Nema logike aminovat nekog koga sef nece postavit da igra....Calina je zadnja a Choo odobrava sve sto sportski segment opravda .... to se zna otprije...nukleusmember je napisao/la:samo da demistifikujem ovo oko čalinog odbijanja pirića,ken ga je ****,on aminuje sve dolaske a i odlaske
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
sta je sa lelicem?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Kolega joker, je li problem da imenujete i klasificirate ta tri igraca? Koja dva su amateri a ko je poluigrac?joker90 je napisao/la:Ahmet, glas meleka!Sredinu nam čine 2 amatera i jedan poluigrač, mora se tu nešto dovesti, nema laganih utakmica u ligi za prvaka jbt!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Rustemovic i Radovac su amateri, a Saric je poluigrac.Sabinho je napisao/la:Kolega joker, je li problem da imenujete i klasificirate ta tri igraca? Koja dva su amateri a ko je poluigrac?joker90 je napisao/la:Ahmet, glas meleka!Sredinu nam čine 2 amatera i jedan poluigrač, mora se tu nešto dovesti, nema laganih utakmica u ligi za prvaka jbt!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Posteno hahazlo87 je napisao/la:Rustemovic i Radovac su amateri, a Saric je poluigrac.Sabinho je napisao/la:Kolega joker, je li problem da imenujete i klasificirate ta tri igraca? Koja dva su amateri a ko je poluigrac?joker90 je napisao/la:Ahmet, glas meleka!Sredinu nam čine 2 amatera i jedan poluigrač, mora se tu nešto dovesti, nema laganih utakmica u ligi za prvaka jbt!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
Al' mi i dalje najjače "kako možete prozivati Rustemovića, iako nije neki igrač, bori se i nikad čistog dresa nije završio tekmu"... To mi je nekako najjače, izgovor za igrača koji nema kvalitetu za ovaj tim je da ipak se trudi. 
Samo Saraj'vo.
- TobeYarabi
- Kontakt:
hrustemovic je vrlo koristan i zahvalan igraczlo87 je napisao/la:Rustemovic i Radovac su amateri, a Saric je poluigrac.Sabinho je napisao/la:Kolega joker, je li problem da imenujete i klasificirate ta tri igraca? Koja dva su amateri a ko je poluigrac?joker90 je napisao/la:Ahmet, glas meleka!Sredinu nam čine 2 amatera i jedan poluigrač, mora se tu nešto dovesti, nema laganih utakmica u ligi za prvaka jbt!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Možemo mi pričati šta hoćemo o Hrustemu, ali struka ne misli tako očigledno.
Sabrine mi moje!
- TobeYarabi
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:Hajde ubij se više levatuTobeYarabi je napisao/la: zato sto tana sportski uspjeh ne zanima, i to je ono o cemu evander pise ali ga niko ne razumije. yebes samoodrzivost i poslovni uspjeh ako nama cilj nije dupla kruna. zato sam misljenja da je tan velika prevara.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
OtprilikePitarBordo je napisao/la:Al' mi i dalje najjače "kako možete prozivati Rustemovića, iako nije neki igrač, bori se i nikad čistog dresa nije završio tekmu"... To mi je nekako najjače, izgovor za igrača koji nema kvalitetu za ovaj tim je da ipak se trudi.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Zahvalan je ovaj Ahmetović u svakom smislu. Hem se na terenu trudi najviše što može, hem cijeni dobre uvjete. Da je više ovakvih.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Da dodje Xavi iz najboljih dana, Hrustemovic ce igrati pa bio ili ofanzivni ili defanzivni vezni,
M.Delac 2
Hoće li ova nova mlada prinova moći podnijeti pritisak Istoka
Lahko je bilo driblati na Otoci pred mancini-em, lupusom, Mokroguzom i još par njih koji su došli ubijat dosadu. 
SRETAN BROJ - 1725
Vidim da nije trebalo dugo da se Evanderu da novi nadimak, Balija. 
SRETAN BROJ - 1725
Pa šta su ako nisu opozicijaLakoste je napisao/la:Cuj opozicija na forumu
Opozicija konstruktivno kritikuje a ne pise o dlakavim curama i ne nazivaju igrace jednonozcima...
SRETAN BROJ - 1725
Mahsuz sam usao samo da vas pozdravim. Po dzahkad ovako pročitam stranicu dvije al veceras cu citat usput.
Uglavnom pozdrav za sve aktivne, neaktivne, konstruktivne, destruktivne, proaktivne, hiperaktivne, insajderske, upravine, menadžerske, jarane najboljih jarana igraca ... forumase
Uglavnom pozdrav za sve aktivne, neaktivne, konstruktivne, destruktivne, proaktivne, hiperaktivne, insajderske, upravine, menadžerske, jarane najboljih jarana igraca ... forumase
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
ShofaII je napisao/la:Mahsuz sam usao samo da vas pozdravim. Po dzahkad ovako pročitam stranicu dvije al veceras cu citat usput.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Shofa, misliš li da Rustemović zaslužuje kapitensku traku?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
@High ja te ne pamtim kao takvog 
@Besic Ako je Rustem ne zasluzuje ne znam onda ko zasluzuje
Ali nadam se da ce mu Bog podarit neki drugi klub, i da cemo mi nekako zakrpiti njegovu poziciju. A za kapitensku ce se valjda neko drugi istaci kao lider
@Besic Ako je Rustem ne zasluzuje ne znam onda ko zasluzuje
Ali nadam se da ce mu Bog podarit neki drugi klub, i da cemo mi nekako zakrpiti njegovu poziciju. A za kapitensku ce se valjda neko drugi istaci kao lider
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Trenutno korisnika/ca: belosevic23, nokee, stokastoka23 i 31 gost.