FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- KB-TM87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kako je malouman Gracić, na sve načine pokušava da nas zajebe. Zar mu je fobija od Želje tolika ?? Ovo je jedna velika nebuloza i NSBiH treba glatko ovo odbiti, jer zašto se onda igra fudbal ? Zaista presmješno
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Gracic moze istu stvar uraditi samo na drugi nacin , pukne kartu 20 KM pa izvolite !!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- blueman-TM87
- Kontakt:
Neka pukne koliko želi, naša ljubav nema cijene.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
Pa po toj logici i njnjajevo mora igrati pred praznim tribinama ali i ekipe kao zrinjski, siroki,celik, sloboda , borac, sve su to utakmice visokog rizika, nisam jos cuo nigdje u svijetu da se nekom neisplati ili isplati igrati pred publikom, ukoliko nije kaznjen naravno.
Kakva je to suplja, pa uostalom koji ce ti k....c licenca ako je nemozes obezbijediti,Gracic ovdje zestoko kenja i remeti atmosferu u sampionskom timu na sve nacine, sluzi se prljavim niskim udarcima , svjestan glabaone na samom otvaranju shampionata!
Kakva je to suplja, pa uostalom koji ce ti k....c licenca ako je nemozes obezbijediti,Gracic ovdje zestoko kenja i remeti atmosferu u sampionskom timu na sve nacine, sluzi se prljavim niskim udarcima , svjestan glabaone na samom otvaranju shampionata!
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
-
AdisManiacZ
- Kontakt:
Željezničar - Čapljina 1:0. (Gol postigao Lazar Popovič)
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Nije džaba Čapljina njanje razvalila, ali tu je Popovic sa vise morala nego ikada 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
-
bekrija1990
Nista, ako prodje ova Graciceva nebulozna odluka (jer je kod nas sve moguce), onda ce svi klubovi koji nemaju navijace kao Olimpik (ili ih imaju 5-6) traziti utakmice bez gledalaca u situaciji kada nisu favoriti.
Ma Gracic je glupan samo takav. Puko je ko livada. Niko normalan nece to prihvatiti.
Ma Gracic je glupan samo takav. Puko je ko livada. Niko normalan nece to prihvatiti.
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI
- _karabaja_
- Kontakt:
Ma ovo nema veze sa parama. Gracic zna da ce na utakmicu doci negdje oko 13 navijaca Olimpika i oko 3,5 hiljada Manijaka, a zna se kako Zeljo igra pred svojim navijacima. Gracic jednostavno pokusava da izbjegne neminovni poraz Olimpika.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
Mislim da Amar Osim ima previše ozbiljne planove i ideje sa Željom za budućnost, da bi sad sve ostavio i otišao da bude "samo trener" u Kini...
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
_karabaja_ je napisao/la:Ma ovo nema veze sa parama. Gracic zna da ce na utakmicu doci negdje oko 13 navijaca Olimpika i oko 3,5 hiljada Manijaka, a zna se kako Zeljo igra pred svojim navijacima. Gracic jednostavno pokusava da izbjegne neminovni poraz Olimpika.
Nemaju oni navijaca ba, pa ni debil gracic ne navija za njih....
A ja nekontam ovu situaciju, ti utakmicu ili organizujes ili neorganizujes, nemoze se pola organizovati, a jedino se moze ograniciti kapacitet za igrace i mijenjati cijena ulaznica...
OVI IZ SAVEZA NASE LIGE IAKO SU SVE LOPOVI, CAST IZUZECIMA NE TREBAJU OLIMPIKU UOPSTE DOZVOLITI NASTUPANJE U OVOJ SEZONI AKO NISU U STANJU DA ORGANIZUJU SUSRET AKO IM OVU BESMISLENOST DOZVOLE ONDA CE ISTIM STOPAMA KRENUTI I KLUBOVI KOJI SU TAKODJE FINANCIJSKI SLABI KAO NPR: SLAVIJA KOJA ISTO NEMOZE IGRATI NA SVOM STADIONU , VELEZ, BUDUCNOST I OSTALI KOJI CE TAKODJE IMATI UTAKMICE VISOKOG RIZIKA, IAKO TO OVA UTAKMICA NIJE...A NEMAJU NEKI PRIHOD OD SVOJIH NAVIJACA..
ZATO JE SAVEZ NA POTEZU JER NE ZABORAVIMO DA SE FUDBAL IGRA PRVENSTVENO ZBOG NAVIJACA!!!!
ZATO JE SAVEZ NA POTEZU JER NE ZABORAVIMO DA SE FUDBAL IGRA PRVENSTVENO ZBOG NAVIJACA!!!!
U mom srcu ne postoji ništa drugo
> Željezničar 1921 <
> Željezničar 1921 <
ma nema ovde prevelikog pametovanja, misle da mogu izvuc povoljan rezultat ako bude pred praznim tribinam i to je to...dugo je prvenstvo vidjecemo sta ce biti kad sarajevo bude "gostovalo" na kosevu
STRAH OD MANIJAKA
STRAH OD MANIJAKA
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Olimpik-Željezničar pred praznim tribinama
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ol ... -tribinama
Željezničar-Čapljina 1:0
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/%C ... ljina-10-0
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ol ... -tribinama
Željezničar-Čapljina 1:0
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/%C ... ljina-10-0
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Svaka čast oko zalaganja na sajtu 
- KB-TM87
- Kontakt:
Braćo, zanima me nekoliko stvari u vezi našeg šampiona.
1. Kakva je situacija sa Kerlom, Odovićem i Čolićem. Kakav je njihov odnos prema svetom dresu a i hoćel im Amar davati šanse u predstojećoj sezoni.
2. Ne znam da li je šuplja, ali čuo sam da je ovog malog što nam je došao iz Olimpika (Šaban Pehilj), tražio Rubin Kazan ? I ako mi neko može reći njegove vrline i mane.
3. Kakva je situacija sa travnjakom u Dolini ?
Unaprijed hvala
1. Kakva je situacija sa Kerlom, Odovićem i Čolićem. Kakav je njihov odnos prema svetom dresu a i hoćel im Amar davati šanse u predstojećoj sezoni.
2. Ne znam da li je šuplja, ali čuo sam da je ovog malog što nam je došao iz Olimpika (Šaban Pehilj), tražio Rubin Kazan ? I ako mi neko može reći njegove vrline i mane.
3. Kakva je situacija sa travnjakom u Dolini ?
Unaprijed hvala
Željezničar - kult glavnog grada
- jug je samo jedan
- Kontakt:
Nakon duže vremena u prvom sastavu se našao i mladi Benjamin Čolić i to na poziciji desnog bočnog, a sastav koji je danas istrčao vjerovatno će se suprostaviti i Olimpiku u prvom prvenstvenom obračunu.
ovo mi je puno draza vjest i od pobjede protiv capljine

ovo mi je puno draza vjest i od pobjede protiv capljine
-----za želju se ne navija zeljo se voli-----
------------amar amar osim osim------------
----------------žeeeeeeljoooo--------------
- jug je samo jedan
- Kontakt:
Admiral_TM87 je napisao/la:_karabaja_ je napisao/la:Ma ovo nema veze sa parama. Gracic zna da ce na utakmicu doci negdje oko 13 navijaca Olimpika i oko 3,5 hiljada Manijaka, a zna se kako Zeljo igra pred svojim navijacima. Gracic jednostavno pokusava da izbjegne neminovni poraz Olimpika.
Nemaju oni navijaca ba, pa ni debil gracic ne navija za njih....
A ja nekontam ovu situaciju, ti utakmicu ili organizujes ili neorganizujes, nemoze se pola organizovati, a jedino se moze ograniciti kapacitet za igrace i mijenjati cijena ulaznica...
strah od manijaka !!!!!!
-----za želju se ne navija zeljo se voli-----
Kakav strah ba o cemu zborite, pa ljudi su dosad prsjecno imali stotinjak gledalaca na utakmicama, o kojem strahu pricas...
strah od toga da ce gost biti domacin i nanijeti 11 uzastopni poraz isprdku od kluba koji nema para da plati osiguranje, strah od toga da ce i nakon 11 pokusaja olimpik dobiti svoju porciju i strah od toga da ce i pored silnog ulaganja i laznih transfera i najava, porazom startati sezonu,Sofrudony je napisao/la:Kakav strah ba o cemu zborite, pa ljudi su dosad prsjecno imali stotinjak gledalaca na utakmicama, o kojem strahu pricas...
strah od laganja sebe i drugih kako su stabilan klub i kako zele poboljsati bh fudbal, smjenjujuci 8 trenera u 1 sezoni i kupovinom 83 igraca u 2 sezone,
sta misle, opstali u premijerci 1 godinu i trpati u isti kos sa nama i komsijama, e ne sine moj, jos pure jeste, ako se njima pusti onda treba dati i vrbanjusi, vratniku, hridu, saobracajcu, bosni pa degradirati vrhunski sport
Cuva Bog Zelju svog!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.