Vrlo moguće prijatelju. Ne kažem da ima nešto od toga. Samo sam prenio vidjeti. Ali kada mi reče moguće jer koliko me sjećanje služi nije u lošim odnosima sa Hrgovicem a i Sablić je vezan za Hajduk pa možda i zato. Lako vjerojatno.sb1996 je napisao/la:PERO1234 je napisao/la:Evo me upravo u gradskoj kavani. Sjedim sa kolegama. Zanimljivo društvo sam skontao. Sablić i Hrgović i dolazi im Stanko Bubalo. Ja se nadam da je ovo naznaka njegova ulaska u klub.
A mozda samo neka prijateljska kava..
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
A što bi to klubu značio Stanko Bubalo? Na kojoj to poziciji u upravi, među trenerima?PERO1234 je napisao/la:Evo me upravo u gradskoj kavani. Sjedim sa kolegama. Zanimljivo društvo sam skontao. Sablić i Hrgović i dolazi im Stanko Bubalo. Ja se nadam da je ovo naznaka njegova ulaska u klub.
Umjesto Silica npr.ForzeNord je napisao/la:A što bi to klubu značio Stanko Bubalo? Na kojoj to poziciji u upravi, među trenerima?PERO1234 je napisao/la:Evo me upravo u gradskoj kavani. Sjedim sa kolegama. Zanimljivo društvo sam skontao. Sablić i Hrgović i dolazi im Stanko Bubalo. Ja se nadam da je ovo naznaka njegova ulaska u klub.
- Pantarei79
- Kontakt:
Trta i Sablić, poznanstvo iz Hajduka. Sumnjam da je nešto više u pitanju.
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
Evo Zrinjski se izgleda rijesava nekih stranaca, ima li nama iko zanimljiv kao npr Kouadio... Ili nesto tako...
Jeste li culi ista nova, prica li se ista u gradu?
4-5 dosta dobrih "mladih" igraca dolazi
, medju njima ima i reprezentativaca
4-5 dosta dobrih "mladih" igraca dolazi
Gukni golube... PP ako nistaljutinar je napisao/la:Jeste li culi ista nova, prica li se ista u gradu?![]()
![]()
![]()
4-5 dosta dobrih "mladih" igraca dolazi, medju njima ima i reprezentativaca
ljutinar je napisao/la:Jeste li culi ista nova, prica li se ista u gradu?![]()
![]()
![]()
4-5 dosta dobrih "mladih" igraca dolazi, medju njima ima i reprezentativaca
Govorii haha
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Poluvrijeme protiv Čapljine,0:0!
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Kako je završilo?
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
http://****/mob/clanak/184044Vrijedi istaknuti informaciju da se momčadi pridružio 23-godišnji Dejan Čabraja, bivši igrač Dinama i Lokomotive, a početkom sljedećeg tjedna trebao bi potpisati ugovor sa Širokim Brijegom. Čabraja igra na poziciji polušpice, a može odigrati i klasičnog napadača.
B lj e s a k.info
Zna li itko ista? Jel ga gledao?
Ovo je bice onaj sto je umalo poginuo prosle sezone kad se razbio negdje u Zapresicu pod utjecajem alkohola, fino ce se uklopiti sa Sesarom, Baricem i ostalom Pink ekipom
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
http://****/mob/clanak/184044brig je napisao/la:Vrijedi istaknuti informaciju da se momčadi pridružio 23-godišnji Dejan Čabraja, bivši igrač Dinama i Lokomotive, a početkom sljedećeg tjedna trebao bi potpisati ugovor sa Širokim Brijegom. Čabraja igra na poziciji polušpice, a može odigrati i klasičnog napadača.
B lj e s a k.info
Zna li itko ista? Jel ga gledao?[/q
Nikad čuo. **** ih anomnimusi. Neka ne dovode radije nikoga. Imamo Boju,Marica,Loncara,Menala,neka igraju momci.
Na sjednici IO NK Lokomotive, donešena je odluka po kojoj se kažnjava igrač Dejan Čabraja sa iznosom od 36.000,00 kn zbog povrede klupskog kodeksa.
Igrač je 13.02.2016 u ranim jutarnjim satima skrivio prometnu nesreću u alkoholiziranom stanju prilikom koje je zadobio tjelesnu povredu zbog koje neće biti u mogućnosti redovno trenirati.
Igrač je 13.02.2016 u ranim jutarnjim satima skrivio prometnu nesreću u alkoholiziranom stanju prilikom koje je zadobio tjelesnu povredu zbog koje neće biti u mogućnosti redovno trenirati.
Android je napisao/la:![]()
Ovo je bice onaj sto je umalo poginuo prosle sezone kad se razbio negdje u Zapresicu pod utjecajem alkohola, fino ce se uklopiti sa Sesarom, Baricem i ostalom Pink ekipom
Blablablabla...
Ovaj je prinova, iskreno cisto sumnjam da ce biti pojacanje. Onako fizicki malo jaci, solidan udarac, i to je sve, nisam bas upratio da je neki brzanac... Statistikom se ne moze pohvaliti...
Ja se nadam da imaju u planu neko pravo pojacanje jer ce nam bas trebati
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Pa sta je sa upravom kakav cabraja kakvi bakraci.Ne znaju dovest normalnog igraca,bas sad gledam o njemu stalno neka sr,anja s njim,izlasci po nocnim klubovima
..taman se rijesimo crnova,kad dovedose njega,Meni je dosta ovakih igraca tipa Barić,Sesar,Repić boli njih ku.rac za klub samo gledaju di ce izac i di ce popit ccccccc
..taman se rijesimo crnova,kad dovedose njega,Meni je dosta ovakih igraca tipa Barić,Sesar,Repić boli njih ku.rac za klub samo gledaju di ce izac i di ce popit ccccccc
Igraj Široki ti si najbolji!
- Evolve
- Kontakt:
Dovoljno je da mu zgooglaš ime i prezime, sve ce ti bit jasno...Android je napisao/la:Ovaj je prinova, iskreno cisto sumnjam da ce biti pojacanje. Onako fizicki malo jaci, solidan udarac, i to je sve, nisam bas upratio da je neki brzanac... Statistikom se ne moze pohvaliti...
Jel ovo taj bivsi reprezentativac ljutinar?
NK Široki Brijeg
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Cwirek, Grk1234, Napapijri, since1948, VivaLaLiberta, Zaboljesutra, Zigazaga i 31 gost.