Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Ako si mislio na Delije da odavno nesta mocnije nisi vidio,to ti vjerujem,postavljaju nove granice i zadatke za sve navijac ena Balkanu a i sire,a ako si mislio na Zvezdu da nije popularna,onda decko ti zivis u nekoj drugoj dimenziji.Ujaci su me 1978 ,kad sam imao 1 -godinu uclanili u Zvezdine navijace,i dan danas imam tu clansku,ponosno je cuvam,da bi ja prije pola mjeseca ponovo uclanio sebe,brata te njegovog dvomjesecnog sina i trogodisnju kcerku.Podatak da smo mi bili od 24357-og do 24361 broja od ljudi koji su se uclanili u tkzv"sociose",clanove ,ZVEZDE,i to za pola mjeseca od poketanja akcije,a taj broj raste iz dana u dan.Ne nije Zvezda popularan klubDabar je napisao/la:pa jbt odavno moćnije slike nisam gledao,nisam znao da su ovako moćni....a i zbog toga što im klub baš i nije popularan...
Ma misli na Lech bre.Mladen je napisao/la:Ako si mislio na Delije da odavno nesta mocnije nisi vidio,to ti vjerujem,postavljaju nove granice i zadatke za sve navijac ena Balkanu a i sire,a ako si mislio na Zvezdu da nije popularna,onda decko ti zivis u nekoj drugoj dimenziji.Ujaci su me 1978 ,kad sam imao 1 -godinu uclanili u Zvezdine navijace,i dan danas imam tu clansku,ponosno je cuvam,da bi ja prije pola mjeseca ponovo uclanio sebe,brata te njegovog dvomjesecnog sina i trogodisnju kcerku.Podatak da smo mi bili od 24357-og do 24361 broja od ljudi koji su se uclanili u tkzv"sociose",clanove ,ZVEZDE,i to za pola mjeseca od poketanja akcije,a taj broj raste iz dana u dan.Ne nije Zvezda popularan klubDabar je napisao/la:pa jbt odavno moćnije slike nisam gledao,nisam znao da su ovako moćni....a i zbog toga što im klub baš i nije popularan...
OK,nego vidim posle ova dva posta o Zvezdi stavlja takav post,pa zato,a zbunila me rijec mocni,a ko je drugi mocan ako nisu delije,a tek posle ova dva klipaDevil je napisao/la:Ma misli na Lech bre.Mladen je napisao/la:Ako si mislio na Delije da odavno nesta mocnije nisi vidio,to ti vjerujem,postavljaju nove granice i zadatke za sve navijac ena Balkanu a i sire,a ako si mislio na Zvezdu da nije popularna,onda decko ti zivis u nekoj drugoj dimenziji.Ujaci su me 1978 ,kad sam imao 1 -godinu uclanili u Zvezdine navijace,i dan danas imam tu clansku,ponosno je cuvam,da bi ja prije pola mjeseca ponovo uclanio sebe,brata te njegovog dvomjesecnog sina i trogodisnju kcerku.Podatak da smo mi bili od 24357-og do 24361 broja od ljudi koji su se uclanili u tkzv"sociose",clanove ,ZVEZDE,i to za pola mjeseca od poketanja akcije,a taj broj raste iz dana u dan.Ne nije Zvezda popularan klubDabar je napisao/la:pa jbt odavno moćnije slike nisam gledao,nisam znao da su ovako moćni....a i zbog toga što im klub baš i nije popularan...
dobra je i zvezda,u ex jugi najbolja,ali sam mislio na lech odlični navijači,a klub i nije tako popularan....Devil je napisao/la:Ma misli na Lech bre.Mladen je napisao/la:Ako si mislio na Delije da odavno nesta mocnije nisi vidio,to ti vjerujem,postavljaju nove granice i zadatke za sve navijac ena Balkanu a i sire,a ako si mislio na Zvezdu da nije popularna,onda decko ti zivis u nekoj drugoj dimenziji.Ujaci su me 1978 ,kad sam imao 1 -godinu uclanili u Zvezdine navijace,i dan danas imam tu clansku,ponosno je cuvam,da bi ja prije pola mjeseca ponovo uclanio sebe,brata te njegovog dvomjesecnog sina i trogodisnju kcerku.Podatak da smo mi bili od 24357-og do 24361 broja od ljudi koji su se uclanili u tkzv"sociose",clanove ,ZVEZDE,i to za pola mjeseca od poketanja akcije,a taj broj raste iz dana u dan.Ne nije Zvezda popularan klubDabar je napisao/la:pa jbt odavno moćnije slike nisam gledao,nisam znao da su ovako moćni....a i zbog toga što im klub baš i nije popularan...
bojim se da će se viole ponovo obrukati nakon mađara dolaze još jači momcisteve-o je napisao/la:biti ce interesantno u mariboru veceras, cujem da su doputovali CCS momci iz edinburgha..
pitanje je smiju li viole ista ucinit veceras nakon one blamaze, jos ovi CCS nisu neki zajebantibrazzo je napisao/la:bojim se da će se viole ponovo obrukati nakon mađara dolaze još jači momcisteve-o je napisao/la:biti ce interesantno u mariboru veceras, cujem da su doputovali CCS momci iz edinburgha..![]()
Nista psoebno,cak su im braca iz Humske mnogo boljaKing Kenny je napisao/la:
Ovo , je reci NEŠTO . Kada vas klub podrzava onda nemate granice !Brnjoo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.