PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Sarajlijica1946
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 19 jan 2017, 15:43

MejdanTz je napisao/la:
irfo je napisao/la:
Za Sarajevo preskup: Pirić pregovara sa Zrinjskim
Treba se okrenut jeftinijim igracima :kafa:
Plakalu i Adilovicu :kafa:
Ocigledno je da ste u zabludi. Mi smo Sarajevo, izvolite se braniti :kafa:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 19 jan 2017, 15:44

MejdanTz je napisao/la:
irfo je napisao/la:
Plakalu i Adilovicu :kafa:
Ma to su divovi, sad ce se popisat po nama svima
slika
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 19 jan 2017, 15:48

Sarajlijica1946 je napisao/la: Ocigledno je da ste u zabludi. Mi smo Sarajevo, izvolite se braniti :kafa:
Kako cezar od miodrag jesic?
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 19 jan 2017, 16:27

MejdanTz je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la: Ocigledno je da ste u zabludi. Mi smo Sarajevo, izvolite se braniti :kafa:
Popricajte sa Kosticem, objasnite mu da ima cast da se bori protiv Sarajeva. Siguran sam da ce odustati od tuzbe, bar do tekme sa Sarajevom :opaopa: poslije ne znam.
jesi peh lik, drug put da mu odg i drugi put nestade neta. Sa vama tuzlacima nema napredka :rol:

Memara
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Memara » 19 jan 2017, 16:41

irfo je napisao/la:
Jah, još samo da je istina.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 19 jan 2017, 16:54

irfo je napisao/la:
Ne trebamo se okrenuti onim igracima sto idu na arbitrazu oni su besplatni :guz:

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 19 jan 2017, 16:56

Ko ce o cemu nego prosjaci o parama. NK Sergija 1921

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 19 jan 2017, 17:13

Sarajlijica1946 je napisao/la:
MejdanTz je napisao/la:
Popricajte sa Kosticem, objasnite mu da ima cast da se bori protiv Sarajeva. Siguran sam da ce odustati od tuzbe, bar do tekme sa Sarajevom :opaopa: poslije ne znam.
jesi peh lik, drug put da mu odg i drugi put nestade neta. Sa vama tuzlacima nema napredka :rol:
Jel said spreman za proljece?

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 19 jan 2017, 17:38

Virtu4l je napisao/la:Još malo štiva iz 2015.
amypitar je napisao/la:Slavlje teško,titula je cilj u narednih 10 godina. ;)
momirpeh je napisao/la:Amidža je presretan.Koliko se čovjek samo raduje tituli Sarajeva :njanjanja: Budimo sigurni,kanut će još koji dodatni milion za pojačanja,hoće Amidža prodor u Evropu :njanjanja: Kakva nas pojačanja sad očekuju,idemo preskočiti 2 pretkolo LP,što znači da smo minimalno opet u Play off LE :bow:
RuleHz je napisao/la:Ne sumjam u dominaciju narednih 5-10 godina.
Pitar6785 je napisao/la:SAMPIONI NAKON 8 GODINA, NADAM SE SLEDECI 10 GODINA DA CEMO BIT SAMPIONI
pitic je napisao/la:Dobro je ovo neka se samo trofeji gomilaju i neka klubska historija i tradicija jača radi budućih naraštaja. Naredne dvije sezone uzeti titulu i vadione im više nema ni na šta.
bordograd je napisao/la:Ja vam opet kažem da njih ne boli titula nego ih boli ono što naš klub polako ali sigurno postaje a to je uređen, stabilan i jak evropski fudbalski klub!
bordoakapitar je napisao/la:Dino ce vam odgovoriti DUPLOM KRUNOM dogodine a u znak solidarnosti protiv vas ce oba derbija odigrati bez ijednog stranca u ekipi! Jadni ste!
pipko je napisao/la:STRUMFOVI POMIRITE SE, NEMA TITULE NAREDNIH 5 GODINA, JER SLIJEDI DOMINACIJA NAJVECEG KLUB U BIH. KUPIT CEMO SVE, I OD VAS CEMO KUPITI BODOVE NA GRBAVICI KAD NAM BUDE ZATREBALO.
SiouxLukavac je napisao/la:Kapa do poda ljudima u klubu na svemu što su uradili do sada. A sada slijedi dominacija bordo diva.
paulus je napisao/la:Zato imam osjecaj da ce biti dominacija Sarajeva ove sezone u ligi .
SiouxLukavac je napisao/la:nadam se da ćemo bar uspjeti dostić nivo Rijeke, za sada sve ide po planu, liga se skraćuje, akademija se pravi, kada se uspostavi dominacija, mislim da bi za par godina mogli biti nešto kao Rijeka trenutno što bi bio veliki uspjeh.
Pitar6785 je napisao/la:Prvo dominacija apsulutna u bih (dupla kruna)
Naj bolji igraci da se prodaju preko milion €
Akademija da pocne da radi punom parom (prebacaj u butmir)
amypitar je napisao/la:Prioritet u narednim godinama je dominacija tj.svake godine titula u ovoj ligi.Sto se tice Evrope mislim da ova ekipa ima kvalitet,iako smo se patili u Premijer ligi,iz nekih razno -raznih razloga.
Ja fakat nebi imao strpljenja vaditi ovolike postove jos iz 2015, ali sa obzirom da ti je glavna zanimacija boriti se za glavnu nagradu* kanta godine)i da jos sisas materino mlijeko i jedes iz babine serpe onda te u potpunosti razumijem.

Sumarum, vremena na pretek!
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 19 jan 2017, 17:42

RuleHz je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Još malo štiva iz 2015.
amypitar je napisao/la:Slavlje teško,titula je cilj u narednih 10 godina. ;)
momirpeh je napisao/la:Amidža je presretan.Koliko se čovjek samo raduje tituli Sarajeva :njanjanja: Budimo sigurni,kanut će još koji dodatni milion za pojačanja,hoće Amidža prodor u Evropu :njanjanja: Kakva nas pojačanja sad očekuju,idemo preskočiti 2 pretkolo LP,što znači da smo minimalno opet u Play off LE :bow:
RuleHz je napisao/la:Ne sumjam u dominaciju narednih 5-10 godina.
Pitar6785 je napisao/la:SAMPIONI NAKON 8 GODINA, NADAM SE SLEDECI 10 GODINA DA CEMO BIT SAMPIONI
pitic je napisao/la:Dobro je ovo neka se samo trofeji gomilaju i neka klubska historija i tradicija jača radi budućih naraštaja. Naredne dvije sezone uzeti titulu i vadione im više nema ni na šta.
bordograd je napisao/la:Ja vam opet kažem da njih ne boli titula nego ih boli ono što naš klub polako ali sigurno postaje a to je uređen, stabilan i jak evropski fudbalski klub!
bordoakapitar je napisao/la:Dino ce vam odgovoriti DUPLOM KRUNOM dogodine a u znak solidarnosti protiv vas ce oba derbija odigrati bez ijednog stranca u ekipi! Jadni ste!
pipko je napisao/la:STRUMFOVI POMIRITE SE, NEMA TITULE NAREDNIH 5 GODINA, JER SLIJEDI DOMINACIJA NAJVECEG KLUB U BIH. KUPIT CEMO SVE, I OD VAS CEMO KUPITI BODOVE NA GRBAVICI KAD NAM BUDE ZATREBALO.
SiouxLukavac je napisao/la:Kapa do poda ljudima u klubu na svemu što su uradili do sada. A sada slijedi dominacija bordo diva.
paulus je napisao/la:Zato imam osjecaj da ce biti dominacija Sarajeva ove sezone u ligi .
SiouxLukavac je napisao/la:nadam se da ćemo bar uspjeti dostić nivo Rijeke, za sada sve ide po planu, liga se skraćuje, akademija se pravi, kada se uspostavi dominacija, mislim da bi za par godina mogli biti nešto kao Rijeka trenutno što bi bio veliki uspjeh.
Pitar6785 je napisao/la:Prvo dominacija apsulutna u bih (dupla kruna)
Naj bolji igraci da se prodaju preko milion €
Akademija da pocne da radi punom parom (prebacaj u butmir)
amypitar je napisao/la:Prioritet u narednim godinama je dominacija tj.svake godine titula u ovoj ligi.Sto se tice Evrope mislim da ova ekipa ima kvalitet,iako smo se patili u Premijer ligi,iz nekih razno -raznih razloga.
Ja fakat nebi imao strpljenja vaditi ovolike postove jos iz 2015, ali sa obzirom da ti je glavna zanimacija boriti se za glavnu nagradu* kanta godine)i da jos sisas materino mlijeko i jedes iz babine serpe onda te u potpunosti razumijem.

Sumarum, vremena na pretek!
Lik vas isprsko

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 19 jan 2017, 17:44

Zasto sam siguran da nisi Tuzlak?

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 19 jan 2017, 17:47

RuleHz je napisao/la:Zasto sam siguran da nisi Tuzlak?
Doso u shoping

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 jan 2017, 17:50

MejdanTz je napisao/la:
Doso u shoping
:tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 19 jan 2017, 17:53

irfo je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
On nije pojacanje nego prinova ali i dalje imamo vece sanse nego Sloboda. Ovi klubovi iza nas poput Zeljeznicara su se pojacali, mi nismo.
Bogami kad se za nekog plati odsteta u ovoj nasoj ligi, on je pojacanje :kafa:
naknada za treniranje nije odšteta, istu smo plaćali i za Travančića, Kovačevića, itd.... Lelić se treba naradit da dođe do klupe, a sve iznad toga je bonus, on je investicija....ima talenta da li će iskoristiti priliku je do njega isključivo....

Pirića samo Husarić hoće u Sarajevu....imamo 4 golmana, tu nismo u problemima, odbrana nam je odlična bila, najmanje primljenih pogodaka lige :wave:
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 19 jan 2017, 17:57, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 19 jan 2017, 17:55

Thetraphak1921 je napisao/la:
TobeYarabi je napisao/la:otvorite malo oci. tan je najveca prevara u istoriji FKS.
Zar nije receno da ce pod njegovim vodstvom postati bosanski Dinamo?
fotoshop :kafa:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 19 jan 2017, 17:56

DenchiNL je napisao/la:
irfo je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
On nije pojacanje nego prinova ali i dalje imamo vece sanse nego Sloboda. Ovi klubovi iza nas poput Zeljeznicara su se pojacali, mi nismo.
Bogami kad se za nekog plati odsteta u ovoj nasoj ligi, on je pojacanje :kafa:
naknada za treniranje nije odšteta, istu smo plaćali i za Travančića, Kovačevića, itd.... Lelić se treba naradit da dođe do klupe, a sve iznad toga je bonus, on je investicija....ima talenta da li će iskoristiti priliku je do njega isključivo....
Kakva ba naknada za treniranje hahahaha, za pola godine u olimpiku platit naknadu za treniranje???? :lol: To se placa samo prvi put pri potpisu profesionalnog ugovora koji je on potpisao za Dinamo ;) Vi ste platili odstetu jer je momak imao ugovor jos pola godine i vi ste taj ugovor otkupili. Sto na kraju svega znaci da ste platili odstetu ;)

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 19 jan 2017, 17:59

MejdanTz je napisao/la:
Doso u shoping
Tuzlaci nisu toliko NEPISMENI
irfo je napisao/la: Kakva ba naknada za treniranje hahahaha, za pola godine u olimpiku platit naknadu za treniranje???? :lol: To se placa samo prvi put pri potpisu profesionalnog ugovora koji je on potpisao za Dinamo ;) Vi ste platili odstetu jer je momak imao ugovor jos pola godine i vi ste taj ugovor otkupili. Sto na kraju svega znaci da ste platili odstetu ;)
I sta je lose u tome?

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 19 jan 2017, 18:01

RuleHz je napisao/la:
MejdanTz je napisao/la:
Doso u shoping
Tuzlaci nisu toliko NEPISMENI
irfo je napisao/la: Kakva ba naknada za treniranje hahahaha, za pola godine u olimpiku platit naknadu za treniranje???? :lol: To se placa samo prvi put pri potpisu profesionalnog ugovora koji je on potpisao za Dinamo ;) Vi ste platili odstetu jer je momak imao ugovor jos pola godine i vi ste taj ugovor otkupili. Sto na kraju svega znaci da ste platili odstetu ;)
I sta je lose u tome?
Nije nista lose, samo nemojte svojih floskula : on je prinova, nije pojacanje, igrac za kojeg platis odstetu u ovoj ligi je pojacanje itekako ;)

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 19 jan 2017, 18:03

Cuj Sanjin Lelic pojacanje? Sta su onda Crnov, Zakaric i Zeba? :crazy:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 jan 2017, 18:03

Prinova je i on i dalje dok ne dokaze suprotno..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.