Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Smetaju kinezi. Dobro je. Smetat ce jos vise od ljeta aBd...
P.S. Ne kontam frku zbog loga. Sve je oko para sad tako da nista nije cudno. A i fino izgleda ovo sto su uradili za Juve. Barem meni.
P.S. Ne kontam frku zbog loga. Sve je oko para sad tako da nista nije cudno. A i fino izgleda ovo sto su uradili za Juve. Barem meni.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Sretna Nova godina svim forumasima koji simpatisu kineske klubove, Milan i Inter...
Nemoj tako, vidis da nas je strahProcter je napisao/la:Sretna Nova godina svim forumasima koji simpatisu kineske klubove, Milan i Inter...
JOš ako se napravi kakva fuzija Intera i Milana(Minter,npr),auuuu
Nova money league 2017 pokazuje sav jad lige i zasto je dobro sto Juventus makar nesto pokusava na planu prihoda.

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Procter je napisao/la:Sretna Nova godina svim forumasima koji simpatisu kineske klubove, Milan i Inter...
Max Allegri
milanist je napisao/la:
A je lijepo uc na temu kad ne trebas pizdarije čitat.
Ma stavis ih sve na listu uz 2-3 izuzetka i miran si. 
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Tako je i napravljeno.Avocatto,Capitano,Gefufna i još nekolicina njih koji su ok ostali,preostali iza brave.Tako su nakon Tattićevaca pritvoreni i čoporaši
Najbolje da ću godinama iste shizdarije čitat.
Najbolje da ću godinama iste shizdarije čitat.Re: Serie A
http://telesport.telegram.hr/kolumne/nogomet-narodu/j/Ovo nije rutinski i cinični ‘Against modern football‘ atak na činjenicu da se jedan od najvećih svjetskih klubova drznuo svoj tradicionalni grb promijeniti u ono što je, zapravo, lifestyle logo – koji je dijelom kopirao od španjolskog pršutara i kobasičara. Pokušajmo sagledati širu sliku.
...
Novi logo – jer to je sad definitivno logo, a ne više grb – može vam biti privlačan ili odbojan, ali poanta nije u njemu samome.Što nam Juve zapravo svojim rebrandingom poručuje?
...
Međutim, postoji realni problem s (re)brandingom nogometnih klubova, ujedno i jedan od razloga zašto se korak koji Juventus sada čini doima revolucionarnim i šokantnim, iako su slični koncepti već odavno mainstream u drugim područjima.
...
Njegov plan je transcendentalan, nadilaženje dosadašnjeg primarnog proizvoda: to sada više nije nogomet, nego sam brand. Pa i po cijenu raskida s tradicijom zajednice iz koje je nastao: dobrodošli u divni novi crno-bijeli svijet.
Osjećate li kako je vaš život odjednom dobio smisao?
Žao mi je, Juventuse – ali ovo je potpuni bulšit.
Holiga vrhunski kao i uvijek
Hajd i mene stavi na ignore, da ne vidis post zbog kojeg cu bit banovan. 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- KingJamesMVP
- Kontakt:
ma tako on sve u lokot stavlja, šta se sekirašGefufna je napisao/la:Hajd i mene stavi na ignore, da ne vidis post zbog kojeg cu bit banovan.
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Osjećaš li kako je tvoj život odjednom dobio smisao?Gefufna je napisao/la:Hajd i mene stavi na ignore, da ne vidis post zbog kojeg cu bit banovan.
Neka mi oprosti Chini:
Treba Juventus premjestiti u Rim da napokon glavni grad ima veliki klub.
Odličan prijedlog je i premještaj na Siciliju.
Da, i to drugi put. Prvi put sam to osjetio na dan kad si se rodio. Nadoknadit cu ti sve.SiamoNoi je napisao/la:Osjećaš li kako je tvoj život odjednom dobio smisao?
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nadam se da kinezi citaju ove duge tekstove o Juventusu, svakim danom vise uce i znaju o historiji Juventusa, sto svakako ima smisla. Poznavati historiju najtrofejnijeg kluba u Italiji je obaveza. 
Max Allegri
- senadrosoner
- Kontakt:
Atalanta našla zamjenu za Gagliardinia,Bryan Cristante u ponedjeljak na ljekarskim pregledima.
Ac.Milan 2001-2024!
- senadrosoner
- Kontakt:
Evo i ovaj da ne bi pričali Siamo je ovakav-onakav:
http://telesport.telegram.hr/kolumne/ju ... pobijedio/
http://telesport.telegram.hr/kolumne/ju ... pobijedio/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.