Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Cartman
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Cartman » 29 jul 2010, 13:34

Sto ne bi u Bayern? Naravno bolje bi bilo da napusti Bundesligu, ali sta je tu je. Juventus nema para da dovede Dzeku, u to sam siguran. Bayern ima sigurno. A taj transfer mu je u jednu ruku i sigurniji, jer vec je naviko na ligu i drzavu, dok bi u Italiji sve bilo novo. Samo da napusti ovu bagru u Wolfsburgu i ja sam zadovoljan. Isto vazi i za Misimovica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 29 jul 2010, 13:51

Ja stvarno ne znam zasto se neki bune da Dzeko igra za Bayern,pa ljudi dragi,najbolji igrac Holandije igra za Bayern,kao i najbolji igrac Francuske,tako da ne vidim nista lose da i najbolji igrac BIH bude u Bayernu,od Bayerna bi svaka ekipa Evrope dobila strah sa ovim napadom

Ribery--------------Dzeko-------------------Roben

i ne samo to Njemacka liga je jedna od najstabilnijih liga u Evropi,nemaju zaduzenih klubova,imaju najposjeceniju ligu Evrope,najzdravija sredina,imaju najbolje stadione na svijetu. Edin je u Bundesligi dokazan igrac,najbolji napadac definitivno i logicno je da Bayern zadrzi takve igrace u Bundesligi.Igrace u sampion ligi,a ovome cu vjerovati jer se radi o izjavi Kickera,jer oni nece svasta pisati,ako u nesto nisu sigurni,kao recimo Bild ,koji je postao zuta stampa. U svakom slucaju bicu presretan ako Dzeko ode u Bayern ,u jedan od najboljih klubova u Evropi.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 29 jul 2010, 14:02

Pasodzigera je napisao/la:Ja stvarno ne znam zasto se neki bune da Dzeko igra za Bayern,pa ljudi dragi,najbolji igrac Holandije igra za Bayern,kao i najbolji igrac Francuske,tako da ne vidim nista lose da i najbolji igrac BIH bude u Bayernu,od Bayerna bi svaka ekipa Evrope dobila strah sa ovim napadom

i ne samo to Njemacka liga je jedna od najstabilnijih liga u Evropi,nemaju zaduzenih klubova,imaju najposjeceniju ligu Evrope,najzdravija sredina,imaju najbolje stadione na svijetu. Edin je u Bundesligi dokazan igrac,najbolji napadac definitivno i logicno je da Bayern zadrzi takve igrace u Bundesligi.Igrace u sampion ligi,a ovome cu vjerovati jer se radi o izjavi Kickera,jer oni nece svasta pisati,ako u nesto nisu sigurni,kao recimo Bild ,koji je postao zuta stampa. U svakom slucaju bicu presretan ako Dzeko ode u Bayern ,u jedan od najboljih klubova u Evropi.
Iako ne volim da potpisujem, moram reći da se u potpunosti slažem sa tobom.
Vom Jäger zum Gejagten

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 29 jul 2010, 14:07

Džeko u Bayern,Džeko u Bayern,Džeko u Bayern ole ole ole !
slika
slika
:mrgreen:

Najbolje bi bilo da pređe u Bayern.
FK Pjetlovi

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 29 jul 2010, 14:09

jest da ne volim bayern, ali to to je super klub nema sta. igrao bi ligu prvaka, borio bi se za sve moguce titule u evropi, dok je wolfsburg u jednoj sezoni bljesnuo, i sad ce im biti vrh evropska liga. pa wolfsburg nema tradiciju, oni sve igrace kupuju, omladinski pogon nemaju. takav klub i nemoze vise od jedne sezone da bude na vrhu. dok je bayern vrhunski evropski klub i sigurno je da je van gaal dobar trener koji igra samo ofanzivno i to dzeki odgovora. osim toga to je strasan napad, zamislite koliko dzekpo moze da da golova kad ima iza sebe riberya i robbena, a ne samo misketa kao u wolfsburgu. uz to je jos tu i müller i schweinsteiger. jedino sto bi morao voditi bitku sa olicem i kloseom. ali on ima klasu da se probije pored njih dvojice. olic je samo blistao u zadnjim utakmicama lp-a u bundes ligi je bio solidan napadac kao ibisevic, ja mislim da su obadvoje dali 12 golova. a klose samo zna igrati za repku dobro.

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 29 jul 2010, 14:17

Luca Toni, Klose, Gomes, Podolski su samo neki od vrhunskih centarfora koje je Bayern unistio u proslim sezonama....Ne kontam zasto ne bi i Dzeku.....
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 29 jul 2010, 14:29

geronimo je napisao/la:
Pasodzigera je napisao/la:Ja stvarno ne znam zasto se neki bune da Dzeko igra za Bayern,pa ljudi dragi,najbolji igrac Holandije igra za Bayern,kao i najbolji igrac Francuske,tako da ne vidim nista lose da i najbolji igrac BIH bude u Bayernu,od Bayerna bi svaka ekipa Evrope dobila strah sa ovim napadom

heh ima jedna kvaka a to je da ce se dzeko tesko izborit za mjesto pored olica(odveo bajern u finale) i milera koji je ovim prvenstvom zacementiro svoju poziciju u bajernu,ide u klub koji ima 2-3 odlicna igraca na njegovoj poziciji
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 29 jul 2010, 14:30

analiticar_ je napisao/la:Luca Toni, Klose, Gomes, Podolski su samo neki od vrhunskih centarfora koje je Bayern unistio u proslim sezonama....Ne kontam zasto ne bi i Dzeku.....
Klosea unistili,ti se salis? Sto su to Podolskog unistili,tip ima sluha samo za repku,eno ga igra u Kölnu,kao da i ne igra. Luka Toni je u godinama,a kad je dosao u Bayern bio je standardan,uostalom Dzeko je bolji npadac od ovih svih sto si nabrojao,tako da je nemoguce unistiti Dzeku. A sto se Gomeza tice,to je promasaj u kupovini,a ne unistavanju.

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 29 jul 2010, 14:32

nick je napisao/la:
geronimo je napisao/la:

heh ima jedna kvaka a to je da ce se dzeko tesko izborit za mjesto pored olica(odveo bajern u finale) i milera koji je ovim prvenstvom zacementiro svoju poziciju u bajernu,ide u klub koji ima 2-3 odlicna igraca na njegovoj poziciji
Olic hahahahah,jel to me zezas il sta? Müller NIJE CENTARFOR,bar bi to trebo znati ako se razumijes imalo u fudbal.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 29 jul 2010, 14:35

analiticar_ je napisao/la:Luca Toni, Klose, Gomes, Podolski su samo neki od vrhunskih centarfora koje je Bayern unistio u proslim sezonama....Ne kontam zasto ne bi i Dzeku.....
Luca Toni - bio u godinama u dvije sezone odradio ono sto se od njega ocekivalo, svojim golovima odveo Bayern do titule u oba takmicenja, logicno je bilo da ce usljedjeti pad

Miroslav Klose - covijek je u godinama, ali je isto mnogo pokazao u Bayernu, bio strijelac odlucujucih golova u nekim vaznim utakmicama

Mario Gomez - bio i ostao najveci kloc, ja mislim da Stuttgart i dan danas ne moze da vjeruje da su za njega dobili 35 miliona eura

Lukas Podolski - postigne gol San Marinu, a mediji u Koelnu to napusu kao da je najbolji igrac svih vremena, uostalom imao je sansu kod Magatha, Hitzfelda i Klinsmanna i kod svakog od njih je zakazao, a za prvu dvojcu ne mozes reci da su losi treneri

Pa evo tebi jedno pitanje

Sto jedan Bayern nije uporopastio jednog Pizarra, jednog Elbera, jednog Maakaya.

Razlog je jednostavan. Ukoliko neki igrac nije pshicki stabilan, ne treba onda prelaziti u redove Bayerna. Tamo kada se pojavis na preipremama usade ti u glavu da moras svaku utakmicu pobjediti i svaki put dati sve od sebe. U klubu X si najveca zvijezda, gdje se sve vrti oko tebe, a u Bayernu su jedna od tih zvijezda i moras se prilagoditi ukoliko zelis biti uspjesan.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 29 jul 2010, 14:36

mozes se ti smijat koliko hoces ali olic je svaku svoju minutu posteno iskoristio i ako vec pratis koliko se pravis da pratis znat ces da je dao jedne oo najbitnijih golova u ligi prvaka,ne kazem da je bolji od dzeke ali on je svoj poso odradio...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 29 jul 2010, 14:44

nick je napisao/la:mozes se ti smijat koliko hoces ali olic je svaku svoju minutu posteno iskoristio i ako vec pratis koliko se pravis da pratis znat ces da je dao jedne oo najbitnijih golova u ligi prvaka,ne kazem da je bolji od dzeke ali on je svoj poso odradio...
Da nebude zabune,Olic je dobar fudbaler,i kao sto kazes svoje je odradio,ali njegovo je mozda jos jedna sezona i to sa klupe,jer momak ima 32-33 godine,a ako cemo biti realni,mislim da smo se svi iznenadili kad ga je Bayern doveo,al et. Dzeki je 24 godine i puca od snage,i ne da je najbolji napadac u Bundesligi,nego jedan medju 5 na svijetu.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 jul 2010, 14:54

amerosm je napisao/la:
Luca Toni - bio u godinama u dvije sezone odradio ono sto se od njega ocekivalo, svojim golovima odveo Bayern do titule u oba takmicenja, logicno je bilo da ce usljedjeti pad

Miroslav Klose - covijek je u godinama, ali je isto mnogo pokazao u Bayernu, bio strijelac odlucujucih golova u nekim vaznim utakmicama

Mario Gomez - bio i ostao najveci kloc, ja mislim da Stuttgart i dan danas ne moze da vjeruje da su za njega dobili 35 miliona eura

Lukas Podolski - postigne gol San Marinu, a mediji u Koelnu to napusu kao da je najbolji igrac svih vremena, uostalom imao je sansu kod Magatha, Hitzfelda i Klinsmanna i kod svakog od njih je zakazao, a za prvu dvojcu ne mozes reci da su losi treneri

Pa evo tebi jedno pitanje

Sto jedan Bayern nije uporopastio jednog Pizarra, jednog Elbera, jednog Maakaya.

Razlog je jednostavan. Ukoliko neki igrac nije pshicki stabilan, ne treba onda prelaziti u redove Bayerna. Tamo kada se pojavis na preipremama usade ti u glavu da moras svaku utakmicu pobjediti i svaki put dati sve od sebe. U klubu X si najveca zvijezda, gdje se sve vrti oko tebe, a u Bayernu su jedna od tih zvijezda i moras se prilagoditi ukoliko zelis biti uspjesan.
Mozes ti @amerosm da napises jak post kad hoces.
Ovaj ti je jak ko' zemlja. 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 29 jul 2010, 15:05

tako je džeko dodji ti nama u bayern :D

evropa ima da strahuje od bayerna

robben-ribery-džeko-muller-olic-schweinsteiger-klose.... :mrgreen:

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 29 jul 2010, 17:14

Ma jasta ba, i kad mi neko kaze Bundeska i njemci posteni, pa tu je lezao zec citavo vrijeme... :x

Buraz odbijao klubove redom, da bi ugodio svom secerasu.

" Ne m'ore to co'ek bit' cim je Svabo". Tacno!!!! :lol:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 29 jul 2010, 17:16

Njemački list "Kicker"
Džeko najbolji napadač Bundeslige
Ugledni njemački magazin Kicker proglasio je nogometaša Wolfsburga Edina Džeku najboljim napadačem Bundeslige u prošloj sezoni. Na trećem je mjestu naš Ivica Olić.
Izbor bh. reprezentativca i ne čudi s obzirom da se radi o prvom strijelcu Bundeslige prošle sezone, postigao je 22 gola, od čega 15 u proljetnom dijelu prvenstva. Džeko (24) je uz to dodao i dva gola u DFB-Pokalu, četiri u Ligi prvaka i jedan u Europa ligi.

Za Olićevo je, pak, treće mjesto presudna bila njegova igra u Ligi prvaka u kojoj je sa sedam pogodaka u deset utakmica bio drugi strijelac, čime je bio jedan od najzaslužnijih igrača za Bayernov finale. Hrvatski je reprezentativac 11 puta bio precizan u Bundesligi, te jednom u Kupu.

Između Džeke i Olića "Kicker" je smjestio Cacaua, njemačkog reprezentativca brazilskog porijekla, strijelca 13 bundesligaških zgoditaka za Stuttgart prošle sezone.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 29 jul 2010, 17:35

http://juvefans.info/vijesti.php?subact ... om=&ucat=2&

Kad Mithat kaze da Dzeko mora u Juve nema tu price :D :D..malo sale, ali od ovog nema nista ostaje on u vucijoj jazbini jos :D
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 30 jul 2010, 09:49

sjebao je se sto je potpisao novi ugovor sa wfl. sada neka ga **** kako hoce..
BLUE NATION.

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 30 jul 2010, 11:49

Ova prica oko zamjene vfl-fcb sigurno nije bez osnova.... bice nesto od toga... kicker je ozbiljan casopis i kad to oni objave na naslovnici, vrijedi stara narodna 'il je bilo il ce bit'.....

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 jul 2010, 13:01

Bayern zadnja nada....
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.