FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kojevski Memson Stevanovic Kerla Bokacino Markovic Stevo Blagoje Lendric Zeba Zakaric.Kup Liga i Evropska liga.Kraj price.
- amazon
- Kontakt:
Ja koliko sam pratio utakmica a pratio sam sve kad je igrao Bokacini najmanje po utakmici nabije 15 lopti u prazno. Upravo izbij, nabij. Istina da smo mi bili mlitavi u kompletu. Ako dodje Kostic sigurno je da ce stoperski par biti Bogicevic - Kostic, to sam siguran milion posto.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Boccacini je ove polusezone bio u boljoj formi od Kosorica. Zao mi je sto nije vise igrao,a ovaj se sjedio na klupi. Mislim ja nemam nista protiv Kosorica. Proslu polusezonu mi je bio jedan od drazih igraca. Otkad je pocela ova sezona on nije licio na sebe. Sjetim se samo nekih poteza na utakmici protiv Olimpika. Iz cista mira nabije loptu u aut. Zasluzio je da presjedi 2 utakmice na klupi pa bi se mozda i dozvao. Bilo kako bilo stoperski par Bogicevic-Boccacini je bolji od Bogicevic-Kosoric.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- amazon
- Kontakt:
Ja ne gledam to na takav nacin. Pogotovo ne mogu uzeti jednog igraca kad niko nije igrao kako trebs(citava ekipa).Kad bi se tako gledalo najgori igrac je Blagojevic. Ima po utakmici preko 10 pogresnih lopti i to lopti nigdje. Ne vidim da se pisalo da ga treba otjerati. Jednostavno igrac moze biti u padu formu posebno kad se konstatno mijenjaju igraci posebno u zadnjoj liniji. Uzmi da na poslu radis svaki mjesec s nekim drugim da li bi uvijek mogao biti isti, nema sanse.
Kod nas se opcenito puno sere i to kad se uzme jedan igrac. Primjera milion gdje na Grbavici uvijek ima neko ko bez razloga nekom igracu je.be sve od do. Bio je jedan sto Kokotu 90 min psuje, a Kokot zabije odlucujuci gol.
Raja treba manje da se bavi s tim, za to ima trener a nase da idemo na utakmicu i dajemo podrsku.
Kod nas se opcenito puno sere i to kad se uzme jedan igrac. Primjera milion gdje na Grbavici uvijek ima neko ko bez razloga nekom igracu je.be sve od do. Bio je jedan sto Kokotu 90 min psuje, a Kokot zabije odlucujuci gol.
Raja treba manje da se bavi s tim, za to ima trener a nase da idemo na utakmicu i dajemo podrsku.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Nisam ga ja tjerao vec mislim da je trebao presjediti 2 tekme na klupi. Mozda bi dosao sebi. Isto mislim i za Blagojevica. Njega treba ostaviti sto duze kod nas jer je jedan od najboljih zadnjih veznih u PLBiH,ali je u padu forme. Odigrao je protiv Zrinjskog perfektno,a onda protiv Celika 0. Udje Ugljesa i odigra bolje od njeg 10 puta. Mada razumijem ga. Vjerovatno ono sve uticalo na njega. Dva puta je "odmarao" zbog ponasanja i to u kratkom vremenskom periodu. Nadam se da ce poslije ovih priprema opet biti onaj stari Blagojevic.
- amazon
- Kontakt:
Ma nisam mislio na tebe, opcenito sam rekao kako se raja ponasa. Sto je najgore izmisljaju se gluposti. Al' nebitno sad to. Kad se ide iz Sarajeva?
- amazon
- Kontakt:
Danijel Stojanović će karijeru nastaviti u Željezničaru!
- plavousrcu
- Kontakt:
Blagojevic je bolji igrac od Radinovica. Upao je u krizu radi svog ponasanja, sad su pripreme idealne da se vrati na pravi put.LjoZee je napisao/la:Nisam ga ja tjerao vec mislim da je trebao presjediti 2 tekme na klupi. Mozda bi dosao sebi. Isto mislim i za Blagojevica. Njega treba ostaviti sto duze kod nas jer je jedan od najboljih zadnjih veznih u PLBiH,ali je u padu forme. Odigrao je protiv Zrinjskog perfektno,a onda protiv Celika 0. Udje Ugljesa i odigra bolje od njeg 10 puta. Mada razumijem ga. Vjerovatno ono sve uticalo na njega. Dva puta je "odmarao" zbog ponasanja i to u kratkom vremenskom periodu. Nadam se da ce poslije ovih priprema opet biti onaj stari Blagojevic.
Nista od prijateljske. Tako je najbolje.
- Neandertalac
- Kontakt:
Qwerty90 je napisao/la:Nešto se počinje nazirati ...![]()
https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=58848B0A
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Jel se ovo istok nece povezati sa sjeverom ? 
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
hoceMerhaba je napisao/la:Jel se ovo istok nece povezati sa sjeverom ?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Jesu ono oni skroz iskopali do juga ? Hoce li se moci na jug uci kao prije ili ce se ulaziti onim putem gdje fan shop ?
- amazon
- Kontakt:
Valjda ova tribina izadje na dobro, lose smo krenuli a i uprava nas ocigledno laze. Nije nam inspekcija radove zabranila zbog niskih temperatura, vec zato sto radove izvodimo mimo projekta na osnovu kojeg smo dobili gradjevinsku dozvoli. Dobili za 14 redova tribina a zakopali temelje za desetak vise.
Gluposti prave bez razloga.
Gluposti prave bez razloga.
Prebacite na Hayat uskoro ce emisija o nama i ne brinite na tribini se radi punom parom. Normalno da nije bilo moguce raditi na -20. Moj otac radi u gradjevinskoj firmi i oni nisu radili nekoliko dana zbog minusa i zagadjenosti.
I ova inspekcijaa sto dolazi sve je to po zadatku poslano, bas je "problem" jedna tribina fudbalskog stadiona dok neki bez jednog jedinog papira dizu zgradurine, firme, benzinske pumpe.
Lafo odstupa od gabarita, zakopali dva metara vise od dozvoljenog, gluposti. Ja ocekjem jos namjernih opstrukcija, korumpirani opstinari, kvazi inspektori, politcka odobrenja za gradnju i naravno dusmani i zlonamjernci kluba.
Lafo odstupa od gabarita, zakopali dva metara vise od dozvoljenog, gluposti. Ja ocekjem jos namjernih opstrukcija, korumpirani opstinari, kvazi inspektori, politcka odobrenja za gradnju i naravno dusmani i zlonamjernci kluba.
- Zeljeznicar -
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ma nije ni dolazila inspekcija. Slobodno se opusti jer ide sve svojim tokom.Zenzo je napisao/la:I ova inspektica sto dolazi sve je to po zadatku poslano, bas je "problem" jedna tribina fudbalskog stadiona dok neki bez jednog jedinog papira dizu zgradurine, firme, benzinske pumpe.
Lafo odstupa od gabarita, zakopali dva metara vise od dozvoljenog, gluposti. Ja ocekjem jos namjernih opstrukcija.
- amazon
- Kontakt:
To su price za malu djecu. Kao sto rekoh rade mimo projekta.LjoZee je napisao/la:Prebacite na Hayat uskoro ce emisija o nama i ne brinite na tribini se radi punom parom. Normalno da nije bilo moguce raditi na -20. Moj otac radi u gradjevinskoj firmi i oni nisu radili nekoliko dana zbog minusa i zagadjenosti.
Trenutno korisnika/ca: LoveFootball1987 i 45 gostiju.