Kakve crne pionirske ne treba dozvoliti nasim igracima da prisustvuju jednoj ovakvoj ucjeni ili kako treba ili nikako.MinistaR je napisao/la:Nema veze ba, bodrićemo igrače, pa makar i sa Pionirske
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
i sta sada sve domace tekme olimpik igra na praznom stadionu jer nemaju para? hahahaha smijesno pa treba ih sutnuti iz lige. mi hocemo da bodrimo svoj klub jer ce to pomoci da pobjedimo. ovo je njima dobro doslo,kao eto mi nemamo para pa ne mogu najbolji navijaci doci da bodre najbolji klub. kao mozda nas tako iznenade pa pobjede? hahaha cime se sve koriste.
TM87
TM87
-
samir-tm87
- Kontakt:
ma ne znam ako tako ostane da utakmica bude pred praznim tribinama... toliko je jadno da ostajem bez rijeci... radije im nebi ni otisao na utakmicu pa nek im se pisu tri boda jadovi jadni PFUJ PFUJ... pa sta se kod nas vise nece desiti... Boze sacuvaj...
HAHAHAultra_CImanija je napisao/la:ma kakvi financijski razlozi Graciću ne budi smiješan!!!!!!!!!!!!
ovo je glavni razlog:
STRAH OD MANIJAKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
E hajde mi Boga ti, objasni sto vas se neko boji? Pa ne igrate vi, nego igraci! Sto pises gluposti...ako nemas vec nesto pametno...
FKS❤️1946
prljave igre vec pocinju UVELIKO jeb pa ovakvo ponasanje zasluzuje u najmanju ruku drasticne kazne!!!!! zasto igrate ligu ako nemate za organizaciju??????? pa oni su mirni jadino kad je ZELJO nije jak... nekako mi se namece, radije nikako nego kako oni hoce!!! JADNO nema druge
- Adnan_Zeljovac
- Kontakt:
Pa momak je upravudjokica je napisao/la:HAHAHAultra_CImanija je napisao/la:ma kakvi financijski razlozi Graciću ne budi smiješan!!!!!!!!!!!!
ovo je glavni razlog:
E hajde mi Boga ti, objasni sto vas se neko boji? Pa ne igrate vi, nego igraci! Sto pises gluposti...ako nemas vec nesto pametno...
Zadnja izmjena: Adnan_Zeljovac, dana/u 29 jul 2010, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.
SAMPIONI: 1946-1971/72-97/98-2000/01-2001/02-2009/10
KUP BiH: 1999/00, 2000/01, 2002/03
SuperKup BiH: 1998, 2000, 2001
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!!
KUP BiH: 1999/00, 2000/01, 2002/03
SuperKup BiH: 1998, 2000, 2001
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!!
- bistrikboy
- Kontakt:
Ovo je stvarno dno dna i dokaz o kakvom se cmaru od covjeka radi,svoje frustracije ne samo da prosipa po pitarskom forumu vec sada i ovom zabranom,znaci sada svaki slijedeci klub koji "ne bude mogao" organizirati boravak gostujucih navijaca moze zabraniti pristup istim.Sramota da veca ne moze biti,FUJ
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Pa hajd ti onda objasni zašto se onda ne igra pred gledaocima? Jedini logičan odgovor je strah od Manijaka.djokica je napisao/la:HAHAHAultra_CImanija je napisao/la:ma kakvi financijski razlozi Graciću ne budi smiješan!!!!!!!!!!!!
ovo je glavni razlog:
FEDERER= KLOC
Mozda je i to pogresno razmisljanje ovo je tek prvo podemetanje noge a bice toga sigurno jos samo se treba od pocetka ispravno postaviti i na ovaj seljakluk i papanluk odgovoriti propisno i prema navijacima ovog jada i prema jadu od kluba.blueheart je napisao/la:prljave igre vec pocinju UVELIKO jeb pa ovakvo ponasanje zasluzuje u najmanju ruku drasticne kazne!!!!! zasto igrate ligu ako nemate za organizaciju??????? pa oni su mirni jadino kad je ZELJO nije jak... nekako mi se namece, radije nikako nego kako oni hoce!!! JADNO nema druge
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
ovo je test za upravu kako se oni ponesu tako ce ti i bit
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
HAHAHA
E hajde mi Boga ti, objasni sto vas se neko boji? Pa ne igrate vi, nego igraci! Sto pises gluposti...ako nemas vec nesto pametno...[/quote]
Pa hajd ti onda objasni zašto se onda ne igra pred gledaocima? Jedini logičan odgovor je strah od Manijaka.[/quote]
Problem navijaca, ne samo manijaka, nego generalno u Bih je to sto misle da su jako bitni. Kao vi smjenjujete trenere, uprave, glumite policiju i sud, a kad treba i tucete... i povlacite nozeve i pistolje...
Jedino se mogu bojati manijaka ako olimpik povede slucajno, pa da neko od vas uleti sa kakvim nozem pa pocne ganjati igrace.
A ne vidim razlog da se igra bez gledalaca, sa gledaocima ili bez njih Zeljo je dovoljno dobar da dobije tekmu
E hajde mi Boga ti, objasni sto vas se neko boji? Pa ne igrate vi, nego igraci! Sto pises gluposti...ako nemas vec nesto pametno...[/quote]
Pa hajd ti onda objasni zašto se onda ne igra pred gledaocima? Jedini logičan odgovor je strah od Manijaka.[/quote]
Problem navijaca, ne samo manijaka, nego generalno u Bih je to sto misle da su jako bitni. Kao vi smjenjujete trenere, uprave, glumite policiju i sud, a kad treba i tucete... i povlacite nozeve i pistolje...
Jedino se mogu bojati manijaka ako olimpik povede slucajno, pa da neko od vas uleti sa kakvim nozem pa pocne ganjati igrace.
A ne vidim razlog da se igra bez gledalaca, sa gledaocima ili bez njih Zeljo je dovoljno dobar da dobije tekmu
FKS❤️1946
Pa hajd ti onda objasni zašto se onda ne igra pred gledaocima? Jedini logičan odgovor je strah od Manijaka.[/quote]djokica je napisao/la:HAHAHA
A ne vidim razlog da se igra bez gledalaca, sa gledaocima ili bez njih Zeljo je dovoljno dobar da dobije tekmu[/quote]
Jesi ti čudan lik, je li stvarno misliš da Gracić nema pare da organizuje utakmicu? Jesi li ikada čuo da je publika 12. igrač?
FEDERER= KLOC
Ovo je sranje koje mislim da nece tek tako moci proci...danas zeljeznicar, sutra Sarajevo...ne moze to tek tako kako se kome cefne...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Ne brini se nece vas zakinutiGigant je napisao/la:Ovo je sranje koje mislim da nece tek tako moci proci...danas zeljeznicar, sutra Sarajevo...ne moze to tek tako kako se kome cefne...
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Čapljina nije bila lak zalogaj
POPOVIĆ ZABIO ZA MINIMALNU POBJEDU ŽELJE
Fudbaleri Željezničara u prijateljskom susretu s minimalnih 1:0 svladali su Čapljinu.
U okviru priprema za narednu sezonu Željezničar je odigrao prijateljski susret s Čapljinom. Izabranici Amara Osima slavili su s minimalnih 1:0, a jedini pogodak na utakmici postigao je Lazar Popović sredinom drugog dijela.
Aktuelni šampion BiH susret je počeo u sljedećem sastavu: Šehić, Čolić, Bogičević, Mešić, Radovanović, Mirsad Bešlija, Svraka,Savić, Zeba, Višća, Rovčanin, a u drugom dijelu priliku su dobili Popović, Ćulum i Stanić.
Prijateljski susret:
Željezničar - Čapljina 1:0 (Popović)
POPOVIĆ ZABIO ZA MINIMALNU POBJEDU ŽELJE
Fudbaleri Željezničara u prijateljskom susretu s minimalnih 1:0 svladali su Čapljinu.
U okviru priprema za narednu sezonu Željezničar je odigrao prijateljski susret s Čapljinom. Izabranici Amara Osima slavili su s minimalnih 1:0, a jedini pogodak na utakmici postigao je Lazar Popović sredinom drugog dijela.
Aktuelni šampion BiH susret je počeo u sljedećem sastavu: Šehić, Čolić, Bogičević, Mešić, Radovanović, Mirsad Bešlija, Svraka,Savić, Zeba, Višća, Rovčanin, a u drugom dijelu priliku su dobili Popović, Ćulum i Stanić.
Prijateljski susret:
Željezničar - Čapljina 1:0 (Popović)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Kako su nas proslu sezonu zakinuli, kada nisu htjeli odgoditi utakmicu zbog Vedranove smrti, i to jos po onakvom vremenu, gdje se po pravilu utakmica ne bi smjela igrati zbog visine snijega...tako daFk_zeljo_1921 je napisao/la:Ne brini se nece vas zakinutiGigant je napisao/la:Ovo je sranje koje mislim da nece tek tako moci proci...danas zeljeznicar, sutra Sarajevo...ne moze to tek tako kako se kome cefne...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
- bistrikboy
- Kontakt:
Ovo prenosim sa orga:
Prema pravilniku o bezbjednosti u medjunarodnim utakmicama i utakmicama Premijer lige BiH u djelu koji se tice ulaznica, član 10, navodi se da je domaci klub duzan obezbjediti najmanje 5% ulaznica....i tu prica zavrsava...dakle DUZAN.
Evo link za http://www.nfsbih.net/pdf/Bezbjednost.pdf
Prema pravilniku o bezbjednosti u medjunarodnim utakmicama i utakmicama Premijer lige BiH u djelu koji se tice ulaznica, član 10, navodi se da je domaci klub duzan obezbjediti najmanje 5% ulaznica....i tu prica zavrsava...dakle DUZAN.
Evo link za http://www.nfsbih.net/pdf/Bezbjednost.pdf
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- ultra_CImanija
sad je na potezu nas klub da vidimo hoceli stati uz nas navijace koji su stajali uz njih rame uz rame citavu proslu sezonu i ranije i kad nas nije islo nosili smo ih u najvaznijim utakmicama i sami su priznali to, tako da ja ocekujem da ce iz naseg to hladno odbiti i pozvati se na to pomenuto pravilo 5% ulaznica gostima !!!!!!
SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
-
KARL HAJNC
- Kontakt:
Tih 5 % ulaznica za gostujuće navijače važi u slučaju da se utakmica igra uz prisustvo i domace publike,ali pošto se utakmica igra totalno bez publike taj pravilnik o gostujućim navijačima pada u voduultra_CImanija je napisao/la:sad je na potezu nas klub da vidimo hoceli stati uz nas navijace koji su stajali uz njih rame uz rame citavu proslu sezonu i ranije i kad nas nije islo nosili smo ih u najvaznijim utakmicama i sami su priznali to, tako da ja ocekujem da ce iz naseg to hladno odbiti i pozvati se na to pomenuto pravilo 5% ulaznica gostima !!!!!!
prema svim mogucim pravilima gostujucim navijacima se mora obezbjediti prisustvo utakmici (minimalno 5%), i ako Olimpik nema para da placa Premijer Ligu BiH, nek zalede status svog klub do odredjenog vremenskog perioda i kraj price
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.