Hajde malo zajebancije nikome ne škodi.KingJamesMVP je napisao/la:jesu se momci osilili
Šta se gleda večeras?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Hajde malo zajebancije nikome ne škodi.KingJamesMVP je napisao/la:jesu se momci osilili
Miami-Houstonvedoz je napisao/la:Hajde malo zajebancije nikome ne škodi.KingJamesMVP je napisao/la:jesu se momci osilili
Šta se gleda večeras?
Klipe mrtvi peh. Glavni igraci se raspali.IlCapitano je napisao/la:****: Chris Paul has a torn ligament in his left thumb and will require surgery. Expected to miss 6-8 weeks
Report: Nike doesn’t plan to make sleeved NBA jerseys
Kyle Lowry's shot chart since Thanksgiving (72.7 TS%)(Adrian Wojnarowski) Minnesota shopping point guard Ricky Rubio in trade proposals.

Nike will OFFICIALLY be getting rid of sleeved jerseys for the 2017/18 NBA seasonmiki_92 je napisao/la:
Report: Nike doesn’t plan to make sleeved NBA jerseys
Kako igra Jokara... strašno, 30 pa 29 i to obje double-double sa skokovimaBelmin6 je napisao/la:Jokara za MIPa.
Meni je lično fascinantan njegov uticaj na kompletnu igru, pa on raspali Denver , pretvara u bolju ofanzivnu ekipu u NBA.Epidaurus je napisao/la:Jokić vodi Denver prema PO
U najbolju ofanzivnu...BIHpatriota je napisao/la:Meni je lično fascinantan njegov uticaj na kompletnu igru, pa on raspali Denver , pretvara u bolju ofanzivnu ekipu u NBA.Epidaurus je napisao/la:Jokić vodi Denver prema PO
Sean Highkin @highkin
NBA announces the Bulls-Heat game on January 27 has been dropped from ESPN in favor of Rockets @ Sixers.

miki_92 je napisao/la:Sean Highkin @highkin
NBA announces the Bulls-Heat game on January 27 has been dropped from ESPN in favor of Rockets @ Sixers.

[Zach Lowe] "Atlanta and New Orleans had exploratory talks about possible Howard trades before the Hawks pulled everyone off the market, according to several league ****." "The Sixers will take a hard look at Holiday" "Orlando has expressed interest in Dragic"
[Wojnarowski] Atlanta is trading guard Mo Williams and cash to Denver, league **** tell @TheVertical. Hawks will sign Gary Neal to a 10-day contract.
Kad se sjetim kad je na Mirzu kren'o.L-Train je napisao/la:Jedina stvar koju mrzim kod LeBrona je to da nije ni malo konfliktan.Jbni Draymond Gren te ismijava koji ti moze samo cistiti patike prije utakmice,led te **** sl. Napad bi ga laktom zakuco za pod.
Taman kad sam krenuo napisat 'ne spušta se on na taj nivo' i ja se sjetih togaKaunas je napisao/la:Kad se sjetim kad je na Mirzu kren'o.L-Train je napisao/la:Jedina stvar koju mrzim kod LeBrona je to da nije ni malo konfliktan.Jbni Draymond Gren te ismijava koji ti moze samo cistiti patike prije utakmice,led te **** sl. Napad bi ga laktom zakuco za pod.
Ispravljen post. Zašto komplikovati kada može jednostavnije.miki_92 je napisao/la:James nije idiot.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.