FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

TheDinoRules
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la TheDinoRules » 29 jul 2010, 15:06

Uh kad bi Grbavicu (napokon) izgradili :roll: Došao sam do nekih informacija da je stvar skoro pa sređena, samo se ne mogu još uvijek dogovoriti oko nekih bitnih pojedinosti. Ako se to riješi za 3 godine ćemo imati novu Grbavicu. :D Nije sad na nama da mi komentarišemo hoće li ili neće li se izgraditi. Nemojte se time zamarati. Bolje pišite o narednoj sezoni. Šta možemo i tako to .. ;)

Seyo šta je bilo sa ostalim igračima što su trebali doći !? Spominjalo se njih 5-6 :roll:
U mom svijetu važe moja pravila

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 29 jul 2010, 15:11

TheDinoRules je napisao/la:Seyo šta je bilo sa ostalim igračima što su trebali doći !? Spominjalo se njih 5-6 :roll:
gancev, zeba, savic, pehilj, karic, markovic...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 29 jul 2010, 15:15

TheDinoRules je napisao/la:Uh kad bi Grbavicu (napokon) izgradili :roll: Došao sam do nekih informacija da je stvar skoro pa sređena, samo se ne mogu još uvijek dogovoriti oko nekih bitnih pojedinosti. Ako se to riješi za 3 godine ćemo imati novu Grbavicu. :D Nije sad na nama da mi komentarišemo hoće li ili neće li se izgraditi. Nemojte se time zamarati. Bolje pišite o narednoj sezoni. Šta možemo i tako to .. ;)

Seyo šta je bilo sa ostalim igračima što su trebali doći !? Spominjalo se njih 5-6 :roll:
Znači da je stvar skoro pa riješena, samo da se još dogovore oko nekih bitnih stvari :roll: :mrgreen:

Dove87

Post Postao/la Dove87 » 29 jul 2010, 15:30

Kad bi je napravili, Hotel i Business Centar bi nam vracale dio para. Onda bi bili prejak klub jer te pare da vratis moras dobro igrat, dobro radit i pogotovo kad imas sve uslove. Najvise mi je drago sto necu moci gledat cevabdzinice, kladionice, zelenjare, i neke suplje radnje dole, a gore kad se popenjes kuhinje neke sto je na sjeveru sve pocrnilo od njih. To bi sve trebalo zatvorit i napravit business centre tu da fine dobre kompanije rade. 10 godina kao sto Osim kaze za vracanje nije uopste puno vremena. ako se ulozi desetine miliona, za deset godina je idealno mada ja mislim da ce potrajat i vise nego toliko. S obzirom da smo vec u dugu od milion i po, i kako to vracamo, ne znam. Ali nama treba izlazak u Evropu da bude cilj svake godine od sada. 300 po 300 hiljada i lagano sponzori i prodaja igraca za koje bi mogli nac zamjene, i cilj ispunjen. Treba i sto vise prijateljskih utakmica sa dobrim stranim klubovima. Imam informacije da bi jedan veliki Evropski klub trebao da suradjuje sa jednim nasim klubom al ne zna se koga ce izabrat. Znaci na posudbe davat igrace vamo tamo i igranje prijateljskih tekmi i suradjivanja. To bi se trebalo desiti al jos ne znam kad ni sa kojim klubom

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 29 jul 2010, 15:36

Dove87 je napisao/la:Kad bi je napravili, Hotel i Business Centar bi nam vracale dio para. Onda bi bili prejak klub jer te pare da vratis moras dobro igrat ...
Nacekali bi se mi, dok bi svabo vratio svoje ulozene pare, da kupimo kajmak od kirija. Naravno, ukoliko dodje do izgradnje svega toga ..
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

ultra_CImanija

Post Postao/la ultra_CImanija » 29 jul 2010, 15:49

ima li neko informaciju dali su dosli novi artikli u udruzenju (prije svega mislim na salove i majice) posto na tm.org izgleda zastoj neki :) ?????????????????? HVALA!!!
SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 29 jul 2010, 15:57

Stole iz Bora je napisao/la:
Dove87 je napisao/la:Kad bi je napravili, Hotel i Business Centar bi nam vracale dio para. Onda bi bili prejak klub jer te pare da vratis moras dobro igrat ...
Nacekali bi se mi, dok bi svabo vratio svoje ulozene pare, da kupimo kajmak od kirija. Naravno, ukoliko dodje do izgradnje svega toga ..
U novinam je pisalo da bi se taj novac vracao 10 godina, mada ja sumnjam u ovo sve i sam je Amar rekao da su ovo za sada samo "razgovori", da ne obecava puno.

Ali bez obzira ovo bi bilo nesto divno ne samo radi Zelje, nego i radi cijele drzave da imamo jedan super moderan stadion na kojem bi igrala i reprezentacija, pa makar mi ove pare vracali i 100 godina. :mrgreen:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Dove87

Post Postao/la Dove87 » 29 jul 2010, 16:01

bolje bi bilo da je onaj sarajevo city sto se gradi na marijin dvoru sagradio tako pored stadiona naseg bussiness centar, shoping centar, hotel sa 5 zvjezdica kao sto se i gradi i stadion... to bi bilo dobro ulozene pare... u hotelu onom velikom i business centru budu loze i ti odozgo gledas tekme ehehe. Ali da baba ima muda nebi bila baba

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 29 jul 2010, 16:04

Elegant je napisao/la: U novinam je pisalo da bi se taj novac vracao 10 godina, mada ja sumnjam u ovo sve i sam je Amar rekao da su ovo za sada samo "razgovori", da ne obecava puno.
zar stvarno mislis da bi amar nesto vise rekao...i nije rekao da ne obecava puno...
Uglavnom puno je sigurnije nego sto je bilo prije mjesec (na prvom sastanku)...

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 29 jul 2010, 16:06

Izgleda da su mnogi navikli da se puno laprda po novinama, pa im neobično kada neko daje skromne izjave. ;)

Neka, samo polako, bit će nešto od ovoga. ;)

edit: I molio bih da se ove gluposti oko odlaska Amara bilo gdje ne postavljaju na ovu temu. ;)

RagazziDelSud
Kontakt:

Post Postao/la RagazziDelSud » 29 jul 2010, 16:08

ultra_CImanija je napisao/la:ima li neko informaciju dali su dosli novi artikli u udruzenju (prije svega mislim na salove i majice) posto na tm.org izgleda zastoj neki :) ?????????????????? HVALA!!!
fakat i mene interesuje, :? :?: Prije svega Seyo bi trebao znati jer je on dosta informiran (P.S. nemoj se ljutiti sto ja ovako) ;)
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 29 jul 2010, 16:10

RagazziDelSud je napisao/la:Prije svega Seyo bi trebao znati jer je on dosta informiran (P.S. nemoj se ljutiti sto ja ovako) ;)
nemam ja nikakve info oko udruzenja i artikala...

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 29 jul 2010, 16:12

Hamo je napisao/la:Ja sam jako skeptičan oko ovoga.Neka mi neko pametniji objasni zašto bi baš ŽELjIN stadion gradili pored milijardu jacih i interesantnijih ekipa u Europi,drugo zar ima toliko mjesta na Grbavici da se prave svi ti prateći objekti :?: Volio bih da mi neko ovo pojasni.
Volio bih da mi navedeš tih milijardu klubova koji se nalaze u glavnom gradu svoje države a koji nemaju normalan stadion i kod kojih ti kao strani investitor možeš uložiti svoj novac u izgradnju potpuno novog stadiona sa svim pratećim objektima i od toga zaraditi?

Sud
Kontakt:

Post Postao/la Sud » 29 jul 2010, 16:38

Olimpik i Željo u srijedu bez publike na Koševu!

Troškovi organizacije te utakmice uz prisustvo navijača koštali bi nas 18.000 konvertibilnih maraka, dok će nas bez publike to koštati 3.000 KM

Nijaz Gracić podnio je neopozivu ostavku na mjesto člana Izvršnog odbora Nogometnog saveza Kantona Sarajevo.

»Da, istina je. Imam svoje razloge, nemojte me pitati zašto», kazao nam je Gracić.

Pored ostavke na funkciju u kantonalnom Savezu, Gracić nam je saopštio još jednu vijest. Naime, Uprava Olimpika je odlučila da se utakmica Olimpik – Željezničar, koja je na programu u srijedu (4. avgusta) igra pred praznim tribinama.

»Radi se o čisto poslovnim i finansijskim razlozima. Troškovi organizacije te utakmice uz prisustvo navijača koštali bi nas 18.000 konvertibilnih maraka, dok će nas bez publike to koštati 3.000 KM. Za razliku od Željezničara i Sarajeva koji dobijaju novac od Vlade Kantona Sarajevo, Olimpik ne dobija ništa. Oni to mogu platiti, mi ne možemo», objasnio je predsjednik Olimpika Nijaz Gracić.

Nadam se da je ovo isto Borovina namjestio! :)

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 29 jul 2010, 16:51

Pa ima li iko u ovoj državi da dekretom izbaci ovakve kretenske klubove kao Olimpik iz Lige???

Zašto se igra fudbal ako ne za gledaoce,kretenčino Graciću?

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 29 jul 2010, 16:52

U njegovom slucaju se igra zbog pranja para!
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 29 jul 2010, 16:53

Sud je napisao/la:Olimpik i Željo u srijedu bez publike na Koševu!

Troškovi organizacije te utakmice uz prisustvo navijača koštali bi nas 18.000 konvertibilnih maraka, dok će nas bez publike to koštati 3.000 KM

Nijaz Gracić podnio je neopozivu ostavku na mjesto člana Izvršnog odbora Nogometnog saveza Kantona Sarajevo.

»Da, istina je. Imam svoje razloge, nemojte me pitati zašto», kazao nam je Gracić.

Pored ostavke na funkciju u kantonalnom Savezu, Gracić nam je saopštio još jednu vijest. Naime, Uprava Olimpika je odlučila da se utakmica Olimpik – Željezničar, koja je na programu u srijedu (4. avgusta) igra pred praznim tribinama.

»Radi se o čisto poslovnim i finansijskim razlozima. Troškovi organizacije te utakmice uz prisustvo navijača koštali bi nas 18.000 konvertibilnih maraka, dok će nas bez publike to koštati 3.000 KM. Za razliku od Željezničara i Sarajeva koji dobijaju novac od Vlade Kantona Sarajevo, Olimpik ne dobija ništa. Oni to mogu platiti, mi ne možemo», objasnio je predsjednik Olimpika Nijaz Gracić.

cuj uprava odlucila da se igra pred praznim tribinama :roll: da nije smijesno bilo bi zalosno...
1921-2011

Post Postao/la Avatar » 29 jul 2010, 16:59

Gracicu dabogda umro na licu mjesta :roll:

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 29 jul 2010, 17:00

sta ce klosari, ispade sad da nema za kifle, bjeda klosarska
Cuva Bog Zelju svog!

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 29 jul 2010, 17:01

Sud je napisao/la:Olimpik i Željo u srijedu bez publike na Koševu!

Ja sam očigledno sve vrijeme bio u zabludi jer sam mislio da se nogomet igra upravo zbog gledaoca. Ja ne znam zašto se onda takmičiš u premijer ligi ako nisi u stanju da organizuješ utakmicu. Također naša uprava bi trebala reagovati ako je istina ovo što se piše.
FEDERER= KLOC

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], debug i 36 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []