Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Bojim se da je mirza krenuo silaznom putanjom, nadam se (a mrka kapa) da ce se u reprezentaciji (a tesko vise zaigra) barem potruditi da nam izbrise gorak ukus od zadnjih par godina
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Cuj usao u zadnjoj cetvrtini.Jason lud 100%

Ušao, promašio tri šuta i izašaoCOYS je napisao/la:Cuj usao u zadnjoj cetvrtini.Jason lud 100%![]()
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Eselamu alejkum.Nadam se da če Mirza večeras zaigrati onako kako najbolje zna. Idemoooooooooooooooo Mirzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 
Haj celavi **** ubaci Mirzu.
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
ulaziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Nista ne ulazi yebo ga sud u PPPiiiiic*****
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Ovaj Harden je ubitačen
Koje rezonovanjebhfanatic14 je napisao/la:Celavac kupi prnje izgubio si boj...mrtva Philadelphia te razbila i to u tvojoj dvorani.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
-
3isamagicnumber
- Kontakt:
Ne pratim Mirzu uopste kao prije, i poslje ovog ljeta nije to ista stvar vise ali sam vidio dovoljno da bi neke zakljucke mogao uzeti. Prelazak u Buckse je totalni promasaj, razumjem da je otisao is Suns zbog drafta ali ne razumjem rezon kod izbora Bucksa. Promasaj je sa obe strane, i oni su ulozili mnogo u njega kao primarnog sutera ali gledajuci statistiku uzima manje sutova za tri i mnogo manje sutava u totali nego prije i zavrsava sa losijem postotkom. A gledajuci utakmice ne mogu reci da sam vidio neke akcije gdje ostaje sam kod suta, i kada dobije priliku da sutira to je obicno contestirani sutevi. Prije je ulazio i pod kos ali nema ni vise prilika za to jer njegovi saigraci koncentriraju se ispod kosa. Ne vidim da ima iko drugi osim Mirze ko siri raket u Bucksima.
Nisam gledao ga mnogo pod Kiddom u Netsima ali ne razumjem kako je nekima bila zelja da ga vide ponovo kod njega. Netsi i Bucksi su skroz razliciti timovi sa razlicitim roosterima a Jason Kidd je stvarno jedan od gori trenera u ligi bez obzira na Mirzu. Mozda je u teoriji zvucilo atraktivno jer su Bucksi fizicki dominantni ali nemaju tu neku trecu dimenziju sto bi njim pravi suter mogao dati ali u praktici je totalni promasaj. Uskoro mozda i ispadnu iz PO na slabom istoku, ako nastavi ovako vjerovatno ce i gledati da ga trejdaju. Kontrakt mu nije bas atraktivan trenutno ali nije ni stravican, mislim da bi ga neki timovi mogli traziti ako ga budu htjeli tradovati. Ako hoce da se bori za PO mogao bi to i kod naprimjer Kingsa, Gay je povrijedzen do kraju sezone a Joerger ga je hvalio prije. Nije da me previse interesira iskreno poslje ovog ljeta ali i gledajuci objektivno mislim da moze bolje odigrati nego u Bucksima.
Nisam gledao ga mnogo pod Kiddom u Netsima ali ne razumjem kako je nekima bila zelja da ga vide ponovo kod njega. Netsi i Bucksi su skroz razliciti timovi sa razlicitim roosterima a Jason Kidd je stvarno jedan od gori trenera u ligi bez obzira na Mirzu. Mozda je u teoriji zvucilo atraktivno jer su Bucksi fizicki dominantni ali nemaju tu neku trecu dimenziju sto bi njim pravi suter mogao dati ali u praktici je totalni promasaj. Uskoro mozda i ispadnu iz PO na slabom istoku, ako nastavi ovako vjerovatno ce i gledati da ga trejdaju. Kontrakt mu nije bas atraktivan trenutno ali nije ni stravican, mislim da bi ga neki timovi mogli traziti ako ga budu htjeli tradovati. Ako hoce da se bori za PO mogao bi to i kod naprimjer Kingsa, Gay je povrijedzen do kraju sezone a Joerger ga je hvalio prije. Nije da me previse interesira iskreno poslje ovog ljeta ali i gledajuci objektivno mislim da moze bolje odigrati nego u Bucksima.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
U 1 Orlando- Milwaukee , igrali nas kapiten ? Ili ce celavac opet izmisljat toplu vodu, pa se buni kad gubi ... ovako vise ne ide za Buckse, vrijeme je da vrati Mirzi minutazu 
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Eselamu alejkum brate. Ako Bog da Mirzi kreneeee . Samo sabur i ako Bog da čekatibhfanatic14 je napisao/la:U 1 Orlando- Milwaukee , igrali nas kapiten ? Ili ce celavac opet izmisljat toplu vodu, pa se buni kad gubi ... ovako vise ne ide za Buckse, vrijeme je da vrati Mirzi minutazu
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
M. Teletovic PF Has not entered game
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Unisoooooooooooooooooooooo Mirzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, idemooooooooooooooooooooooooooo
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Sta se desava sa bucksima i celavim trenerom kiddom ? ?
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Sad če ta počne na SK1 prava utakmica.Užitak gledati tatamate Harden,Curry, Durant,Thomspon, itd
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Nesto je Milwaki ispo iz ritma, gdje jim je ona čvrstina u obrani i dobra igra napadu, kad su igrali proti San Antonia i slične utakmice i kad su bili nad 50 posto
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
2 najbolje ekipe u napadu očekuje se atomskiiiiii napad i bobmastična utakmica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.