PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

belosevic28
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la belosevic28 » 19 jan 2017, 19:24

Larson napravio klip Demira Pece, hmm da li to znaci da ce mladi Peco na Kosevo :o
IF JU NOU VAT AJ MIN :KAhVA:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 19 jan 2017, 19:24

tuzlak1987 je napisao/la:Lelic je super mladi igrac, ko je pratio jesenji dio PL bar 50% na TV-u znati ce to.

Navijaci Sarajeva se samo trebaju brinuti da u tim godinama nije dobio neku ludu platu jer ga to moze promijeniti. I isto ako je vec doveden treba da igra, a ne da mu se mijenja trener svakih 6 mjeseci i onda moze biti igrac od njega kada ima stabilnost.
ma nije on nista posebno. ovakvih kao on je puna pl, ali ihtijarevic ga doveo samo zato sto je mlad i sto ga je zeljkan htio a nisu imali love da otkupe njegov ugovor. da su ga onu kupili morali bi cijelu godinu jesti somun bez pavlake

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 19 jan 2017, 19:39

predmetmrznje je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la: Ko i gdje se bolan raduje? Jel onaj Lelic na kojeg ste vi sinoc svrsavali, pravili klipove, potencijal, mlad ovo ono. Sta trebam da ga bacam na Crnova, Zakarica ili ovog Stojanovica? Bolje da nam niko i ne dolazi ako ce nam takvi igraci dolaziti. Zivio.
Stojanović ima više titula premijer lige nego tvoj klub.
Netačno. :wave: ali ima više od Slobode ;)
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 19 jan 2017, 19:44

DenchiNL je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la: Ko i gdje se bolan raduje? Jel onaj Lelic na kojeg ste vi sinoc svrsavali, pravili klipove, potencijal, mlad ovo ono. Sta trebam da ga bacam na Crnova, Zakarica ili ovog Stojanovica? Bolje da nam niko i ne dolazi ako ce nam takvi igraci dolaziti. Zivio.
Netačno. :wave: ali ima više od Slobode ;)
ispravak, Sarajevo i Stojanović imaju jednak broj titula premijer lige BiH
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 19 jan 2017, 19:45

HajdeZeljozabiGol je napisao/la::shock: oni se Lelicu raduju :shock:
Blago vama sad kad se lomi sve vi ocekujete da Lelic bude pojacanje iz zadnje ekipe u ligi (19 godina)?? Pa 4 boda od prvog umjesto da ste doveli 3-4 prava pojacanja provjerena i zapeli vi ko da odustajete i od titule i evrope Boga mi. Ali eto meni je i drago..da hoce otici i Dulja i Ahmet da budete jos losiji.

jest ba :crazy: :wtf:
baš je velika radost i uzbuđenje :lolno: :think:

niko osim vas ne potencira da je on pojačanje...čekaj pa zar nije Dulja loš i nikakav igrač??? zar nisi juče tako pisao???
jel ti brzina 100 mišljenja na sat :urnebes: :D

pa mi i ne idemo na titulu jbg ako se čudo desi desilo se....nadamo se da ćemo tu Evropu izborit :thumbup:
Rigoletto je napisao/la: ispravak, Sarajevo i Stojanović imaju jednak broj titula premijer lige BiH
evo čiko da bonu za trud :clap:
Netačno. :stop:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

HajdeZeljozabiGol
Kontakt:

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 19 jan 2017, 19:49

DenchiNL je napisao/la:
HajdeZeljozabiGol je napisao/la::shock: oni se Lelicu raduju :shock:
Blago vama sad kad se lomi sve vi ocekujete da Lelic bude pojacanje iz zadnje ekipe u ligi (19 godina)?? Pa 4 boda od prvog umjesto da ste doveli 3-4 prava pojacanja provjerena i zapeli vi ko da odustajete i od titule i evrope Boga mi. Ali eto meni je i drago..da hoce otici i Dulja i Ahmet da budete jos losiji.

jest ba :crazy: :wtf:
baš je velika radost i uzbuđenje :lolno: :think:

niko osim vas ne potencira da je on pojačanje...čekaj pa zar nije Dulja loš i nikakav igrač??? zar nisi juče tako pisao???
jel ti brzina 100 mišljenja na sat :urnebes: :D

pa mi i ne idemo na titulu jbg ako se čudo desi desilo se....nadamo se da ćemo tu Evropu izborit :thumbup:
Rigoletto je napisao/la: ispravak, Sarajevo i Stojanović imaju jednak broj titula premijer lige BiH
evo čiko da bonu za trud :clap:
Netačno. :stop:
Evo vec sam napisao moje misljenje mislim da ces ti svatiti.
Ne kazem da je losa politika zadrzali ste ekipu koja je i osvojila sve ove bodove. Znaci da ekipa nije losa. Ali za nesto vise sad za prvaka/kup ce biti dosta i vise i kvalitetnih tekmi. Nije ni za mene neko pojacanje Crnov...tu i tamo Zakaric(mozda bude ko STevanovic-mozda ko Zahirovic hehe) ali Zeba fakat jeste. On ce u ovoj ligi vazda biti dobar igrac (130 utakmica-50 golova -asistencija Bog zna koliko) Pa da ste doveli Ordagica ili Pecu iz Radnika... Ili nekog zadnjeg veznog- dobru desetku to bi vam leglo ali eto ocito je neka druga politika u pitanju
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!

Tesko je biti pitar ;) ;)

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 19 jan 2017, 19:56

HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Ne kazem da je losa politika zadrzali ste ekipu koja je i osvojila sve ove bodove. Znaci da ekipa nije losa. Ali za nesto vise sad za prvaka/kup ce biti dosta i vise i kvalitetnih tekmi. Nije ni za mene neko pojacanje Crnov...tu i tamo Zakaric(mozda bude ko STevanovic-mozda ko Zahirovic hehe) ali Zeba fakat jeste. On ce u ovoj ligi vazda biti dobar igrac (130 utakmica-50 golova -asistencija Bog zna koliko) Pa da ste doveli Ordagica ili Pecu iz Radnika... Ili nekog zadnjeg veznog- dobru desetku to bi vam leglo ali eto ocito je neka druga politika u pitanju.
Jesam li sta rekao za Zebu? Zeba je majstor ove lige. Da pratis malo nasu temu vidio bi da nema neke euforije i neki veliki broj ljudi koji (trenutno) vjeruje u titulu. Druze meni je pun qurac Stepanova, Ikandea, Alispahica i Albanskih igraca, takve Cala sutra moze potpisati. Crnov, Zakaric i ovaj sad kad dodje Stojanovic nije pravi put, sve je to kocka i instant rezultat a sta dalje? Pravi put je onaj koji ste vi pravili dok ste jos furali "Zeljina djeca".

@predmetmrznje, Dobar pokusaj.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 19 jan 2017, 19:56

:lol: :lol: :salut:

HajdeZeljozabiGol
Kontakt:

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 19 jan 2017, 19:59

MCMXLVI je napisao/la:
HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Ne kazem da je losa politika zadrzali ste ekipu koja je i osvojila sve ove bodove. Znaci da ekipa nije losa. Ali za nesto vise sad za prvaka/kup ce biti dosta i vise i kvalitetnih tekmi. Nije ni za mene neko pojacanje Crnov...tu i tamo Zakaric(mozda bude ko STevanovic-mozda ko Zahirovic hehe) ali Zeba fakat jeste. On ce u ovoj ligi vazda biti dobar igrac (130 utakmica-50 golova -asistencija Bog zna koliko) Pa da ste doveli Ordagica ili Pecu iz Radnika... Ili nekog zadnjeg veznog- dobru desetku to bi vam leglo ali eto ocito je neka druga politika u pitanju.
Jesam li sta rekao za Zebu? Zeba je majstor ove lige. Da pratis malo nasu temu vidio bi da nema neke euforije i neki veliki broj ljudi koji (trenutno) vjeruje u titulu. Druze meni je pun qurac Stepanova, Ikandea, Alispahica i Albanskih igraca, takve Cala sutra moze potpisati. Crnov, Zakaric i ovaj sad kad dodje Stojanovic nije pravi put, sve je to kocka i instant rezultat a sta dalje? Pravi put je onaj koji ste vi pravili dok ste jos furali "Zeljina djeca".

@predmetmrznje, Dobar pokusaj.
Slabo i ti ista cistas sta ja pisem za vasu ekipu ali eto. Pa zato ga nisi ni spomenuo, Jer se vazda spominje ono sto "ne valja"... Reci mi ti koga treba dovesti molim te i ove lige? Napisi mi od cijele lige 5 imena?
Željo1921

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 19 jan 2017, 19:59

HajdeZeljozabiGol je napisao/la: Evo vec sam napisao moje misljenje mislim da ces ti svatiti.
Ne kazem da je losa politika zadrzali ste ekipu koja je i osvojila sve ove bodove. Znaci da ekipa nije losa. Ali za nesto vise sad za prvaka/kup ce biti dosta i vise i kvalitetnih tekmi. Nije ni za mene neko pojacanje Crnov...tu i tamo Zakaric(mozda bude ko STevanovic-mozda ko Zahirovic hehe) ali Zeba fakat jeste. On ce u ovoj ligi vazda biti dobar igrac (130 utakmica-50 golova -asistencija Bog zna koliko) Pa da ste doveli Ordagica ili Pecu iz Radnika... Ili nekog zadnjeg veznog- dobru desetku to bi vam leglo ali eto ocito je neka druga politika u pitanju
ništa ti ne garantuje da će bilo ko od njih biti pojačanje, to ostaje da se vidi kako će se privići...promjenili ste prvih 11 za 4 igrača + golman, poprilična razlika, tek trebate vidjeti na šta će to ličiti a imate planove još dovesti igrača....dobro tačno jeste da su znatno manje šanse za fulu kad se dovede ime i stariji igrač/i ....sami ćete vidjeti šta vam ko može donijeti....meni je vaš Blagojević najveća misterija u vašem rosteru....

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 19 jan 2017, 20:02

Sarajevo ima više legendi u trenutnom stručnom štabu, nego žmigavac klub od osnivanja što je vidio. :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

HajdeZeljozabiGol
Kontakt:

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 19 jan 2017, 20:03

DenchiNL je napisao/la:
HajdeZeljozabiGol je napisao/la: Evo vec sam napisao moje misljenje mislim da ces ti svatiti.
ništa ti ne garantuje da će bilo ko od njih biti pojačanje, to ostaje da se vidi kako će se privići...promjenili ste prvih 11 za 4 igrača + golman, poprilična razlika, tek trebate vidjeti na šta će to ličiti a imate planove još dovesti igrača....dobro tačno jeste da su znatno manje šanse za fulu kad se dovede ime i stariji igrač/i ....sami ćete vidjeti šta vam ko može donijeti....meni je vaš Blagojević najveća misterija u vašem rosteru....
Kako mislis prvih 11 za 4 igraca i golmana?? Mislim da ce samo Zakaric biti siguran tu (jer je i falila lijeva strana) a i on ne bi da Krizman ne sere.. A Zeba i Bekric ce biti u mixu. (megamixu hahah) a sto je Blagoja misterija??
Željo1921

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 19 jan 2017, 20:04

Promijenila su se dva igraca, tacnije pojacali smo se na tim pozicijama. Mjesto dobrih, doveli smo bolje..
Zakaric i Zeba

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 19 jan 2017, 20:05

Zrinjskom ce Sloboda presuditi,i do titule dovesti probosanski klub. :!: :bih:
S obzirom da smo nekoliko puta,u istoriji direktno do trofeja "gurali"sto Sarajevo dva puta,sto Zelji kup (za sitne pare),kao i cinjenicu da smo osam puta igrali finale nekog kupa u istoriji,i hairli nista ne osvajali, i s obzirom da cemo i ove sezone uciniti isto,kao navijac najnetrofejnijeg kluba u drzavi,najbaksuznijeg (8 finala bam ti sunce :crazy: )zahtjevam da nam se dodjeli za zelenim stolom yebeni trofej :!:
Inace decki, protiv Zrinjskoga,moze puknuti zastavica,moze sudija ostat zakljucan,ili jos gore more vode nestati :!:
I to dva puta :mrgreen:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 19 jan 2017, 20:05

joker90 je napisao/la:
Sarajevo ima više legendi u trenutnom stručnom štabu, nego žmigavac klub od osnivanja što je vidio. :lol:
Kazu im navijaci koji su proglasili stepanova legendom nakon 5 odigranih utakmica, a onda im se taj isti frajer popiso po faci i uzo svaku marku iz dzepa
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 19 jan 2017, 20:08

Said nanizao par igraca, na kraju izvrnuo Kadusica i zabio gol s 20 metara na treningu za pobjedu svoje ekipe.
Nakon toga poletio i skinuo masku, otkrivajuci svoje pravo lice : Lionel Messi
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 19 jan 2017, 20:09

HajdeZeljozabiGol je napisao/la: Slabo i ti ista cistas sta ja pisem za vasu ekipu ali eto. Pa zato ga nisi ni spomenuo, Jer se vazda spominje ono sto "ne valja"... Reci mi ti koga treba dovesti molim te i ove lige? Napisi mi od cijele lige 5 imena?
Ordagic, Peco, Kobiljar, Besirevic, Vukotic itd. ima jos par njih. Dovedi ono sto je jos mlado i sto sutra mozes prodati.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 19 jan 2017, 20:11

Said je veliki karator i oploditelj.
Očekujem tzv. Saidovo proljeće.
Said do kraja!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

predmetmrznje
Kontakt:

Post Postao/la predmetmrznje » 19 jan 2017, 20:11

joker90 je napisao/la:
vjerovatno boli pa si se primio ko mladunče majmuna :mrgreen:
Prvi i jedini mostarski šampion

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 19 jan 2017, 20:11

solinas je napisao/la:Zrinjskom ce Sloboda presuditi,i do titule dovesti probosanski klub. :!: :bih:
S obzirom da smo nekoliko puta,u istoriji direktno do trofeja "gurali"sto Sarajevo dva puta,sto Zelji kup (za sitne pare),kao i cinjenicu da smo osam puta igrali finale nekog kupa u istoriji,i hairli nista ne osvajali, i s obzirom da cemo i ove sezone uciniti isto,kao navijac najnetrofejnijeg kluba u drzavi,najbaksuznijeg (8 finala bam ti sunce :crazy: )zahtjevam da nam se dodjeli za zelenim stolom yebeni trofej :!:
Inace decki, protiv Zrinjskoga,moze puknuti zastavica,moze sudija ostat zakljucan,ili jos gore more vode nestati :!:
I to dva puta :mrgreen:
Ti siguran da ćete u Ligu za prvaka?
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.