolution87
- Kontakt:
ma materijali brate, nema sta drugoVijadukt je napisao/la:a rijec je o ?Evolution87 je napisao/la:Meni na najtezem predmetu treba 42 od 40 na zavrsnom![]()
Asistent supak, dao mi 0 iz labaratorijskih, a nista manje nisam znao od ovih sto su usli sa mnom i dobili 10
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Donnie Darko
- Kontakt:
ne diraj mi sugradjaninaEvolution87 je napisao/la:ma materijali brate, nema sta drugoVijadukt je napisao/la:a rijec je o ?Evolution87 je napisao/la:Meni na najtezem predmetu treba 42 od 40 na zavrsnom![]()
on je mila maca sta je ona na usmenom
Zadnja izmjena: Vijadukt, dana/u 17 jan 2017, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
- Donnie Darko
- Kontakt:
Šta ono studiraš ti?Evolution87 je napisao/la:ma materijali brate, nema sta drugoVijadukt je napisao/la:a rijec je o ?Evolution87 je napisao/la:Meni na najtezem predmetu treba 42 od 40 na zavrsnom![]()
Misliš li da je Nihad Agić nekrofil?Besic je napisao/la: Ponizi me, Sabahudine!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Evolution87
- Kontakt:
Ma karavela je hinja samo, 4-5 puta je mijenjao sistem bodovanja labaratorijskih vjezbi. Od 10 zadaca, pa testa nakon svakih vjezbi, pa globalni test na zadnjim vjezbama i na kraju nas odveo na institut i ispitovao o onim instrumentimaVijadukt je napisao/la: ne diraj mi sugradjanina
on je mila maca sta je ona na usmenom
A za usmeni, to cemo sljedece godine u ovo vrijeme
gradjevina kuknjava kuknjavaDonnie Darko je napisao/la:
Šta ono studiraš ti?
Viđao sam ga po grobljima.High je napisao/la:Misliš li da je Nihad Agić nekrofil?
Poznaješ li ikog osobno iz kruga intelektualaca 99?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Samo Bošnjake.Besic je napisao/la:Viđao sam ga po grobljima.High je napisao/la:Misliš li da je Nihad Agić nekrofil?
Poznaješ li ikog osobno iz kruga intelektualaca 99?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Znaci emac poceo "glumit" asistenta.Evolution87 je napisao/la: Ma karavela je hinja samo, 4-5 puta je mijenjao sistem bodovanja labaratorijskih vjezbi. Od 10 zadaca, pa testa nakon svakih vjezbi, pa globalni test na zadnjim vjezbama i na kraju nas odveo na institut i ispitovao o onim instrumentimaA ona ove godine je momacki pogurala one sto su joj dolazili na predavanja sa nekim gratis poenima, prezentacijama... Bilo je studenata koji su imali oko 30% parcijale, pa im doda te bodove i na kraju zavrse sa 90+%
![]()
![]()
A za usmeni, to cemo sljedece godine u ovo vrijeme![]()
- Evolution87
- Kontakt:
ma fakat su mu metode cudne, tako kad smo gore isli na institut, prvo udje jedna grupa i samo gleda one instrumente, nit sta pitamo nit on sta govori, onda ulazi druga grupa i on mi sad govori o tim instrumentima, te oni nama moraju objasniti sta je staVijadukt je napisao/la:Znaci emac poceo "glumit" asistenta.Evolution87 je napisao/la: Ma karavela je hinja samo, 4-5 puta je mijenjao sistem bodovanja labaratorijskih vjezbi. Od 10 zadaca, pa testa nakon svakih vjezbi, pa globalni test na zadnjim vjezbama i na kraju nas odveo na institut i ispitovao o onim instrumentimaA ona ove godine je momacki pogurala one sto su joj dolazili na predavanja sa nekim gratis poenima, prezentacijama... Bilo je studenata koji su imali oko 30% parcijale, pa im doda te bodove i na kraju zavrse sa 90+%
![]()
![]()
A za usmeni, to cemo sljedece godine u ovo vrijeme![]()
U moj vakat nije ni bil otih laboratorija.
Muftija Kurt ili Srđan Aleksić? Hasan Kikić ili Husnija Čengić? Milovan Đilas ili Naser Orić? Mehke ili tvrde korice? Ivan Lendrić ili Edin Hrustemović?Besic je napisao/la: ...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Opasno ovo sto citam u FB komentarima za Dodika, Srbi ko Srbi nisu se pomjerili milimetra u glavama od 1990. :S
Da nece na Ameriku?tuzlak1987 je napisao/la:Opasno ovo sto citam u FB komentarima za Dodika, Srbi ko Srbi nisu se pomjerili milimetra u glavama od 1990. :S
100% sportski i krajnje opušten potpis
Kurt,Kikić(prostorna povezanost),Orić, TvrdeHigh je napisao/la:Muftija Kurt ili Srđan Aleksić? Hasan Kikić ili Husnija Čengić? Milovan Đilas ili Naser Orić? Mehke ili tvrde korice? Ivan Lendrić ili Edin Hrustemović?Besic je napisao/la: ...
Mnogi su pisali u Mostaru i Sarajevu , a ko je pisao o Zenici da li je poznato?
Besic je napisao/la:Kurt,Kikić(prostorna povezanost),Orić, TvrdeHigh je napisao/la:Muftija Kurt ili Srđan Aleksić? Hasan Kikić ili Husnija Čengić? Milovan Đilas ili Naser Orić? Mehke ili tvrde korice? Ivan Lendrić ili Edin Hrustemović?Besic je napisao/la: ...Amer Bekić
Mnogi su pisali u Mostaru i Sarajevu , a ko je pisao o Zenici da li je poznato?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Loziona je velika protiv svegaRiNo je napisao/la:Da nece na Ameriku?tuzlak1987 je napisao/la:Opasno ovo sto citam u FB komentarima za Dodika, Srbi ko Srbi nisu se pomjerili milimetra u glavama od 1990. :S