Kaže desifruj simbole pa ću se upalit
Moderator/ica: insider

nije sreca ni skupokoalem je napisao/la:miki_92 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Kako sam ovo preskočio
Probaj sa skidanjem drajvera za graficku. Njih nikada ne prikaze kao da fale, ali ih je uglavnom neophodno instalirati. Ja njih skinem sa DriverMax programom i nisam do sada imao nikakvih problema, s obzirom da ne preferiram skidanje drajvera preko bilo kakvih programa namijenjenim za to.chelsea358 je napisao/la:Ovako jucer sam bio pokupio neki virus tako da sam instalirao W7 Ultimate 64, i poskidao sam sve drajvere i u device manageru sam rijesio sve one zute tacke (ako me kontateosim jedne al mislim da nije to problem) ,i sada kad spojim lapotp na tv preko hdmi kabla rezolucija na tv je velika tj. na tvu ne vidim po 1 cm sa svake strane a ne mogu mijenjati rezoluciji blokirano je na 1280 x 720
Valjda ste skontali ovo sam na brzinu napisao
nema jos u slobodnoj prodaji(pitanje da li ce i biti), Snowblind je iBuypower ekskluzivakoalem je napisao/la:Mislim da su rekli oko 250$ u slobodnoj prodaji za case sam
Skini sa pirata, a za prebacivanje na dvd evo ti ovo http://wudt.codeplex.comLakoste je napisao/la:Ima li neko uputstvo ili neko da mi da smjernice, odakle da skinem windows 10 instalaciju i kako da to prebacim na DVD da bude bootabilno i da se moze dici sistem s tog CD-a?
Ima li neko provjerenu verziju desetke sa pirataQuinlan je napisao/la:Skini sa pirata, a za prebacivanje na dvd evo ti ovo http://wudt.codeplex.comLakoste je napisao/la:Ima li neko uputstvo ili neko da mi da smjernice, odakle da skinem windows 10 instalaciju i kako da to prebacim na DVD da bude bootabilno i da se moze dici sistem s tog CD-a?
Na USB je po meni bolje ali možeš i na dvd
Nakon toga kad pališ pc bootuj sa dvd/usb i prati upute ne možeš fuliti
Donnie Darko je napisao/la:Kako izbaciti ovaj glupi login kada palim računar na windows 10? Smori me kucanje **** passworda.
Radio sam ovo i nije mi htjelo, sve dok nisam dodao dodatni user account kao na ovom klipu, bio mi samo ovaj jedan glavni (administrator; user). Sada radisemir01 je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:Kako izbaciti ovaj glupi login kada palim računar na windows 10? Smori me kucanje **** passworda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.