PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
ne vadi se..tebe prozivaju, ne mijesaj druge..
guza..
guza..
- TobeYarabi
- Kontakt:
Tako je, sad ce Amazon doci da te isprska.MocMahale444 je napisao/la:samir je kurRac kraljevica marka. Mekinjaš uzdizao frantu jadnik u nebesa onda kad je ovaj pomenuo orica, frajer puko ko lubenica.Besic je napisao/la:samirr , musliman iz Tuzle :kafa;
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- TobeYarabi
- Kontakt:
dje nestadose cirkusanti? jesu li se to povukli u svoju jazbinu nakon ove blamaze? mozda su demonstrativno napustili ovaj forum kao mnogo puta do sada? kakva sprdnja, allahu dragi

gleaj rolova ko da se u snjegu valjaTobeYarabi je napisao/la:dje nestadose cirkusanti? jesu li se to povukli u svoju jazbinu nakon ove blamaze? mozda su demonstrativno napustili ovaj forum kao mnogo puta do sada? kakva sprdnja, allahu dragi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sta pijes , dobro fata sta god da je
- TobeYarabi
- Kontakt:
Pijem neku rakiju sumnjivog porijekla i mezim male plave glavonjice. Ovako mali i glavati lice mi na skampeSariel je napisao/la:gleaj rolova ko da se u snjegu valjaTobeYarabi je napisao/la:dje nestadose cirkusanti? jesu li se to povukli u svoju jazbinu nakon ove blamaze? mozda su demonstrativno napustili ovaj forum kao mnogo puta do sada? kakva sprdnja, allahu dragi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sta pijes , dobro fata sta god da je
i ja naku krusku, hem je ljuta em ...
ha? ko
ha? ko
- MocMahale444
Samire idi se žali i cmizdri kako ti brat bane uzeo acc. Koji si ti jadnik seljoberu, štala i ošini po prašini. Samo obriši facu poslije ove drkotine sto sam prosuo ti po licu.
Mene bi bilo stid doci na forum kad bi me trebe prozvale vulgarnim nasilnikom. Nece te cure cak kazu da im je preko foruma šugavo pricati-komunicirati s tobom.
Mene bi bilo stid doci na forum kad bi me trebe prozvale vulgarnim nasilnikom. Nece te cure cak kazu da im je preko foruma šugavo pricati-komunicirati s tobom.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Tri ga blokiraleMocMahale444 je napisao/la:Mene bi bilo stid doci na forum kad bi me trebe prozvale vulgarnim nasilnikom. Nece te cure cak kazu da im je preko foruma šugavo pricati-komunicirati s tobom.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- MocMahale444
**** mali ba, seljacic 3 klase. Ono ovdje kad bi ga poceli hrakati meni bilo zao pa sam par puta ga branio.Virtu4l je napisao/la:Tri ga blokiraleMocMahale444 je napisao/la:Mene bi bilo stid doci na forum kad bi me trebe prozvale vulgarnim nasilnikom. Nece te cure cak kazu da im je preko foruma šugavo pricati-komunicirati s tobom.
Idi plati je samke samo da se smiris.
ruzno vas citat,kamol slusat a nedo bog gledat,
- MocMahale444
Trebaš pokazati malo vise postovanja prema nasem ratniku Tobetiu. Mozda je i tebi spasio glavuNeandertalac je napisao/la:Na srcu mi leži, jedna stara ranaVirtu4l je napisao/la:
Još se sjećam, Zubandana
![]()
A što se ovaj debeli junfer Tobe@ koprca, pomiješao mu se višak sperme i dvije large milke sa lješnjacima. Hiperaktivnost
Jest je brat otpjevao, alal mu vjera.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Joj kona opet nas "ne kopiraju", cak ni u podjebavanju nisu originalni... 
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Muha travaru, spavas li mirno ? Vidi kante godine jel stigao dres Vucinica za CG ?MocMahale444 je napisao/la:Samire idi se žali i cmizdri kako ti brat bane uzeo acc. Koji si ti jadnik seljoberu, štala i ošini po prašini. Samo obriši facu poslije ove drkotine sto sam prosuo ti po licu.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Aco yebem vam skolu i novinarstvo
Na današnjem treningu radilo se ponovo na sticanju fizičke sperme.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Babuka je ponovo u igri.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Zašto Petrović vrijeđa Željino dijete, golmana Vecu Kosookog?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
$ ¥ &
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
ovo je provokacija evidentno je.,sta ce pitari neg provocirat.zlo87 je napisao/la:$ ¥ &
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.