HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- Barca u srcu
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Kad sam na teletekstu vidio 5-1, reko jbg gotovo je sa Evropom ove godine, kad bi bar Zrinjski dao 2 gola, mogli bi se nečemu nadati. Kad maloprije na livescore 5-3 nisam mogao vjerovati.
Dobar rezultat za Zrinjski, u revanšu uz podršku Ultrasa prolaz nije nemoguć.
Puno sreće u revanšu i ako Bog da da zaigrate u playoffu.
Dobar rezultat za Zrinjski, u revanšu uz podršku Ultrasa prolaz nije nemoguć.
Puno sreće u revanšu i ako Bog da da zaigrate u playoffu.
5:3 ,sacuvali smo obraz,Zadro izvini za svaku kritiku
,Odense jaci,mocniji,konkretniji jednostavno bolji ali ovaj rezultat nam je osigurao dobru revans utakmicu,imamo dva,tri igraca sa kartonima ali cemo biti jaci za maku i dzidu,sve u svemu kad sam vidio 5:1 nesto me stegnulo oko srca vjerujte mi ovako 5:3 je bolje nego trenutno 2:0 sto Hajduk gubi,u uzvratu pred punim stadionom nek momci dadnu sve od sebe pa sto bude,bili su borbeni 2. poluvrijeme ,sa ova 3 gola smo dosli do 20 golova u pet kola eouropa lige,pa jeb... gdje bi nam bio kraj da imamo dobru i jaku obranu...mali anicic me odusevio,nije krivac ni za jedan gol,doduse oni su postigli 2 eurogola koja se rijetko viđaju u nogometu,nadam se da nece imati srece toliko u uzvratu!
Hvala svima normalnim ljudima koji su se radovali zbog golova Zrinjskog !

Hvala svima normalnim ljudima koji su se radovali zbog golova Zrinjskog !
HSK Zrinjski Mostar
5:3 2 razlike, dobro si kontonick je napisao/la:nisam se nado ovom,konto sam 2 razlike najvise

mah odigro sam hendikep x, ali et ipak 1 bioGalion je napisao/la:5:3 2 razlike, dobro si kontonick je napisao/la:nisam se nado ovom,konto sam 2 razlike najvise

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Izgleda da Zrinjski bolje igra kad ja negledam
Odličan rezultat po meni, kako je moglo biti
P.S. Mislim da je Zrinjski najefikasnija ekipa dosadašnjeg dijela kvalifikacija EL

Odličan rezultat po meni, kako je moglo biti

P.S. Mislim da je Zrinjski najefikasnija ekipa dosadašnjeg dijela kvalifikacija EL

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
cestitke Zrinskom ipak na kraju solidan rezultat 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
revanš treba igrati u 18.00,na 35 stupnjeva i istopit Dance
Dobro je , Odense osim Utake i nema neke extra igrače, u drugom poluvremenu kad je Zrinjski stao na loptu bio je puno bolji i da su napadači bila imalo pribrani bilo bi 5 : 5, Odense je igra dobro 30 minuta i sa njma se može igrati, ono što hrabri je postavka odbrane u posljednih 30 minuta kad su igrali 2 Aničića, Šunjić i Puljić, sve djeca Zrinjskog a najstariji 21 godinu, Zadro i Žiža su puno bolji tehničari od igrača Odense-a što su pokazali kod trećeg gola, uglavnom Zrinjski nije razočarao i d aje imao više sreće rezultat bi bio pozitivan, sad sa Makom i Damatom uz podršku tribina doći do 2 : 0, što na osnovu igre iz drugog poluvremena nije nerealno, da je Maka igrao sigurno se momci nebi ovako prepali, prolaz nije nemoguć samo hrabro, i Sir Dragan je pokazao da je još jednom najbolji domaći trener, na poluvremenu je stisnuo redove, hrabro ubacio mlade Pehara i Puljića
-
- Kontakt:
Iskrene čestitke Zrinjskom na ostvarenom rezultatu. Nadam se da ćete proći 

Citajuci Danski forum vidim da ste bili dobri , oni imali srece pogotovo u prvom i da nisu toliki optimisti !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
-
Mi se nismo obrukali što je najvažnije,iako ih je dosta priželjkivalo morali smo ih razočarati.Svakako nam su ovi danci bonus,ali poslije ovakvog rezultata i saznanja da nam pola zadnje linije Đida i Maka ozlijeđeni i da su ostali u Mostaru.S pravom se nadam spektaklu u Mostaru...
PS:PROLAZIMO ove dance
ZRINJSKI JE ŽIVOT I VIŠE OD TOGA
PS:PROLAZIMO ove dance

ZRINJSKI JE ŽIVOT I VIŠE OD TOGA
A sto ne bi bili optimisti? Pa imaju 2 gola prednostikimbo je napisao/la:Citajuci Danski forum vidim da ste bili dobri , oni imali srece pogotovo u prvom i da nisu toliki optimisti !
Ja sam optimista

- KB-TM87
- Kontakt:
Dobar rezultat, mada se ruku na srce teško šta može očekivat u revanšu al bitno je da napunite stadion i opet odigrate kao danas i skupo prodate kožu.
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
UPS Sto ti smetamo toliko?
Aj samo razlog reci?!Kako mozes od tuđe nesrece zivjeti,ako si mlad a vjerujem da jesi odbit ce ti se to od glavu u starosti,svakom je !
Aj samo razlog reci?!Kako mozes od tuđe nesrece zivjeti,ako si mlad a vjerujem da jesi odbit ce ti se to od glavu u starosti,svakom je !
HSK Zrinjski Mostar
Ma pusti ga nek slini, može on pričati šta hoće ali mi smo dobru utakmicu odigrali i nismo se obrukaliBabilon je napisao/la:UPS Sto ti smetamo toliko?
- KB-TM87
- Kontakt:
Pustite sve provokatore, ko ih **** , krivo im što njihovi "klubovi" ne igraju u Evropi pa se našli istresat. 

ma znam ali što se nas uhvatio, pa i ja se nisam radovao što je Željo izgubio, on ne može očigledno shvatiti da pozitivni rezultati naših klubova donese bodove svima, a i popravljaju rejting ligeKB-TM87 je napisao/la:Pustite sve provokatore, ko ih **** , krivo im što njihovi "klubovi" ne igraju u Evropi pa se našli istresat.
- KB-TM87
- Kontakt:
Šta ćeš, uvijek ima maloumnika, bilo ih je i biće. 

- The PUNISHER
- Kontakt:
Svaka cast Zrinjskom za sve sto je napravio dosad u EL,sasvim solidan rezultat koji nije nedostizan.Navijat cu svim srcem za Zrinjski u revansu i nadam se da ce te pruzit dobru partiju i dati sve od sebe pa sta bude.....Jos jednom SVAKA CAST i sve najbolje......Zelim vam ugodnu i prijatnu noc 

"mes que un club"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.