Svakako ne znam kako ce izac iz ove rupetine
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
mislim da bi red bio da pored lokomotive na stadionu ostavimo i ovaj bager, zasluzio je
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
Navijace zrinjskog molim da koriste opste diskusije
ja imam info da bi kerla trebo postat nas novi igrac, mada ima ponudu iz inostranstva kostic bi trebo uz njeg . stojanovic je ima pred ugovor s nama, stose tice dzelmica ako ne ode vani doce namaQwerty90 je napisao/la:Čekamo da se Neymar oglasi !?
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Zadnja izmjena: Neymar11, dana/u 19 jan 2017, 15:08, ukupno mijenjano 2 puta.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- amazon
- Kontakt:
Ne voli coek Sarajevo da mu das ugovor od 80.000KM, on bi odbio i igrao za ugovor od 12.000KM al da nije iz Sarajva pod uslovom. Provereno.Zenzo je napisao/la:
Isto ovako pricaju igraci manjih klubova u Šapniji, kako ne vole grad Barselonu, ni timove iz istog.
Fakat se nekada lupeta nema granica.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Ma **** Dilavera , neka dodje Kerla vrh bi bilo...btw napokon jedan musliman hahahahahaha
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Koja će to idila biti ako igrači i općenito rezultati isprate ove radove i angažovanost vezano za stadion.
Ali, bit će jako nezgodno ako još jedna sezona prođe bez trofeja, mislim da će se javiti netrpeljivost.
Ali, nadajmo se najboljem jer uz beka i stopera(e) ova ekipa ima štofa za titulu.
Ali, bit će jako nezgodno ako još jedna sezona prođe bez trofeja, mislim da će se javiti netrpeljivost.
Ali, nadajmo se najboljem jer uz beka i stopera(e) ova ekipa ima štofa za titulu.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Da je Slavko bio otpocetka sezone mi bi sad bili na prvom mjestu i dvostruka titula bi se ocekivala lagano. Nit bi dolazili oni kvazi igraci koji su nakon toga i otjerani, nit bi redali onakve rezultate. Sad je tesko ocekivati titulu pogotovo u ligi gdje je Slavko preuzeo ekipu u bodovnom minusu a i ekipu kojoj fali dosta igraca, kvalitetnih. Drugo ili trece mjesto u ligi i titula u kupu bi bilo dosta zadovoljavajuce.
Vala ako je istina sta se ovdje prica ko ce nama sve doci i pojacati nas titula ide lagano jos plus pitari nasi najveci konkurenti za titulu uz zrinjski prodaju svoje najbolje igrace..Zenzo je napisao/la:Samo da se izbori europa to je glavni cilj sada !
Ako dodju ovi igraci sto se spominju ( Kostic,Kerla,Djelmic i eto Stojanovic ) mislim da imamo velike sanse za jedan trofej. Imamo Lendrica i Stevanovica ( koji nadam se nece cuvati noge ),Zebu i Crnova/Zakarica u napadu. Na papiru prejak napad za nasu ligu.
Sredina - Hasanovic,Ugljesa,Markovic, Blagojevic. Ovdje me jedino brine Hasanovic jer ga nisam pratio otkad je otisao u Celik,ali mislim da ce Ugi na klupu ili u prvih 11 umjesto Blagojevica ako ovaj ne dodje sebi. Sto se tice odbrane ne mogu komentarisati jer nije zvanicno za stopere. Imamo dva dobra desna beka, jednog odlicnog stopera i 3 sasvim solidna golmana za nasu ligu.
Sredina - Hasanovic,Ugljesa,Markovic, Blagojevic. Ovdje me jedino brine Hasanovic jer ga nisam pratio otkad je otisao u Celik,ali mislim da ce Ugi na klupu ili u prvih 11 umjesto Blagojevica ako ovaj ne dodje sebi. Sto se tice odbrane ne mogu komentarisati jer nije zvanicno za stopere. Imamo dva dobra desna beka, jednog odlicnog stopera i 3 sasvim solidna golmana za nasu ligu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
.........................Kjosevski.............
.........Memija...Kerla...Kostic...Stojanovic
...................Markovic...Blagojevic...........
.........Stevanovic.....Zeba.........Zakaric...
...........................Lendric............................
Klupa: Bobic,Stevanovic,Bocacini,Ugljsa,Djelmic,Crnov,Krizman,Bekric.
Ako bi se ispostavile spekulacije tacnim imali bi strasan tim. Tu bi jos bili:Fejzic,Bogicevic,Jahic,Hasanovic,Stanic,Besirevic,Zeric,Nikolic,
.........Memija...Kerla...Kostic...Stojanovic
...................Markovic...Blagojevic...........
.........Stevanovic.....Zeba.........Zakaric...
...........................Lendric............................
Klupa: Bobic,Stevanovic,Bocacini,Ugljsa,Djelmic,Crnov,Krizman,Bekric.
Ako bi se ispostavile spekulacije tacnim imali bi strasan tim. Tu bi jos bili:Fejzic,Bogicevic,Jahic,Hasanovic,Stanic,Besirevic,Zeric,Nikolic,
Zadnja izmjena: Amelitos, dana/u 19 jan 2017, 17:32, ukupno mijenjano 1 put.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Svaka mu cast [emoji122]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
STRASNI ZELJEZNICAR

Svaka čast Sejo majstore

DRŽAVA ŽELJO!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Mogu doci Kerla, Kostic...meni je prvi stoper Želje Boccacini!!! Momak je odigrao za 10 ovu sezonu. Nije ona glupi stoper izbi nabi...zna i iznjeti i primiti..baratati loptom. A Krizman ce tesko i na klupu koliko je bezobrazan.
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Jos jedan (Kostic) makismalno dva igraca i onda ide glavni dio priprema, sve ostalu su price jer nisu stvari tako jednostavne kako djeluju.SaboBabo je napisao/la:Vala ako je istina sta se ovdje prica ko ce nama sve doci i pojacati nas titula ide lagano jos plus pitari nasi najveci konkurenti za titulu uz zrinjski prodaju svoje najbolje igrace..Zenzo je napisao/la:Samo da se izbori europa to je glavni cilj sada !
- Zeljeznicar -
MA VI STVARNO NISTE NORMALNI
OVAJ ZELJO SVE CE ****
Kakvu cemo imat ekipu na proljece, pa to su price
OVAJ ZELJO SVE CE ****
Kakvu cemo imat ekipu na proljece, pa to su price
Brazilac Mailson je u zimu 2015. godine stigao na Grbavicu, u ekipu Željezničara, a na malonogometnom turniru Asim Ferhatović Hase, svojim predstavama je oduševio sve navijače Plavih.
Ipak, nije sve bilo tako lijepo i u ”velikom” fudbalu gdje nije dobio pravu priliku na Grbavici, te je bio prinuđen vratiti se u rodni Brazil.
”Nisam puno igrao u Želji, svega 23 minute, to nije normalno, ali idemo dalje. U Želji me nisu tretirali kako treba. Bili su nepristojni prema meni. Trener Edis Mulalić, me nije poštovao kao igrača, a imao sam menadžera kojega je zanimao samo novac”, kazao je Mailson za ****.
Mailson je za Želju nastupio, kako je i sam rekao, 23 minute u premijerligaškoj utakmici protiv ekipe FK Mladost Doboj Kakanj, te je u ljeto 2016. godine, zajedno sa sunarodnjakom Tiagom sa kojim je i danas u kontaktu, zatražio raskid ugovora kako bi se vratio u Brazil.
Pored odličnih igara na malonogometnom turniru, među navijačima Želje je ovaj Brazilac ostao upamćen i po pjevanju kultne pjesme Grbavica sa Tiagom nego li po nastupima na zelenom terenu budući da nije dobio šansu za igru.
Ipak, nije sve bilo tako lijepo i u ”velikom” fudbalu gdje nije dobio pravu priliku na Grbavici, te je bio prinuđen vratiti se u rodni Brazil.
”Nisam puno igrao u Želji, svega 23 minute, to nije normalno, ali idemo dalje. U Želji me nisu tretirali kako treba. Bili su nepristojni prema meni. Trener Edis Mulalić, me nije poštovao kao igrača, a imao sam menadžera kojega je zanimao samo novac”, kazao je Mailson za ****.
Mailson je za Želju nastupio, kako je i sam rekao, 23 minute u premijerligaškoj utakmici protiv ekipe FK Mladost Doboj Kakanj, te je u ljeto 2016. godine, zajedno sa sunarodnjakom Tiagom sa kojim je i danas u kontaktu, zatražio raskid ugovora kako bi se vratio u Brazil.
Pored odličnih igara na malonogometnom turniru, među navijačima Želje je ovaj Brazilac ostao upamćen i po pjevanju kultne pjesme Grbavica sa Tiagom nego li po nastupima na zelenom terenu budući da nije dobio šansu za igru.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, GangEvil, Hansestadt, Lynx, seha77 i 99 gostiju.