Hajduk Split

Moze li Hajduk da skine Dinamo sa trona ove sezone ?

Da
81
25%
Ne
238
75%

Ukupno glasova: 319

steve-o
Kontakt:

Re: Hajduk-Torcida

Post Postao/la steve-o » 26 jul 2010, 23:27

pitanje za upucene: zna li se odprilike koliko ce torcidasa biti u bukarestu?

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 26 jul 2010, 23:29

steve-o je napisao/la:pitanje za upucene: zna li se odprilike koliko ce torcidasa biti u bukarestu?
Poslan je dopis u uefu mogu li ici i kako na koji nacin, da ne bi bilo sranja kao u slovačkoj... Pošto kazna traje i za ovu utakmicu...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 29 jul 2010, 17:26

Mili Bože Ti što jesi, daj nam sreće i pameti večeras!!!!

Nadam se da će izboriti pozitivan rezultat, neriješeno bi bilo izvrstno, ali ni poraz uz postignuti pogodak ne bi otpisao, tj.potpisao bih to :D (npr.2:1). A pobjeda, mislim da bih doživio kap :D

Samo, ne sviđa mi se postava, previše zatvoreno. Formacija 4-5-1, ili kako Špaco reče 4-3-2-1 :D

Na golu Subaša, zadnji red Režić, Maloča, Buljat i Strinić. Tu me najviše strah prije svega Buljata i njegovih kung fu zahvata, nije mu ovo HNL da može igrat grubo.A ni ovi ostali, osim strinića, ne ulijevaju mi neku sigurnost. Golobradi mladići. Al opet, sudac je englez, pa pretpostavljam da će se igrat grublje.
Ispred njih LJubičić, Andrić i Brkljača. Na krilima Oremuš i mlađi Sharbini. Špica Ibro.
U rumunjskim novinama, na golu Radoševići :D :D

Samo hrabro i borbeno, samo Hajdučki, pa makar i izgubili. A onda, u četrvtak, nadam se, eto i mene dole 8-) preko moje dragih ZE-SA-MO, ravno u ST!! 8-)

Prijenos na Novoj TV, 20.00h. A drugi, koji ne mogu uhvatiti Novu, na ovoj stranici ima par kanala koji će pratit meč;
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports

Košulju bilu
Na svome
tilu
Nosit ću ja

HAJDUK ŽIVI
VJEČNO
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 29 jul 2010, 17:40

I pape i dida bili su Torcida... Veceras pobjeda sa najmanje 3 razlike.. dok mi to radimo sa kvalitetom, purgeri moraju takve utakmice placati

slika

Per Ciljan Skjelbred
Kontakt:

Post Postao/la Per Ciljan Skjelbred » 29 jul 2010, 17:47

dubrava je napisao/la:Mili Bože Ti što jesi, daj nam sreće i pameti večeras!!!!

Nadam se da će izboriti pozitivan rezultat, neriješeno bi bilo izvrstno, ali ni poraz uz postignuti pogodak ne bi otpisao, tj.potpisao bih to :D (npr.2:1). A pobjeda, mislim da bih doživio kap :D

Samo, ne sviđa mi se postava, previše zatvoreno. Formacija 4-5-1, ili kako Špaco reče 4-3-2-1 :D

Na golu Subaša, zadnji red Režić, Maloča, Buljat i Strinić. Tu me najviše strah prije svega Buljata i njegovih kung fu zahvata, nije mu ovo HNL da može igrat grubo.A ni ovi ostali, osim strinića, ne ulijevaju mi neku sigurnost. Golobradi mladići. Al opet, sudac je englez, pa pretpostavljam da će se igrat grublje.
Ispred njih LJubičić, Andrić i Brkljača. Na krilima Oremuš i mlađi Sharbini. Špica Ibro.
U rumunjskim novinama, na golu Radoševići :D :D
Danas je u Slobodnoj Dalmaciji pisalo i već se danima piše da će Hajduk igrat sa 5 obrambenih ( obranu bi trebao držat Vejić :roll: )
-------------Subašić---------------------
-Režić-Maloća-Vejić-J.Buljat-Strinić-
-----------Ljubičić-Andrić--------------
-------------Ibričić----------------------
-Oremuš----------------Ah.Sharbini---

Inače Oremuš i Sharbini neće igrat špice nego krila pa će tako Hajduk igrat praktički bez špica :|
Nije mi drago da će igrat u Bukureštu bunker...

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 29 jul 2010, 17:54

Per Ciljan Skjelbred je napisao/la: Danas je u Slobodnoj Dalmaciji pisalo i već se danima piše da će Hajduk igrat sa 5 obrambenih ( obranu bi trebao držat Vejić :roll: )

Inače Oremuš i Sharbini neće igrat špice nego krila pa će tako Hajduk igrat praktički bez špica :|
hm, ne znam, ja sam danas pročitao onakvu postavu kakvu sam napisao u par novina. Nisam SD čitao. I napisao sam za Oremuša i Sharbinija da su na krilima. Ali, u obrani ih je previše. Pa ne igraju protiv Manchestera je.bote.
Ova formacija mi se još manje sviđa.
Ih, što volim Vulićev Hajduk, kad se igralo 4-3-3, pa makar se i gubilo, igralo se va bank..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Per Ciljan Skjelbred
Kontakt:

Post Postao/la Per Ciljan Skjelbred » 29 jul 2010, 18:01

dubrava je napisao/la:
Per Ciljan Skjelbred je napisao/la: Danas je u Slobodnoj Dalmaciji pisalo i već se danima piše da će Hajduk igrat sa 5 obrambenih ( obranu bi trebao držat Vejić :roll: )

hm, ne znam, ja sam danas pročitao onakvu postavu kakvu sam napisao u par novina. Nisam SD čitao. I napisao sam za Oremuša i Sharbinija da su na krilima. Ali, u obrani ih je previše. Pa ne igraju protiv Manchestera je.bote.
Ova formacija mi se još manje sviđa.
Ih, što volim Vulićev Hajduk, kad se igralo 4-3-3, pa makar se i gubilo, igralo se va bank..
Da, i tada su se još titule osvajale, a ove godine osvojen kup kao da smo ušli u LP.
Što se tiće vjesti vezanih za Hajduk Slobodna Dalmacija mi se čini najrelevantnija pa njih čitam, inače čak se spominjala mogučnost da Veić zaigra svoša/libera, ne sječam se kad je neka ekipa igrala s tom pozicijom... :roll:
Zadnja izmjena: Per Ciljan Skjelbred, dana/u 29 jul 2010, 18:02, ukupno mijenjano 1 put.

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 29 jul 2010, 18:02

A jbga Vulić i Špaco nebo i zemlja, ali kao sto je Špaco uvijek govorio nije ovo jedna utakmica igraju se dvije, tako da ne moze ici na sve ili nista... Postava se ni meni ne svidja al jbga valjda Špaco zna sto radi...

Samo da ne bude sranja sa Torcidom ccc iako imaju sve potrebne papire i dokumenta od raznoraznih dopisa izgleda da opet ne mogu na stadion :roll:

ŽIVIMO HAJDUK
19 - ђ - 11

Ekipa
Kontakt:

Post Postao/la Ekipa » 29 jul 2010, 19:07

Ne samo da su stigli u Bukurešt, već su imali i obračun s Dinamovim navijačima. Dug je dan !

Torcida. Mnogo jaka.
Volim Velež makar vaki !!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 29 jul 2010, 19:11

Ekipa je napisao/la:Ne samo da su stigli u Bukurešt, već su imali i obračun s Dinamovim navijačima. Dug je dan !

Torcida. Mnogo jaka.
Zar su se i potukli ? ako je tako sljedi im kazna 100%, jer su vec bili kaznjeni ...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Ekipa
Kontakt:

Post Postao/la Ekipa » 29 jul 2010, 19:17

Elegant je napisao/la:
Ekipa je napisao/la:Ne samo da su stigli u Bukurešt, već su imali i obračun s Dinamovim navijačima. Dug je dan !

Torcida. Mnogo jaka.
Zar su se i potukli ? ako je tako sljedi im kazna 100%, jer su vec bili kaznjeni ...
PRVA bitka: Navijači Hajduka sukobili su se s "Psima", bila je to fair borba" piše prosport.ro.

Dva sata prije utakmice došlo je do prvog sukoba navijača Hajduka i bukureštanskog Dinama. U šoping-zoni u centru grada izbila je tučnjava među 50-ak pripadnika obiju navijačkih skupina.

"Pedesetak navijača se sukobilo, i to po 25 Dinamovih i 25 Hajdukovih. Njih desetak zadržano je u policijskoj postaji, a jedan navijač je teško ozlijeđen", izjavio je glasnogovornik žandarmerije Marius Militariu za televiziju Antena 3.

Pet navijača Steaue naoružano teleskopima željelo 'pomoći' Torcidi

Glasnogovornik je dodao kako su navijače Steaue prepoznali po znakovlju sa zvijezdom, simbolom kluba i da su bili naoružani teleskopskim palicama a nastojali su iskoristiti priliku - tučnjavu Torcide i navijača Dinama, kako bi napali velike gradske suparnike.

"Privedeno je 30 navijača, a dva navijača su zadržana u bolnici, jedan sa slomljenim nosom a drugi s ozljedom vrata" izvjestio je Militaru i objasnio kako podjednak broj navijača s obje strane u sukobu sugerira kako se radi o dogovorenoj borbi: "To je trend preuzet od engleskih navijača, Obje grupe su se našle i dogovorile fer tučnjavu u kojoj sudjeluje jednak broj 'boraca' s obje strane"

Rumunjski mediji ne navode kojoj skupini pripada ozlijeđeni navijač, ali ističu kako je do sada u njihov glavni grad došlo oko 500 "navijača hrvatskog kluba, koji ipak neće smjeti doći do Soseaua Stefan cel Marea" (Rumunji Dinamov stadion zovu po adresi, kao npr. Maksimirska 128, op. a.).

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 29 jul 2010, 19:33

cuj nedaju im na stadion, i jos ta ciganska bagra(rumuni) u EU :twisted:

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 29 jul 2010, 19:35

A bgti kako nece biti ovih sranja, kad se ima 5 dana u njihovim medijima najavljuje dolazak torcide kao smak svijeta ccc... A i ovi koji **** idu ikako ako ne mogu na stadion ako ne mogu uci... Samo traze sranja ovako... Ali opet dobijen je odgovor Uefe da mogu na stadion ako sami idu bez pomoci Hajduka... Ne znam bgmi sto da kazem samo da opet ne dođe nekakva kazna... :roll:
19 - ђ - 11

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 29 jul 2010, 19:36

Pet navijača Steaue naoružano teleskopima željelo 'pomoći' Torcidi
Izgleda da se Dinamo B. i Steua ne podnose ... ko ce koga nego svoj svoga. :mrgreen:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 29 jul 2010, 20:01

SUBAAASIIICCC :D

Ekipa
Kontakt:

Post Postao/la Ekipa » 29 jul 2010, 20:07

Gubi 'Ajduk.

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 29 jul 2010, 20:09

Šta je ovo sad i Nova tv kodira sportski program.
FEDERER= KLOC

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 29 jul 2010, 20:16

sudija vas malo zahebaje.... :D
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 29 jul 2010, 20:27

Prvih 5 minuta pripalo Dinamu. Od tad samo prilike (one dobre) pravi Hajduk. Jednom Ibricic promasio kad je sam izasao pred golmana, doduse tesko je bilo jer je lopta bila brza a sad i Anas Sharbini imao ponajbolju prilkiku Hajduka ali mu lopta presla preko noge...Nije Dinamo nesto, kako su najavljivali. Ako ovako Hajduk nastavi sa dobrom igrom, pozitivan rezultat se smjesi

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 29 jul 2010, 20:40

Ne mogu vjerovati sta Subasic uradi. Ona odbrana sa pocetka utakmice je bila predobra, ali se nikako ne moze ta dobrota mjeriti sa ovom greskom.
Covjek suta sa ruba sesnaesterca po podu, lopta ide sporo i umjesto da je uhvati on je nekako propusti, odbije se od stative i nisu Rumuni imali problema sa realizacijom jer su dva igraca bila sama... koja greska

Spaco, Spaco, odbrana je nula

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.