Ja bi prije ČileTa, već hendi na Saudijce, pa likovi pobjedom 90% prolaze u playoffbalkanac198 je napisao/la:Danas rukomet u 14:00 *Argentina pobjeda 1,75,S.Arabija da nece izgubiti 2,5,kv.1,85Njemacka pobjeda 1,60 na veci ulog ...99% sigurnoooo

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ja bi prije ČileTa, već hendi na Saudijce, pa likovi pobjedom 90% prolaze u playoffbalkanac198 je napisao/la:Danas rukomet u 14:00 *Argentina pobjeda 1,75,S.Arabija da nece izgubiti 2,5,kv.1,85Njemacka pobjeda 1,60 na veci ulog ...99% sigurnoooo

Jest druze ali i S.Arabija prolazi ako dobije 3-4 razlike,moze biti svastaeedo je napisao/la:Ja bi prije ČileTa, već hendi na Saudijce, pa likovi pobjedom 90% prolaze u playoffbalkanac198 je napisao/la:Danas rukomet u 14:00 *Argentina pobjeda 1,75,S.Arabija da nece izgubiti 2,5,kv.1,85Njemacka pobjeda 1,60 na veci ulog ...99% sigurnoooo

Ako je neko propratio,moze se gradit na Hrvatimabalkanac198 je napisao/la:Jest druze ali i S.Arabija prolazi ako dobije 3-4 razlike,moze biti svastaeedo je napisao/la:Ja bi prije ČileTa, već hendi na Saudijce, pa likovi pobjedom 90% prolaze u playoffbalkanac198 je napisao/la:Danas rukomet u 14:00 *Argentina pobjeda 1,75,S.Arabija da nece izgubiti 2,5,kv.1,85Njemacka pobjeda 1,60 na veci ulog ...99% sigurnoooo

Bravo i hvala, na osnovu tvoga posta sam promijenio mišljenje i uzeo neku lovu.balkanac198 je napisao/la:Jest druze ali i S.Arabija prolazi ako dobije 3-4 razlike,moze biti svastaeedo je napisao/la:Ja bi prije ČileTa, već hendi na Saudijce, pa likovi pobjedom 90% prolaze u playoffbalkanac198 je napisao/la:Danas rukomet u 14:00 *Argentina pobjeda 1,75,S.Arabija da nece izgubiti 2,5,kv.1,85Njemacka pobjeda 1,60 na veci ulog ...99% sigurnoooo

. Brady jedva prošle kvalifikacije, sva tri kola kvala na 3 seta igrala, a onda i težak i dug meč s Watson u drugom kolu, 10:8 je bilo u odlučujućem. Vesnina u prva dva kola rutinski rješavala Minellu i Bogdan. Razlika između njih dvije je ogromna, ne mogu u istu rečenicu zajedno. Vesnina apsolutni favorit, što će i opravdati!
 . Brady jedva prošle kvalifikacije, sva tri kola kvala na 3 seta igrala, a onda i težak i dug meč s Watson u drugom kolu, 10:8 je bilo u odlučujućem. Vesnina u prva dva kola rutinski rješavala Minellu i Bogdan. Razlika između njih dvije je ogromna, ne mogu u istu rečenicu zajedno. Vesnina apsolutni favorit, što će i opravdati! )
 )Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.