FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- franklampard8
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Meni je intetesantno kako se on nije javljao kad smo nanizali 6 pobjeda, a sad izmigoljiofranklampard8 je napisao/la:Navijao bi ti za Olimpic sa mokroguzom da ti nije Tana, ne seri vise.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Koji se klub jos ugasio?franklampard8 je napisao/la:Navijao bi ti za Olimpic sa mokroguzom da ti nije Tana, ne seri vise.
Garantujem zivotm da se ne bi ni mi ugasili. Bili bi rezultatski u pet deka kao sad.
Imali bi poziciju da prodamo klub normalnijem vlasniku.
Nije se moglo zasukati rukave i napraviti reprogram?
Kako bez prodaje kluba opstaju Zrinjski, Zeljeznicar, Siroki i ostale ekipe?
A to ne seri, to mozes reci ocu koji te nevaspitanog napravio.
Ova slika je malo jaci shuk jednoj gurbetskoj slici!Memara je napisao/la:Sad je 3-2![]()
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
-
BordoArmy88
- Kontakt:
A za njih se inače otimaju investitori, ne znaš koji više nudi!Evander je napisao/la:Koji se klub jos ugasio?franklampard8 je napisao/la:Navijao bi ti za Olimpic sa mokroguzom da ti nije Tana, ne seri vise.
Garantujem zivotm da se ne bi ni mi ugasili. Bili bi rezultatski u pet deka kao sad.
Imali bi poziciju da prodamo klub normalnijem vlasniku.
Nije se moglo zasukati rukave i napraviti reprogram?
Kako bez prodaje kluba opstaju Zrinjski, Zeljeznicar, Siroki i ostale ekipe?
A to ne seri, to mozes reci ocu koji te nevaspitanog napravio.
Još kone imaju i zemljište i sve pa ne mogu naći investitora, a mi smo čovječe IME (čitaj zrak, havu, ništa opipiljivo) prodali za višemilionsku cifru, bez JEDNE nekretnine na ime kluba! I ti mi sada tvrdiš da bismo našli "normalnijeg vlasnika" tj. investitora?! Reci da se šališ!
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 19 jan 2017, 17:43, ukupno mijenjano 2 puta.
A je li ti intresantno bilo kad nisam pisao kad nas je Jajce i slicna buranija mlatila?Mokes je napisao/la:Meni je intetesantno kako se on nije javljao kad smo nanizali 6 pobjeda, a sad izmigoljiofranklampard8 je napisao/la:Navijao bi ti za Olimpic sa mokroguzom da ti nije Tana, ne seri vise.
Mene ba ne zanima 5 utakmica protiv amatera i ekipa koje su nastale prije par godina, a koje su danas rame uz rame sa nam i ako smo se mi prodali i imamo gazdu. Gledam malo dalje. Jesi svijestan, ovakvom politikom i sa ovakvim vlasnikom, mi cemo ostati vjecni amateri i prosijek ove lige?
Za par godina mlatit ce te ekipe sa Malte i Luxemburga.
I evo, daj ba usutite me. Dajte neke argumente, dajte da se desi nesto da bih ja prestao pricati na ovaj nacin. Apsulutno se obistinilo sve sto sam najavio. Ja vec dvije godine serem i po upravi (koju ste tad u zvijezde ukivali) i po Tanu (kojeg cete u roku godinu dana svi proklinjati).
Daj gdje vam je materijal da me usutite sa necim?
Ja svakim danom dobijam sve vise i vise argumenata za svu ovu pricu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Potpisao ugovor Zvanično: Sanjin Lelić novi igrač Sarajeva

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
@evander
Osjećaš li ti pripadnost FK Sarajevo, smatraš li ga svojim klubom i smatraš li se navijačem FKS?
Osjećaš li ti pripadnost FK Sarajevo, smatraš li ga svojim klubom i smatraš li se navijačem FKS?
- PitarBordo
- Kontakt:
Tendenciozno pitanje. Samo zato što kritikuje neke poteze ne znači da ga se treba i smije na takav način isticati. Ma hajte molim vas.hilmo je napisao/la:@evander
Samo Saraj'vo.
- franklampard8
- Kontakt:
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Još jednom: dobrodošao.
Mlad igrač koji obećaje ali po mom mišljenju nije pojačanje jer sumnjam da će dobiti neku minutažu, možda u ovim prvim lakšim utakmicama ako ih prije toga riješimo. Može nam valjat tek za sljedeću sezonu ali podržavam dovođenje.
Mlad igrač koji obećaje ali po mom mišljenju nije pojačanje jer sumnjam da će dobiti neku minutažu, možda u ovim prvim lakšim utakmicama ako ih prije toga riješimo. Može nam valjat tek za sljedeću sezonu ali podržavam dovođenje.
Ja samo da kazem da se potvrdila ona floskula da nasem covjeku (navijacu) ne mozes ugoditi, ali nikada ugoditi 
Ne razumijem pitanje.hilmo je napisao/la:@evander
Isto i ja mogu postaviti tebi.
Za mene, Tan nije Sarajevo i ako ga je kupio i moze sa njim raspolagati kako zeli.
-
belosevic28
- Kontakt:
@Evander ti ili si prirodno glup ili treniras
E cuj u pet deka sa ostalim timovima... Znaci i mi imamo visemilionske dugove, i mi nemamo generalnog sponzora (TA), i mi imamo mali milion tuzbi od bivsih igraca i svakog kome se cejfne ???
Ma hajte molim vas ! Sanjine, dobrodosao.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Nisam primjetio da je neko pominjao Baljka.franklampard8 je napisao/la:Baljak, bil' ti doveo Jajala, Benku i Delaca bez Tana?
A iskreno, od igraca koji su tu bili privremeno na posudbi, ne vidim da smo uradili neke aman zaman rezultate. Nista bolje nego su ti rezultati bili kad je bio i taj Baljak kojeg si pomenuo.
Evander je napisao/la:Prestajem pljuvati do 20.02.2017.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- PitarBordo
- Kontakt:
Izvini, ko je to umro i tebe postavio za izvršnog urednika pravilnika na temu kakve karakteristike treba da ima opozicija na forumu? Ti si meni daleko destruktivniji ovdje od Evandera koji ne mjenja mišljenje i samo traži odgovore na neka svoja pitanja. Umjesto odgovora dobija neke spinove, uvrede i još ga se pokušava napraviti navijačem nekog drugog kluba, a ne onog oko kojeg stresa.Lakoste je napisao/la:Cuj opozicija na forumu
Opozicija konstruktivno kritikuje a ne pise o dlakavim curama i ne nazivaju igrace jednonozcima...
Mnogo je smiješna ova priča, onaj dođe priča kako ima više gostovanja od onog, onaj priča kako on zna ko ovdje voli, a ko ne voli klub, onaj kaže navijali bi za Olimpik, čim postaviš konstrukciju kontra trenutnog poistovjete te s Baljkom... Većinom svi govore ono što ustvari sebi govore da im bude lakše pa plasiraju i ostalima.
Prije godinu dana ovdje su neki tražili odgovornost da preuzmu Dino i ekipa pa većina ih poistvjetila s Baljkom, a kasnije se ista ta većina gotovo jednoglasno pridružila ovim Baljcima... A onda kada je došla slijedeća tačka na dnevni red opet se to radi...
Evo ti si se popeo svima na vrh kurrca sa Saidom, pereš na rukice konstantno, a izgovor ti je da ga raja proziva što je pola godine uzimao platu za posao koji ne obavlja? Ma hajte molim vas. Ne budite smiješni. I zadnjih dana se raja pokušava ovdje malo zezati, a šta si ti uradio? Uletio ovdje da i tu pozitivu ubiješ i onda prozivaš Evandera kako unosi negativu, a ti jučer ovdje zezanje oko Lelića i dresa pokuša prekinuti? Podržavao si Majkla dok je ovdje trolao inteligenciju prisutnih, nazivao Ahmetovića krampom kada je tek doveden, prodavao muda pod bubrege sa najjačom desetkom Albanske lige, ti mu davao na težini, a kasnije se ispotavilo ko je lik ustvari - ja bih se barem stidio... Sve to haman da bi bio nekome u kontru? Ma hajte molim vas.
Ima gotivne raje ovdje koju znam što sa stadiona što drugih pozicija u životu, ali neki čak i ovdje tjeraju poltronsku politiku a u čaršiji druga priča. Dramica.
Ma dajte molim vas.
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 19 jan 2017, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Mortem
Sad slobodno postavi dres
Sad slobodno postavi dres
Jel ovaj Lelic izabrao broj? Ima li slika dresa?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
MI nemamo, ima Tan. Nemamo dugove, ali nemamo ni klub. Drugi imaju dugove, ali imaju i klub. Rijesavaju te dugove kako znaju i umiju, rijesit ce ih se za par godina, ali ce i dalje imati klub, a ti ces i dalje imati Tana. Pritom, rezultatski neces nista biti bolji od tih klubova.belosevic28 je napisao/la:@Evander ti ili si prirodno glup ili trenirasE cuj u pet deka sa ostalim timovima... Znaci i mi imamo visemilionske dugove, i mi nemamo generalnog sponzora (TA), i mi imamo mali milion tuzbi od bivsih igraca i svakog kome se cejfne ???
Nekom je fakat teze metar u gyzicu, nego centimetar u glavu.
Mi imamo Tana. Mi imamo to da zavisimo da li ce se on smilovati i poceti se zanimati za nas ili ce nas prepustiti da prezivljavamo i to je to, bez ikakve ambicije.
P.S: Nemam nista protiv prodaje kluba stranim investitorima, ali da klub osjeti napredak. To je valjda i bit prodaje. Mi smo se izgleda prodali samo da se ne bi ugasili? E pa ne bi se sigurno ugasili ni bez Tana.
Nekog fakat zadovoljava stanje u kojem se trenutno nalazimo (ne mislim na tabelu i ne izlazak u Europu jednu godinu)?
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 19 jan 2017, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 14 gostiju.