PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
Muha uozbilji se, obojica znamo da Samke nikad nije liznuo.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Naletio je pinoglavi, zena me nalijepi. Moram se i ja na nekome istrestisamirr je napisao/la:Samo da te citiram.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ovog pinoglavog, samo se javlja kao kakva zenica.
Vidit cemo hoces li se javljati poslije zadnjeg kola kad istresemo spermu po vama na tusnjuEto ti onako na sabahu, iritaras me lice!
Dobit cemo vas, zabit ce vam ga Ahmet opet. Za vas igra samo carsija, zato ste ga i otjerali jel on tako bi? Sve same kazandije sa carsije
Kralj Fahd, okupljam dzihadiste danas..High je napisao/la:Gdje premijerligaški muslimani danas idu na džumu?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Prve na meti su Čovićeve kuravele.samirr je napisao/la:Kralj Fahd, okupljam dzihadiste danas..High je napisao/la:Gdje premijerligaški muslimani danas idu na džumu?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
High je napisao/la:Prve na meti su Čovićeve kuravele.samirr je napisao/la:Kralj Fahd, okupljam dzihadiste danas..High je napisao/la:Gdje premijerligaški muslimani danas idu na džumu?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
prosli put kad ste istresali, bukavlno ste iz cipela ispadali, ohanite malo, tinejdzeri...Sarajlijica1946 je napisao/la:Ovog pinoglavog, samo se javlja kao kakva zenica.
Vidit cemo hoces li se javljati poslije zadnjeg kola kad istresemo spermu po vama na tusnjuEto ti onako na sabahu, iritaras me lice!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Padose u vodu pitarske price da cala odredjuje ko ce doci i da nece menadzerske igrace, a ustvari se kenčo pita, a kenčo zavrno pipu
, smijesno da se neka dva lika iz malezije pitaju smiju li ici danas na trening , kakva sprdancija od kluba ocm 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Ja se sve cudim sto Cali ne ispunjavaju zahtjeve a ono se on i ne pita. Cala je obicni klimoglavac. 
sreca pa je kod vas ko i kod ostalih drugojacije...
jebote kakav je to fazon kad je kod svih isto
jebote kakav je to fazon kad je kod svih isto
Svaka čast za ovo, popravi mi dan odmah! Ovo treba na dresove im staviti na mjesto GS!TobeYarabi je napisao/la:znaci nema dalje, ubjedljivo najbolji post i najbolja izreka svih vremena..High je napisao/la:Za Želju se ne navija, za Želju se prosi!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Svaka čast za ovo, popravi mi dan odmah! Ovo treba na dresove im staviti na mjesto GS!TobeYarabi je napisao/la:znaci nema dalje, ubjedljivo najbolji post i najbolja izreka svih vremena..High je napisao/la:Za Želju se ne navija, za Želju se prosi!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Pitari vjerovatno u merhametHigh je napisao/la:Gdje premijerligaški muslimani danas idu na džumu?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Klepi nam Velez Kuduzovica,joj tugo moja

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Jeste li primjetili promjenu cijena na transfermarketu ?
@Zukanovicu ko go da si, sta god da si po profesiji i obrazovanju, kojih god godina, da li te je stid ? Ozbiljno te pitam po kojim referencama ti određujes cijene igraca i timova ?
Duljevic 1.360.000 €
Radovac 595.000 €
Stevanovic 595.000 €
FK Sarajevo 9.610.000 €
FK Zeljeznicar 6.650.000 €
Akademija Sarajevo 1.980.000 €
Kadusic 425.000 €
Zeljo U19 - 234.000 €
Zeljo U17 - 149.000 €
@Zukanovicu ko go da si, sta god da si po profesiji i obrazovanju, kojih god godina, da li te je stid ? Ozbiljno te pitam po kojim referencama ti određujes cijene igraca i timova ?
Duljevic 1.360.000 €
Radovac 595.000 €
Stevanovic 595.000 €
FK Sarajevo 9.610.000 €
Akademija Sarajevo 1.980.000 €
Kadusic 425.000 €
Zeljo U19 - 234.000 €
Zeljo U17 - 149.000 €
Zadnja izmjena: Zenzo, dana/u 20 jan 2017, 12:25, ukupno mijenjano 1 put.
- Zeljeznicar -
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Meni ne pise da se ista mijenjalo a meni je rekao da je to sutra meni se cini, mozda si ti zamijenio za funte..Zenzo je napisao/la:Jeste li primjetili promjenu cijena na transfermarketu ?
Duljevic 1.360.000 €
Radovac 595.000 €
Stevanovic 595.000 €
FK Sarajevo 9.610.000 €
Jeste u funtama je to, kontam nemoguce da ce duljevicu smanjit cijenu
, vidim nerealno mi odmah
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zenzo kompjuter..
Pardon do mene je nisam obratio paznju na funte, ali bez obzira sutra ocekujem isti scenario od strane doticnoga.
- Zeljeznicar -
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sutra ti je update, jedva i ja cekam pa da vidim cijene, svakako svako malo to gledam, posebno kad liga traje.Zenzo je napisao/la:Pardon do mene je nisam obratio paznju na funte, ali bez obzira sutra ocekujem isti scenario od strane doticnoga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.