FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Neandertalac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 21 jan 2017, 20:13

MocMahale444 je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Apelujem na novinare ovog portala da nam naprave nešto slično, o Grbavici, ratnim godinama, izgradnji istoka i o čovjeku koji nam je omogućio da se Grbavica obnovi.

Hvala unaprijed!
+1

Nego nije on sam mogao nista, ima još ljudi koji zasluzuju kredit za to.
El-Miske!!!!!
Slažem se ali realno on je pokretačka snaga, osovina oko koje se cijeli ovaj proces okreće pa i garant da će ista biti dovršena. Za mene kada se tribina izgradi sigurno jedna od legendi!

Mogli smo anketu na ovu temu, npr;

Smatrate li da je Gsn. Senad Misimović legenda kluba zbog svog doprinosa u obnovi stadiona?

Naravno ne smijemo zaboraviti ni navijače koji su cijeli projekat podržali a neki od njih, znam iz prve ruke, bukvalno od svog hljeba odvajali. Doduše, vjerujem da je svaka marka halal, kako bi se reklo od srca i da niko od nas ne traži zahvalnost.

Željezničar za život cijeli!

Edit. Ah mene, zaboravio ono; Gsn. Pardon. Editovano.
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 21 jan 2017, 20:15, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

theKuPuS
Kontakt:

Post Postao/la theKuPuS » 21 jan 2017, 20:13

Ma prcis ti sam sebe, jado jadni, nikoga drugog

Ljudi ba ingorisite ga vise

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 21 jan 2017, 20:14

Hrasno1921 je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Hrasno ako voliš Želju prestani se glupirati i blamirati klub. Ozbiljno!
OK.

Sta nudite zauzvrat? kakva vam je ponuda?
Kilu kafe, rahat lokum, pola kile kocke i frtalj sitnog secera. Ako to nije dosta onda cibnemo jedan kabaš i faksa.

Reko si da voliš Želju ko oko u glavi (jednom prilikom) kad je tako onda pokazi barem malo postovanja i postedi nas glupiranja živ bio. Normalno da nece dva forumasa pa cak ni 1000 nista promijeniti.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 21 jan 2017, 20:17

MocMahale444 je napisao/la:Hrasno ako voliš Želju prestani se glupirati i blamirati klub. Ozbiljno!
OK.

Sta nudite zauzvrat? kakva vam je ponuda?
Kilu kafe, rahat lokum, pola kile kocke i frtalj sitnog secera. Ako to nije dosta onda cibnemo jedan kabaš i faksa.

Reko si da voliš Želju ko oko u glavi (jednom prilikom) kad je tako onda pokazi barem malo postovanja i postedi nas glupiranja živ bio. Normalno da nece dva forumasa pa cak ni 1000 nista promijeniti.
Ne moze tako, mislio sam da ce te spustiti gard, necu :nene:

Idem jos jace, jos prljavije, jos agresivnije, jos ludje, neka gori hala neka izgori do temelja ... :opaopa:
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 21 jan 2017, 20:18

LjoZee je napisao/la:Kostic ce 90% tek na ljeto. Dok se oni budu ganjali po sudu pocet ce polusezona. Bolje nekog drugog dovesti,a on neka trazi svoja prava do prekosutra.
Petrovic je po svemu sudeci opasno zagrizao za njega. Zbog toga ga ovoliko cekamo. Meni nije kvalitet koji zasluzuje to cekanje, ali Petroviceva je zadnja.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 21 jan 2017, 20:20

Neandertalac je napisao/la:Lijepo bi bilo kada bi se uradio neki opširan članak o Senadu Misimovicu, za kojeg već sada možemo reći da je sa ovom izgradnjom istoka, jedna od legendi kluba.

Apelujem na novinare ovog portala da nam naprave nešto slično, o Grbavici, ratnim godinama, izgradnji istoka i o čovjeku koji nam je omogućio da se Grbavica obnovi.

Hvala unaprijed!
Ne o njemu nego o ovoj garnituri ljudi u upravi, on je uvjek govorio u mnozini da je ovo zasluga svih dobrih ljudi i prijatelja kluba, navijaca, partnera.
- Zeljeznicar -

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 21 jan 2017, 20:21

Senad Misimovic = Santiago Bernabeu

:wave:
1921'

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 21 jan 2017, 20:22

Hrasno1921 je napisao/la:Senad Misimovic = Santiago Bernabeu

Gsn Senad Misimović!

Realno.

UPRAVA NAPOLJE!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 21 jan 2017, 20:23

Neandertalac je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Apelujem na novinare ovog portala da nam naprave nešto slično, o Grbavici, ratnim godinama, izgradnji istoka i o čovjeku koji nam je omogućio da se Grbavica obnovi.

Hvala unaprijed!
+1

Nego nije on sam mogao nista, ima još ljudi koji zasluzuju kredit za to.
El-Miske!!!!!
Slažem se ali realno on je pokretačka snaga, osovina oko koje se cijeli ovaj proces okreće pa i garant da će ista biti dovršena. Za mene kada se tribina izgradi sigurno jedna od legendi!

Mogli smo anketu na ovu temu, npr;

Smatrate li da je Gsn. Senad Misimović legenda kluba zbog svog doprinosa u obnovi stadiona?

Naravno ne smijemo zaboraviti ni navijače koji su cijeli projekat podržali a neki od njih, znam iz prve ruke, bukvalno od svog hljeba odvajali. Doduše, vjerujem da je svaka marka halal, kako bi se reklo od srca i da niko od nas ne traži zahvalnost.

Željezničar za život cijeli!

Edit. Ah mene, zaboravio ono; Gsn. Pardon. Editovano.
Ko je nije halalio treba mu je vratit, naravno da je halal. Za anketu to moramo pitati Acu. Znamo mi i bez ankete da Miske radi ekstra posao za naš voljeni klub. El-Miske!!!

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 21 jan 2017, 20:26

Gsn Senad Misimović!

Realno.
Ma Mega giga grande MISKE :salut:

Realno uradio je za klub toliko toga kao ni jedan predsjednik u historiji kluba, ruku na srce da njega nema mi bi i dalje imali barake na zapadu a stadion bi nam i dalje bio ruina ! ko dirne njega dirnuo je Zelju i sve istinske i prave navijace ! :salut:
1921'

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 21 jan 2017, 20:30

Gsn Senad Misimović!

Realno.
Ma Mega giga grande MISKE :salut:

Realno uradio je za klub toliko toga kao ni jedan predsjednik u historiji kluba, ruku na srce da njega nema mi bi i dalje imali barake na zapadu a stadion bi nam i dalje bio ruina ! ko dirne njega dirnuo je Zelju i sve istinske i prave navijace ! :salut:
Tako je! Bravo!

Sada za kaznu zbog prijašnjih aferima, napiši sto puta;

Gsn Senad Misimović, legenda kluba!

P. S. Obavezno uporedo provjeravaj šećer i pritisak :thumbup:

UPRAVA NAPOLJE!

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 21 jan 2017, 20:34

Daleko od toga da je legenda ali je na putu, uz Allahovvu pomoc i snagu navijaca postat ce i legenda ali polako, jos nas hadzija lijepi ima da radi da bi se mogao nazvati legendom ! prestignut ce on i Ivicu i sve ostale zibi bili pa vidjeli !

MI SMO MISKETOVI MISKE JE NAS !!!

MISKE MI TE VOLIMO, MISKE MI TE VOLIMO, MISKE MI TE VOLIMO :bih:
1921'

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 21 jan 2017, 20:47

Hrasno nikako da skonta jednu stvar. Mi volimo Želju, sad trenutno Miske je Željin igrac i radi dobar posao za klub. Ono ljudi vjeruju u to što on I ekipa rade :salut:
To je normalno da cemo stati na stranu pravde i stvari (ljudi) u i oko Želje.
Trebas biti ponoson da nam klub ide k naprijed i nije tapkaroš kao prije. Nazivas stadion halom :roll: wtf

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 21 jan 2017, 20:51

MocMahale444 je napisao/la:Hrasno nikako da skonta jednu stvar. Mi volimo Želju, sad trenutno Miske je Željin igrac i radi dobar posao za klub. Ono ljudi vjeruju u to što on I ekipa rade :salut:
To je normalno da cemo stati na stranu pravde i stvari (ljudi) u i oko Želje.
Trebas biti ponoson da nam klub ide k naprijed i nije tapkaroš kao prije. Nazivas stadion halom :roll: wtf
:thumbup:

:bow:

slika
1921'

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 21 jan 2017, 21:00

STa je rec, nema me dva sata na forumu i hrasno sad ima profilnu misketa :lol:
Jos samo fali da @Neandertalac stavi Cenana :rol:
I da upotpunimo atmosferu :mrgreen:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 21 jan 2017, 21:04

irfo je napisao/la:STa je rec, nema me dva sata na forumu i hrasno sad ima profilnu misketa :lol:
Ima on još pure da pojede, vjerujem kako nikada neće zaslužiti toliko poštovanja, bar od mene.

A kada smo kod Gsn Senada, koliko je samo žohara otjerao. Parazita. Klošara. :salut:

UPRAVA NAPOLJE!

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 21 jan 2017, 21:07

irfo je napisao/la:STa je rec, nema me dva sata na forumu i hrasno sad ima profilnu misketa :lol:
Ima on još pure da pojede, vjerujem kako nikada neće zaslužiti toliko poštovanja, bar od mene.

A kada smo kod Gsn Senada, koliko je samo žohara otjerao. Parazita. Klošara. :salut:
Ne samo njih koliko je otjerao onih koji nista nisu radili a uzimali su po milju mjesecno jer su toboze bili uposlenici kluba na stranu Violine i ostali koji hapali sakom i kapom, samo mi zao focaka ne zavrsi covjek kucu u gladnom polju do kraja na konto Zelje :lol:

bit ce ovo dobro sve na kraju abd ja sam uvjeren ...
1921'

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 21 jan 2017, 21:13

I da upotpunimo atmosferu :mrgreen:
Prosvjetljenje !!!

Dok sam sjedio smisljajuci sta cu novo smisliti, kakvu novu gnusnu laz i obmanu, odjednom me je oblio hladan znoj, srce ubrzano pocelo je da lupa, nekako jedva sam dosao do daha, kako sam gledao u monitor nekako svjetlost njegova me je obasjala, osjetio sam kao da svjetlos prolazi kroz mene, zapitao sam se sta ce meni sve to? zasto moram biti zao? pokvaran? ima li boga? ceka li me kazna za sve te moje grijehe? i tu sam shvatio koliko je sati ... :plac:

Bog prasta onima koji se pokaju !!!

slika
1921'

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 21 jan 2017, 21:19

KabasSapunMaloFaksa je napisao/la: Hrasno popio more alkohola na slamku, znam ga ja tokom rata krao kinder jaja :rol:
Hrasno1921 je napisao/la:Prosvjetljenje !!!

Dok sam sjedio smisljajuci sta cu novo smisliti, kakvu novu gnusnu laz i obmanu, odjednom me je oblio hladan znoj, srce ubrzano pocelo je da lupa, nekako jedva sam dosao do daha, kako sam gledao u monitor nekako svjetlost njegova me je obasjala, osjetio sam kao da svjetlos prolazi kroz mene, zapitao sam se sta ce meni sve to? zasto moram biti zao? pokvaran? ima li boga? ceka li me kazna za sve te moje grijehe? i tu sam shvatio koliko je sati ... :plac:

Bog prasta onima koji se pokaju !!!

slika

1921fcz
Kontakt:

Post Postao/la 1921fcz » 21 jan 2017, 21:23

Tebi hrasno i CENTRALI Miske nudi po jefitnijoj cijeni FAKS-a i stelu ko Seke na kosevu da nam ne obolite

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.