FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Quinlan
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Quinlan » 18 jan 2017, 23:21

auuu Kerla - Kostic kakav bi to stoperski par bio :bow: :bow: malo mi je zao Bocce u toj opciji ali jbg zavisi i da li bi on ovdje igro za par hiljada eura kad moze u drugoj/trecoj ligi italiji vjerovatno i vece pare uzeti :mrgreen:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 18 jan 2017, 23:22

Quinlan je napisao/la:auuu Kerla - Kostic kakav bi to stoperski par bio :bow: :bow: malo mi je zao Bocce u toj opciji ali jbg zavisi i da li bi on ovdje igro za par hiljada eura kad moze u drugoj/trecoj ligi italiji vjerovatno i vece pare uzeti :mrgreen:
racuna se na bocu, ponudit ce mu ugovor
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 18 jan 2017, 23:27

irfo je napisao/la:
Quinlan je napisao/la:auuu Kerla - Kostic kakav bi to stoperski par bio :bow: :bow: malo mi je zao Bocce u toj opciji ali jbg zavisi i da li bi on ovdje igro za par hiljada eura kad moze u drugoj/trecoj ligi italiji vjerovatno i vece pare uzeti :mrgreen:
racuna se na bocu, ponudit ce mu ugovor
I to će vjerovatno potpisati na godinu i po. :thumbup: :thumbup:

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 18 jan 2017, 23:33

super onda tri kvalitetna stopera to nam je potrebno jer ima haman 20 tekmi u ovo pola godine, treba ima kvalitetnu klupu jer cemo igrati na dva fronta :thumbup:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 18 jan 2017, 23:36

Kad bi dosli Kostic i Kerla to bi bilo super. Kostic,Kerla i Boccacini. Kostic-Kerla prvih 11
Bocca klupa
Ne bih strahovao ni sekunde oko te pozicije.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 18 jan 2017, 23:46

Hoce li mahala promasiti nesto :). Nisam zadovoljan Stojanovicem, ali reci cu dobro dosao u najveci bh klub.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 18 jan 2017, 23:55

Sto tice Stojanovica nisam ni ja toliko zadovoljan,ali valjda moze pomoci makar do kraja ove sezone. Cinjenica je da je malo stariji i da 100% nije brz,ali halalit cu mu to sve ako zna normalno centrirati. Ako profulamo s njim imamo Sinisu i Stanica pa mozemo njih tamo prebaciti. Jesu desni bekovi,ali solidno obavljaju posao na lijevoj strani. Mozda ce prednost Stojanovica biti sto je u Zrinjskom igrao sa Zakaricem.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 19 jan 2017, 00:03

LjoZee je napisao/la:Sto tice Stojanovica nisam ni ja toliko zadovoljan,ali valjda moze pomoci makar do kraja ove sezone. Cinjenica je da je malo stariji i da 100% nije brz,ali halalit cu mu to sve ako zna normalno centrirati. Ako profulamo s njim imamo Sinisu i Stanica pa mozemo njih tamo prebaciti. Jesu desni bekovi,ali solidno obavljaju posao na lijevoj strani. Mozda ce prednost Stojanovica biti sto je u Zrinjskom igrao sa Zakaricem.
Za nase uslove on nije rdjav. Samo nema tu iskoraka o kojem sanjamo, a i zazvaraju se igracima nasim omladincima.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 19 jan 2017, 00:05

Željo osvaja titulu!
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 jan 2017, 00:09

Za taj iskorak treba malo vise vremena. Trenutno mi moramo Evropu izboriti na bilo koji nacin. Nadam se da ce Slavko ostaviti Besirevica da trenira sa prvom timom. Momak ce proci pripreme i onda mu davati odredjenu minutazu. Stojanovic je iskusan igrac i moze mu pomoci ako bude imao volju. Ovako nema od koga nauciti kad nemas lijevog beka u ekipi.

Ne znam na kojoj ce poziciji sad Stanic biti. Njemu istice ugovor na ljeto. Ne vjerujem da ce mu ponuditi novi,ali trenutno ne znam na koju poziciju bi ga mogli iskoristiti. Memija i Sinisa ce biti desni bekovi. Necemo valjda 3 desna imati.

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 19 jan 2017, 00:18

ma vjerovatno da ima neki lijevi bek dostupan nasi bi ga uzeli, nije im sigurno stojanovic prvi pik bio, ali jbg inace lijevih bekova slabo ima + januar, nadat se na ljeto da cemo naci nekog, a do tada jbg neka stojanovica :mrgreen:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 19 jan 2017, 00:28

Quinlan je napisao/la:ma vjerovatno da ima neki lijevi bek dostupan nasi bi ga uzeli, nije im sigurno stojanovic prvi pik bio, ali jbg inace lijevih bekova slabo ima + januar, nadat se na ljeto da cemo naci nekog, a do tada jbg neka stojanovica :mrgreen:
Stojanovic je samo kratkorocno rijesenje, za ovu polusezonu i eventualno sljedecu, jer se ozbiljno racuna na besirevica, ubacivat ce ga slavko sve vise i vise s vremenom da igra

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 19 jan 2017, 00:41

Kakav vam je Dilaver? Meni se pravo svidio prosle sezone u Mladosti, a nije star, 26 mu godina.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 19 jan 2017, 00:43

irfo je napisao/la:Kakav vam je Dilaver? Meni se pravo svidio prosle sezone u Mladosti, a nije star, 26 mu godina.
Pozicija ?

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 19 jan 2017, 00:45

irfo je napisao/la:Kakav vam je Dilaver? Meni se pravo svidio prosle sezone u Mladosti, a nije star, 26 mu godina.
Kao prvo momak ne voli Sarajevo kao grad, a pogotovo timove iz glavnog grada. Još njegove ljudske osobine nisu za našeg kluba. ;)

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 19 jan 2017, 00:46

LjoZee je napisao/la:
Pozicija ?
Napadac , krilo, ofanzivni vezni
arelinho je napisao/la:
Kao prvo momak ne voli Sarajevo kao grad, a pogotovo timove iz glavnog grada. Još njegove ljudske osobine nisu za našeg kluba. ;)
Nisam sa tim upoznat, samo kazem da se meni jako svidja ko igrac, sjecam se na grbavici prosle sezone u duelu mu niko nista ne moze

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 19 jan 2017, 01:08

Kerlisimo!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 jan 2017, 02:06

Hajde Kerla

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 19 jan 2017, 09:13

arelinho je napisao/la:
Joj sto se.res. Ti znas voli li on grad ili ne. Znas ga licno? Reko ti neki Meho iz Zavidovica. Je.bo vas ta papanska prica vise. Ne voli grad, pusi nargilu, pravoslavac. :damn: Cuj ne voli Sarajevo haha sta se sve nece procitati mati mila :urnebes: :urnebes:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 19 jan 2017, 11:13

Iz zrinjskog mole i kume stojanovica da ne ide kod nas :lol:

Strah od Zeljeznicara :bih:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”