HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Jao kad danci daru nase klubove cccc
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
hahahahaahahah a jesu bezobrazni 

Mašallah !
Ja rekoh da će biti 6-1 sa ovakvom igrom, pa ćemo vidjeti
Ja rekoh da će biti 6-1 sa ovakvom igrom, pa ćemo vidjeti

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Pogledajte golove obavezno,odavno na jednoj utakmici nisam vidio dva ljepsa gola od treceg i cetvrtog za Odense,volejcine boli glava!
Zrinjski nema veze u odbrani,desni bek je toliko spor i smotan da se bojim da ne dozivite pravu blamazu.
Zrinjski nema veze u odbrani,desni bek je toliko spor i smotan da se bojim da ne dozivite pravu blamazu.
- Barney Stinson
- Kontakt:
Ne kontam koji se Q nasladjujete time sto ljudi gube :S
Vasi/nasi timovi sada imaju treninge, otidjite i bodrite ih.
Pacenici.
Vasi/nasi timovi sada imaju treninge, otidjite i bodrite ih.
Pacenici.
Support Velez, It's logical! ★
Heeeheee, napuni do vrha
Hajmo jos koji, nisam ni znao da su bas ovako opasni
Hajmo jos koji, nisam ni znao da su bas ovako opasni
Srami ih i stid bilo, šta ovo rade
Zna li neko koliko je gorivo u Dnaskoj
Ako ništa Zrinja se vraća punog rezervoara 

Zna li neko koliko je gorivo u Dnaskoj

golemo kakve golove daju... sve eurogolovi
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Bio sam odsutan 2 minuta jel jos uvjek 4 -1 .... nema veze lako ze to Zrinja NADOMJESTITI ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
@ strauss - hahahah
4-1 H.H. Andreasen
pa kako se ti moreš javljat tvoj klub je bi doživio još veću katastrofu,da trener hapoela pri rezultatu 5-0 nije rekao dosta,nećemo ih više...Strauss je napisao/la:Srami ih i stid bilo, šta ovo rade![]()
![]()
Zna li neko koliko je gorivo u DnaskojAko ništa Zrinja se vraća punog rezervoara
Odoh da pišam, nek neko pauzu stavi

Cekaj, tek je prvo poluvrijeme hahahahDabar je napisao/la:pa kako se ti moreš javljat tvoj klub je bi doživio još veću katastrofu,da trener hapoela pri rezultatu 5-0 nije rekao dosta,nećemo ih više...Strauss je napisao/la:Srami ih i stid bilo, šta ovo rade![]()
![]()
Zna li neko koliko je gorivo u DnaskojAko ništa Zrinja se vraća punog rezervoara
Fakat, većina vas pred utakmicu želi sve najbolje Zrinjskom, raduje se golu Zadre, a onda...
Koji primitivci, majko mila. Pa, imate li morala? Očito da ne.
Zrinjski, mojne se predavati, ostalo je još više od 45 minuta. A, usput, nije sramotno ni da ispadnu, pa jedini su bh. klub koji će dočekati avgust mjesec u Europi.
Hajmo Zrinjski, bar još jedan gol, ko zna šta se sve može desiti u Mostaru. Puno pozdrava "normalnim" i objektivnim forumašima.
Koji primitivci, majko mila. Pa, imate li morala? Očito da ne.
Zrinjski, mojne se predavati, ostalo je još više od 45 minuta. A, usput, nije sramotno ni da ispadnu, pa jedini su bh. klub koji će dočekati avgust mjesec u Europi.
Hajmo Zrinjski, bar još jedan gol, ko zna šta se sve može desiti u Mostaru. Puno pozdrava "normalnim" i objektivnim forumašima.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Zato i navijaju protiv Zrinjskog da nebude da su se oni najviše obrukaliDabar je napisao/la:pa kako se ti moreš javljat tvoj klub je bi doživio još veću katastrofu,da trener hapoela pri rezultatu 5-0 nije rekao dosta,nećemo ih više...Strauss je napisao/la:Srami ih i stid bilo, šta ovo rade![]()
![]()

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
ebo te lipa pa sta je ovo ,ovi BiH klubovi bez ikakvog napredka
. Sto borac izgubi bilo mi je drago a vas mi je zao nesto ozboljno . 

Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
1921-until the end of time
1921-until the end of time
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.