FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ko god misli da je Lelić promašaj nije ga gledao... Super igrač, definitivno. 
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Pisalo se jutros da je otišao u Austriju na ljekarske preglede. Radi još po individualnom programu i nije dovoljno spreman ni za kakve probe u tom stanju.fks74 je napisao/la:šta je ovo jeli istina da je Hamza otišao na probu u Trenčin a čovjek se nije još ni oporavio kako treba
- PitarBordo
- Kontakt:
Mislim da se broj 21 trebao penzionisati dok ne dovedemo nekog vrijednog tog broja. Al' hajde de. Koji će Lelić nositi broj zna l' ko? 
Samo Saraj'vo.
Mladi napadač FK Sarajevo, Hamza Čataković, otputovao je jutros Slovačku, saznaju **** Kako je potvrđeno našem portalu Čataković će narednih šest mjeseci biti posuđen ekipi Trenčina te će na kraju sezone transfer biti i kompletiran. Ovaj 20-godišnjak se uspješno oporavio od povrede, a posljednjih dana trenirao je sa prvim timom Sarajevo i to po posebnom programu. Trenčin je trenutno šestoplasirana ekipa …
S M I J E Š N O!
S M I J E Š N O!
PitarBordo je napisao/la:Mislim da se broj 21 trebao penzionisati dok ne dovedemo nekog vrijednog tog broja. Al' hajde de. Koji će Lelić nositi broj zna l' ko?

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Gdje si vidio?Memara je napisao/la:Mladi napadač FK Sarajevo, Hamza Čataković, otputovao je jutros Slovačku, saznaju **** Kako je potvrđeno našem portalu Čataković će narednih šest mjeseci biti posuđen ekipi Trenčina te će na kraju sezone transfer biti i kompletiran. Ovaj 20-godišnjak se uspješno oporavio od povrede, a posljednjih dana trenirao je sa prvim timom Sarajevo i to po posebnom programu. Trenčin je trenutno šestoplasirana ekipa …
S M I J E Š N O!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Onda nam treba napadač jer smo ostali na Ahmetovicu i malom Hadžiću, onog uopšte i ne brojim,ništa ozbiljno od njega..
Sabrine mi moje!
pa sad dali vjerovati ovim ublehama od novinara sport centar piše da je Hamza već igrač Trenčina i da smo dobili odlično obeštećenje mada im ja nešto i ne vjerujem iskreno ne bih ni volio da je istina
Ma slinanov portal
- franklampard8
- Kontakt:
FK Sarajevo Balkan Fans.High je napisao/la:S neke provjerene divlje stranice?kupus army je napisao/la:Evo ovaj veoma pouzdani izvor sa fb kaze da ce nas u narednim danima pojacati i Spehar
1946
Ne vjerujem da su budale Ćatakovića pustiti, to mi je van svake pameti
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne mora to nuzno biti lose, pravi se recimo mjesto za Hadžića da bude treći napadač, eventualno drugi. Imat ćemo i Smajlagica.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- Evolution87
- Kontakt:
jel ovo neka zajebancija za catakovica?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
ne vjerujem da je zajebancija prije desetak dana Zuban mu je trazio angazman vani i eto izgleda da je nasao
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
ma jok , čuj penzionisat, da se oprostio Benko kod nas pa hajd, ali niđe veze....ako nismo Smječaninov ili Obućin penzionisali ....PitarBordo je napisao/la:Mislim da se broj 21 trebao penzionisati dok ne dovedemo nekog vrijednog tog broja. Al' hajde de. Koji će Lelić nositi broj zna l' ko?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- hzzavidovici
- Kontakt:
Ako je istina za Hamzu, neka puste i Bekica i nek dovedu boljeg. Nadam se da će Nedim se vratiti do Čitluka i da odigra dole utakmice.
Neka naša
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ja razumijem momka u potpunosti. Predpostavljam da je sve podredio fudbalu, i vec sa dvadeset godina je dozivio pretesku ppvredu. Normalno je da gleda da sto vise zaradi, ako je istina pretpostavljam da se vodi tom logikom.
- franklampard8
- Kontakt:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Ja razumijem momka u potpunosti. Predpostavljam da je sve podredio fudbalu, i vec sa dvadeset godina je dozivio pretesku ppvredu. Normalno je da gleda da sto vise zaradi, ako je istina pretpostavljam da se vodi tom logikom.
Sasvim normalno razmisljanje.
1946
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Kakav amaterizam.
- PitarBordo
- Kontakt:
Learn the sarcasm dude.DenchiNL je napisao/la:ma jok , čuj penzionisat, da se oprostio Benko kod nas pa hajd, ali niđe veze....ako nismo Smječaninov ili Obućin penzionisali ....PitarBordo je napisao/la:Mislim da se broj 21 trebao penzionisati dok ne dovedemo nekog vrijednog tog broja. Al' hajde de. Koji će Lelić nositi broj zna l' ko?
Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.