PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
@MejdanTz hoće kaže, vole šoping u Sarajevu.
@čarapa ne volim grad za koji je sinonim smrad.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Toplo mi oko srca kad te vidim na ovoj temi. Uhvati me nostalgija..solinas je napisao/la:Sto ce nam Sisoje,Sloboda je svijurrr nasss
To to grupna faza LP samo jos Saida i estonce ceka i moze pocet party
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919
Morel se diHat od maglustinezlo87 je napisao/la:@MejdanTz hoće kaže, vole šoping u Sarajevu.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Znas li ti koliko mi imamo izgubljenih finala kupa?zlo87 je napisao/la:@MejdanTz hoće kaže, vole šoping u Sarajevu.
Nijedan klub na svijetu nije toliko puta igrao finale a da taj neki kup nije osvojio.
I cijelu noc se zezamo bez vrijedjanja i dodjes ti, i pocnes sa vrijedjanjem jednog Bosanskog grada.
Nemoj brate, vrijedjaj krmacu, on je svakako glup i voli biti ponizen
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
@MejdanTz još Sarić, Ahmetović i Kostić i liga za prvaka počinje!
@solinas VIJESTI
Historijski dan: Tuzla i zvanično postala grad 30.10.2014. u 14:02
@solinas VIJESTI
Historijski dan: Tuzla i zvanično postala grad 30.10.2014. u 14:02
- TobeYarabi
- Kontakt:
nema potrebe za tim. forum je zajebancija i nema razloga da se psuje, vrijedja ili prijetiMejdanTz je napisao/la:Samo da se zahvalim pitarima sto nije bilo psovki i spominjanja porodice. Cijenim to. Hvala.
PS azmira nisu otjerali navijaci
Ale alee ooo sve vam je*emo - sjeces se te poruke igracima FK Sarajeva?
Mi smo dostojni i svojim igracima nismo psovali poslije poraza, obraz se ne kupuje, pa nismo pitari jbt
Mi smo dostojni i svojim igracima nismo psovali poslije poraza, obraz se ne kupuje, pa nismo pitari jbt
Navijački ispadi prošlog vikenda iz bh. premjerligaškog preselili su se u prvoligaško društvo Federacije BiH, a huligani su svoj "performans" imali na meču 7. kola na "Tušnju", na meču Slobode i Branitelja (1:3). Njih oko 100, nakon vodećeg pogotka Branitelja za 2:1 protiv tuzlanske ekipe, u 89. minuti utrčalo na teren i pokušalo se obračunati sa domaćim fudbalerima, stručnim štabom, članovima Uprave. Iako nisu naišli na gotovo nikakav otpor zaštitara ili policije huligani srećom nisu uspjeli u svojoj namjeri, jer su svi akteri meča, uključujući i sudije i goste na vrijeme pobjegli u svlačionice. Prekid je trajao 16 minuta, a domaći navijači ili tačnije huligani svoje nezadovoljstvo izrazili zasuvši kamenicama svlačionice uz uzvike "Uprava napolje".MejdanTz je napisao/la:Ale alee ooo sve vam je*emo - sjeces se te poruke igracima FK Sarajeva?
8....8 finala,yebo im bog majku da smo se mi sa foruma skupili od 8 finala uzeli bi jedan,puuu yebem ti nafakucarapa je napisao/la:Znas li ti koliko mi imamo izgubljenih finala kupa?zlo87 je napisao/la:@MejdanTz hoće kaže, vole šoping u Sarajevu.
Nijedan klub na svijetu nije toliko puta igrao finale a da taj neki kup nije osvojio.
I cijelu noc se zezamo bez vrijedjanja i dodjes ti, i pocnes sa vrijedjanjem jednog Bosanskog grada.
Nemoj brate, vrijedjaj krmacu, on je svakako glup i voli biti ponizen
zlo87
Tuzla je bila prvi oslobodjeni GRAD 43...Kasniju politiku i dodjeljivanja statusa opcine,nebih komentarisao.
"Modra boja,na bijelome platnu,
- TobeYarabi
- Kontakt:
ne mozete im psovati kad ih je vise na terenu nego vas na tribinama. dobili bi batine da to uradite..a i da nije tako-navikli ste na poraze, a mi nismoMejdanTz je napisao/la:Ale alee ooo sve vam je*emo - sjeces se te poruke igracima FK Sarajeva?
Dobro pogledaj datum tog incidenta i vidi ko je tada bio u upravi i sta se poslije desilo sa Slobodom hehe da ta napomenem ka*ali smo vas pune 2 sezone nakon togzlo87 je napisao/la:Navijački ispadi prošlog vikenda iz bh. premjerligaškog preselili su se u prvoligaško društvo Federacije BiH, a huligani su svoj "performans" imali na meču 7. kola na "Tušnju", na meču Slobode i Branitelja (1:3). Njih oko 100, nakon vodećeg pogotka Branitelja za 2:1 protiv tuzlanske ekipe, u 89. minuti utrčalo na teren i pokušalo se obračunati sa domaćim fudbalerima, stručnim štabom, članovima Uprave. Iako nisu naišli na gotovo nikakav otpor zaštitara ili policije huligani srećom nisu uspjeli u svojoj namjeri, jer su svi akteri meča, uključujući i sudije i goste na vrijeme pobjegli u svlačionice. Prekid je trajao 16 minuta, a domaći navijači ili tačnije huligani svoje nezadovoljstvo izrazili zasuvši kamenicama svlačionice uz uzvike "Uprava napolje".MejdanTz je napisao/la:Ale alee ooo sve vam je*emo - sjeces se te poruke igracima FK Sarajeva?
dobro pogledaj kome smo pjevali i kada smo pjevali i kako su igrali. Ja znam za jednu sezonu, to vam je vjerovatno najveći uspjeh kluba u historiji, pored nesudjenih osam titula kupova..MejdanTz je napisao/la:Dobro pogledaj datum tog incidenta i vidi ko je tada bio u upravi i sta se poslije desilo sa Slobodom hehe da ta napomenem ka*ali smo vas pune 2 sezone nakon togzlo87 je napisao/la:Navijački ispadi prošlog vikenda iz bh. premjerligaškog preselili su se u prvoligaško društvo Federacije BiH, a huligani su svoj "performans" imali na meču 7. kola na "Tušnju", na meču Slobode i Branitelja (1:3). Njih oko 100, nakon vodećeg pogotka Branitelja za 2:1 protiv tuzlanske ekipe, u 89. minuti utrčalo na teren i pokušalo se obračunati sa domaćim fudbalerima, stručnim štabom, članovima Uprave. Iako nisu naišli na gotovo nikakav otpor zaštitara ili policije huligani srećom nisu uspjeli u svojoj namjeri, jer su svi akteri meča, uključujući i sudije i goste na vrijeme pobjegli u svlačionice. Prekid je trajao 16 minuta, a domaći navijači ili tačnije huligani svoje nezadovoljstvo izrazili zasuvši kamenicama svlačionice uz uzvike "Uprava napolje".MejdanTz je napisao/la:Ale alee ooo sve vam je*emo - sjeces se te poruke igracima FK Sarajeva?
TobeYarabi je napisao/la:MejdanTz je napisao/la:navikli ste na poraze, a mi nismo
@zlo cuj jednu sezonu pa svake sezone se tjera uprava hahahaha nakon o:3 u kupu jedva ljudi u svlacionicu usli
pa o toj sezoni i govorim da ste bolji bili, pokušavaš spinovat ili?MejdanTz je napisao/la:TobeYarabi je napisao/la:MejdanTz je napisao/la:navikli ste na poraze, a mi nismo![]()
![]()
@zlo cuj jednu sezonu pa svake sezone se tjera uprava hahahaha nakon o:3 u kupu jedva ljudi u svlacionicu usli
Uopste se te sezone nije je*ala majka igracima nego par sezona ranije ocigledno nismo na istim talasnim duzinama
hahahhahahah mozes ti bolje, pametan si.MejdanTz je napisao/la:Uopste se te sezone nije je*ala majka igracima nego par sezona ranije ocigledno nismo na istim talasnim duzinama
Uprava napolje, Dino odlazizlo87 je napisao/la:hahahhahahah mozes ti bolje, pametan si.MejdanTz je napisao/la:Uopste se te sezone nije je*ala majka igracima nego par sezona ranije ocigledno nismo na istim talasnim duzinama
MejdanTz je napisao/la:Uprava napolje, Dino odlazizlo87 je napisao/la:hahahhahahah mozes ti bolje, pametan si.MejdanTz je napisao/la:Uopste se te sezone nije je*ala majka igracima nego par sezona ranije ocigledno nismo na istim talasnim duzinama

- Thetraphak1921
- Kontakt:
Yebavali su igracima majku i kad se titula uzimala..MejdanTz je napisao/la:Uopste se te sezone nije je*ala majka igracima nego par sezona ranije ocigledno nismo na istim talasnim duzinama
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.