Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Virtu4l
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Virtu4l » 17 jan 2017, 23:57

hilmo je napisao/la:
TobeYarabi je napisao/la:'slucajno' znam da zeljkan ima oko 1800(malo manje, ali eto da zaokruzimo) aktivnih clanova, dok ih je kod nas preko 7 milja.. nije to neka velika razlika jbg :lol: :lol:
Preko 7000 je ukupno upisanih članova od početak projekta "ja sam sarajevo" od 2011. godine, svake godine više od 70 % upisanih članova obnovi članarinu. Ali to kompleksaš ne želi da shvati, i većinu stvari koje su vezane za FK Sarajevo pokušava da omalovažava i to radi sve vrijeme od kako sam se ja registrovao na forum prije više od 6 godina.
Zasto vasi ne objave koliko se clanarina obnovi svake godine nego samo dodaju na vec postojecu cifru. To 70% okaci macku o rep.

:stop:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 18 jan 2017, 00:09

Nista ne brini sutra gospođici Sabrini šaljem mail da samo za tebe objavi koliko članova kluba redovno obnavlja članarinu.
Upravu si ti mislim da sam ja pogriješio u pitanju je procenat od 7 %... to bi ti možda volio.

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 18 jan 2017, 00:11

hilmo je napisao/la:Nista ne brini sutra gospođici Sabrini šaljem mail da samo za tebe objavi koliko članova kluba redovno obnavlja članarinu.
Upravu si ti mislim da sam ja pogriješio u pitanju je procenat od 7 %... to bi ti možda volio.
Hilmo, kome?
Zato oni imaju sigurnih 5000 i kraj price, tako je. Ne vidi dalje od svog nosa.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 18 jan 2017, 00:21

hilmo je napisao/la:Nista ne brini sutra gospođici Sabrini šaljem mail da samo za tebe objavi koliko članova kluba redovno obnavlja članarinu.
Pa nisi ponudio nikakav argumenat za tih 70%, samo si bubno tu cifru, cinjenica je da krijete stvarni broj clanova ko zmija noge, dok neko ima brojac na zvanicnoj stranici neko baca neke cifre od 70% obnovljenih clanskih od bog zna koliko vec postojecih
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 18 jan 2017, 00:24

Thetraphak1921 je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la: divni odokativni podatci , šteta što su plod mašte :tralala: :njanjanja: :nene: :clap: :urnebes:

posjeta i brojevi članova nemaju dodirnih tačaka...pokušajte ponovo :thumbdown:

naravno uzet ćemo tvoju ocjenu jer ti si relevantan :urnebes: :urnebes: ja ti sad kažem da nema potrebe porediti šampiona Duljevića sa serijskom propalicom Stevanovića...molim te pomiri se s tim :wave:

pa valjda vjeruješ svojoj upravi?? nudili su da kupe Duljevića a za Stevanovića nisu...pitaj njih zašto je Dulja bolji , 400.000 EUR bolji :rol: :tralala:
Sve o cemu sam pisao su cinjenice, ne mozes ih oboriti stavljanjem kamare smajlija.

Imamo duplo vise aktivnih clanova.
Posjeta nam je bolja, i po pitanju toga se ne mozete ni takmiciti sa nama.
Imali smo zelju da kupimo Duljevica jer bi istog trena zaradili na njemu.
Pjegavac ne moze u istu recenicu sa Miroslavom, niti ce kad dobaciti do lige do koje je ovaj. Obicni propalitet koji bljesne i uradi nesto konkretno svaku desetu utakmicu a statistika mu je sramotna.

Cinjenice..

U tih 8000 clanova se nalaze i Elvis, Tupac, Justin Bieber, Jeniffer Lopez i Atif kojeg je prije ko zna koliko godina satro voz kod Hadzica.
Nemoj matere ti suplje, kakvi vi i aktivni clanovi, clanske vam cener a nase cvaja i tolika razlika ....
Posjeta vam je bolja kad? U sezoni kad mi se handrimo s upravom? Evo kapa dole, potrosili ste na furanje duplo od clanarina, pa znam da ste imali zelju da kupite igraca koji ima cijenu i mogucnost zarade pa nije Stevanovic propali...u najjacim fudbalskim godinama (27) uzme ga 23-godisnjak ....tuga....

Kakve crne cinjenice zelje i nadanja....pacenice jedan...2 puta ste brisali clanove jer su vam pokrali te pare od clanarina, napisi i to....kad volis cinjenice....ali neka i treba da kopirate vece od sebe....samo pogledajte iznad sebe i vidjet cete Sarajevo :wave: :wave: :salut:

http://www.fksarajevo.ba/bs/ja-sam-sarajevo pise ti fino, ko i na vasoj stranici :wave:
Poklopite se... :tralala:
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 18 jan 2017, 00:30, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 18 jan 2017, 00:27

Trebao sam prestati citati kod "clanske vam cener a nase cvaja"..
Posjeta nam je bolja ove, prethodne sezone, one prije te kad ste uzeli titulu nije, one prije te jeste, pa jeste, pa jeste, etc. :kafa:

2500 aktivnih i udarajte se nogom u guzicu.. :kafa:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 18 jan 2017, 00:33

Thetraphak1921 je napisao/la:Trebao sam prestati citati kod "clanske vam cener a nase cvaja"..
Posjeta nam je bolja ove, prethodne sezone, one prije te kad ste uzeli titulu nije, one prije te jeste, pa jeste, pa jeste, etc. :kafa:

Da niste to digli clanstvo??? Fino ako jeste :thumbup:

Pa onda vi nemate ni 500 aktivnih.... :wave:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 jan 2017, 01:00

Ne treba radi mene, neka objavi radi vas, da ne baratate pogrešnim informacijama, mada čisto sumnjam da i Sabrina to zna.

Zamisli sad naši saberu sve članarine od 2011. godine i postave to kao da imamo toliko članova? Pa bilo bi me stid.

Krenuo si u diskusiju bez i jednog argumenta, a onda ironijom pokušavaš sakriti nevladanje materijom o kojoj diskustujemo. Mi imamo više aktivnih članova od vas, da, to je istina, i biće istina sve dok mi ti ne dokažeš suprotno, bez paušalnih 70% kalkulacija.
Voli te tvoje Sarajevo.

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 18 jan 2017, 01:01

DenchiNL je napisao/la:
Thetraphak1921 je napisao/la:Trebao sam prestati citati kod "clanske vam cener a nase cvaja"..

Da niste to digli clanstvo??? Fino ako jeste :thumbup:

Pa onda vi nemate ni 500 aktivnih.... :wave:
Mi imamo 5000 a vi 2500 aktivnih. Tu sva diskusija zavrsava.

slika

Nije ovo bezveze napravljeno..

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 18 jan 2017, 01:09

Hocete da pricamo o clanovima? Ma hajte molim vas.
slika

Naspram malenih 4755 clanova, dakle ne aktivnih, vec clanova u jednih i drugih. Dokazite suprotno
Zadnja izmjena: RuleHz, dana/u 18 jan 2017, 01:12, ukupno mijenjano 1 put.

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 18 jan 2017, 01:11

Ooo kako si rule insajderu stari, prvo ti nick ukradu pa onda propade insajderska baš ti se ne da u životu :rol:
A to što tvoja riječ vrijedi ko kad se pas posere je druga stvar :rol:

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 18 jan 2017, 01:13

Quinlan je napisao/la:Ooo kako si rule insajderu stari, prvo ti nick ukradu pa onda propade insajderska baš ti se ne da u životu :rol:
A to što tvoja riječ vrijedi ko kad se pas posere je druga stvar :rol:
Jos malo pa duplo :beba:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 jan 2017, 01:13

RuleHz je napisao/la:Hocete da pricamo o clanovima? Ma hajte molim vas.
slika

Naspram malenih 4755 clanova, dakle ne aktivnih, vec clanova u jednih i drugih. Dokazite suprotno
Tako je to kad ne kontaš. Je li vam brojač krenuo od nule na početku ove sezone? Jednostavno pitanje, molim bez spinovanja.
Voli te tvoje Sarajevo.

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 18 jan 2017, 01:16

Virtu4l je napisao/la:
RuleHz je napisao/la:Hocete da pricamo o clanovima? Ma hajte molim vas.
slika

Tako je to kad ne kontaš. Je li vam brojač krenuo od nule na početku ove sezone? Jednostavno pitanje, molim bez spinovanja.
Ne znam, nije nam klub izasao u javnost sa tom informacijom. Molim te ako znas tacan broj nasih aktivnih clanova reci da znam. Ovo su oficijalni podatci jedini koje imam.

Sada ja tebe pitam molim te bez spina. Jesu li ovo sto vi imate aktivni clanovi, ako jesi daj dokaz da su aktivni u suprotnom vjerujem da su od 2011 godine pa do sada? Bez spina molim te.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 jan 2017, 01:21

RuleHz je napisao/la:Ne znam, nije nam klub izasao u javnost sa tom informacijom. Molim te ako znas tacan broj nasih aktivnih clanova reci da znam. Ovo su oficijalni podatci jedini koje imam.

Sada ja tebe pitam molim te bez spina. Jesu li ovo sto vi imate aktivni clanovi, ako jesi daj dokaz da su aktivni u suprotnom vjerujem da su od 2011 godine pa do sada? Bez spina molim te.
Ne ide ti da pokušavaš biti pametan, kako to više nisi naučio nakon toliko blamova.

Naš brojač je krenuo sa nule na početku ove sezone, tako da su ovo članovi iz ove sezone, tj. aktivni članovi, a vaš je krenuo 2011. godine, i ne provaljuj se više.

Fakat si samo za sprdanje, mene stid od ovoga što pišeš.
Voli te tvoje Sarajevo.

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 18 jan 2017, 01:30

Virtu4l je napisao/la:
RuleHz je napisao/la:Ne znam, nije nam klub izasao u javnost sa tom informacijom. Molim te ako znas tacan broj nasih aktivnih clanova reci da znam. Ovo su oficijalni podatci jedini koje imam.

Ne ide ti da pokušavaš biti pametan, kako to više nisi naučio nakon toliko blamova.

Naš brojač je krenuo sa nule na početku ove sezone, tako da su ovo članovi iz ove sezone, tj. aktivni članovi, a vaš je krenuo 2011. godine, i ne provaljuj se više.

Fakat si samo za sprdanje, mene stid od ovoga što pišeš.
Sta si mi odgovorio? Evo i ja kazem da je nas krenuo od nule na pocetku sezone, hoces mi vjerovati?
Koji k mi odgovaras kad nemas nista pametno reci nego nebuloze kao i obicno.

Ne daj mi Boze tvog nacina komunikacije i tvoje mrznje i zadojenosti. Forumska kanta i lutka za nabijanje se ne moze biti tako lahko. Sacekaj da podmazem pa dodji opet!

Umal' ne zaboravih

slika

:wave: :wave: :wave:

Procter
Kontakt:

Post Postao/la Procter » 18 jan 2017, 01:33

Od toga aktivno ni 2000... tj od prosle godine...
Tom logikom Zeljo nema 4000 clanova nego jedno 30000 akumulirano, ko jeb.e to sto nije obnavljano clanstvo 15 tak godina unazad

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 jan 2017, 01:35

Ma koprca se pitar, zna da svakim postom ispada sve gluplji, ali jače je to od njega.
RuleHz je napisao/la:Ode li Slavko u gurbete ja prestajem pisati na ovom forumu,sad skontajte koliko ima šanse!
Ocekujte sutra BUM i pripremite se za pisanje po k.n.m.
To je karakter koji je prestao pisati na forumu.
Voli te tvoje Sarajevo.

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 18 jan 2017, 01:41

Ama ljudi odakle znate da nije aktivno a da je vama aktivno? Hoce li ko reci, kakav konkretan dokaz naci. :rol:

Virto kantice, plava kujice!

Umal' ne zabkravih
slika

Procter
Kontakt:

Post Postao/la Procter » 18 jan 2017, 01:50

Zato sto vam je ta cifra od prosle godine... nadji screenshotove od juna i vidjeti ces cifru od tih 6000... i bum onda samo nastavljeno brojanje na tu cifru... sad 7900... sto ce reci ukupno 1900 obnovljenih i novih... logika ocigledno nije jaca strana... kako ste krenuli mogli bi "imati" i 10000 naredne godine... a za jedno 3-4 godine i 20000....
A Zeljo svakog juna vraca brojac na 0... i zato sad ima 4000... a od juna opet 0....

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []