Jučer na osnovu statistike Milan PRODJE na kornera(POSTAVIO SAM NA ZAJEDNICKOM LISTICU)
Danas Inter ide svakako je granica od 9.5 dobra a i kvota je solidna (1.85)
Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma

Druze tebi ne valja ni tenis ni fudbal pa sad ni rukomet reci nam valja li ti ijedan sport osim ragbija..ili ne znas igrati kladionicuTrollsRoyce je napisao/la:Niko rukomet ne igra, valjda zato sto je nemoguce dobiti
balkanac198 je napisao/la:Ko je gledo Hrvatsku sa Cileom,da li je igrao Horvat Z.

Ispratio.arelinho je napisao/la:Nema Tea kod CSKA i Zirbesa kod Makabia.
Ova dvojica iz CSKA over jer nema Tea i to je odmah više šuteva za ovog prvog, a i više minuta za ovog drugog. Zirbesa nema u Makabiu pa onda jedini kao centar ostaje Iverson. Datome over zbog odlične forme i teške tekme večeras.
Ovakva dva tiketa.![]()
+1bluearmy je napisao/la:Ispratio.arelinho je napisao/la:Nema Tea kod CSKA i Zirbesa kod Makabia.
Ova dvojica iz CSKA over jer nema Tea i to je odmah više šuteva za ovog prvog, a i više minuta za ovog drugog. Zirbesa nema u Makabiu pa onda jedini kao centar ostaje Iverson. Datome over zbog odlične forme i teške tekme večeras.
Ovakva dva tiketa.![]()
skolski pad za 14 minutabvb je napisao/la:Senegal-Zimbabwe (-1.5+) 1 @3.33 wwin
Ja jbt, zabise dva, a tek pocelo. Mogao sam obrisat post, a da niko ni ne vidi koliko su brzo zabiliKK_Bosna je napisao/la:skolski pad za 14 minutabvb je napisao/la:Senegal-Zimbabwe (-1.5+) 1 @3.33 wwin

e, al tacno sam znao da ce ostati 2:0, koji su to futavci cccbvb je napisao/la:Ja jbt, zabise dva, a tek pocelo. Mogao sam obrisat post, a da niko ni ne vidi koliko su brzo zabiliKK_Bosna je napisao/la:skolski pad za 14 minutabvb je napisao/la:Senegal-Zimbabwe (-1.5+) 1 @3.33 wwin![]()
Kud sam i uplatio ovo
Prva ekipa koja koliko-toliko zna igrat, nije ni cudno onda da su favoriti za osvajanje.
Sto, da nisi imao u1.5?KK_Bosna je napisao/la:e, al tacno sam znao da ce ostati 2:0, koji su to futavci ccc
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.