Ko kaze da nisam pretplatnik,ja jesam preplatnik Eroneta.PERO1234 je napisao/la:Vi ste tako nerealni i kontradiktorni da je to presmiješno. Evo velite nije to logično da sve to nije logično. Pa što onda niste pretplatnici tog istog Eronetovih. Smiješne su vam podjele kod dijeljenja novca a nije vam smiješno kaa se diže kredit da 50posto ide sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar, 50 posto bolnici u sjevernom logoru. Što se dijele po tom osnovu. Što se svi ne liječe na istom mjestu. Čemu dijeljenja na dva univerziteta za tako mali grad, čemu dva komunalna poduzeća(iako vam to odgovara jer je Komoda u stečaju). Rodijak moj otvaras politička pitanja koja me ne zanimaju. Najradije bi da ne razmišljamo o tome. Pun mi je kuxxc nacionalizma i nemam ništa protiv nikoga ali si nerealan nenormalno. Zar ti nije jasno a je u ovoj državi sve podijeljeno jer nemoze drugačije funkcionirati jer smo kompliciranog balkanskog mentaliteta. Ali ta vam priča ne prolazi isto kao što Vitezu ne prolazi da ga financira Elektroprivreda BiH. Što ti je momak.
Ko je dijelio na 2 univerziteta pitam se i na 2 komosa,cija je to politika???
Slazem se i ja da su ovo politicka pitanja,i ni ja se da ti pravo kazem ne volim baviti politikom,nego vise sportom,ali kad je politika upletena u sve nepravde oko mog kluba(od stadiona, do ovih nakaradnih sponzora) jednostavno te tjera da se bavis politikom.Eto i taj univerzitet je bio jedan do rata Dzemal Bijedic,pa ko je pravio novi,ne znam sto nama to prebacivas.Dok se ove nepravde ne isprave jednostavno te goni da se bavis politikom.Ja nigdje nisam reko zasto su dodijelili pare zrinjskom,nego sam reko zasto nisu dali i gradskom rivalu( po zasluzi i po rangu slazem se mnogo manje nego zrinjskom)