koliko je tebi godina? 12? okani se više nas i drži se svog kluba, šta tebe briga hoćemo li mi proći Dance ili izgubit 5 : 0UPS je napisao/la:KB-TM87 je napisao/la:Pustite sve provokatore, ko ih **** , krivo im što njihovi "klubovi" ne igraju u Evropi pa se našli istresat.![]()
Mi barem sebi mozemo dozvoliti ne igranje u evropi 1 godinu, a kuku vama 7 godina evrope ocima niste vidjeli![]()
pa je sad i zrinjski dobar, je li tako??
![]()
ma ja, sve je to veoma slicno
![]()
Danci ce proci dalje upravo zato sto vas nece pocijeniti, mada realno nisu neki tim i vi imate sanse. nadam se da je necete znati iskoristiti![]()
a za 'bodove na racun lige' od mene imate![]()
![]()
sta drugo reci
![]()
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
- KB-TM87
- Kontakt:
UPS je napisao/la:KB-TM87 je napisao/la:Pustite sve provokatore, ko ih **** , krivo im što njihovi "klubovi" ne igraju u Evropi pa se našli istresat.![]()
Mi barem sebi mozemo dozvoliti ne igranje u evropi 1 godinu, a kuku vama 7 godina evrope ocima niste vidjeli![]()
pa je sad i zrinjski dobar, je li tako??
![]()
ma ja, sve je to veoma slicno
![]()
Danci ce proci dalje upravo zato sto vas nece pocijeniti, mada realno nisu neki tim i vi imate sanse. nadam se da je necete znati iskoristiti![]()
a za 'bodove na racun lige' od mene imate![]()
![]()
sta drugo reci
![]()
Raspravljanje sa tobom je atak na moju inteligenciju.

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Ne brinem se ja za vas nego za dance. raduje me uspijeh fudbala u toj zemlji. nije zabranjeno 
P.S. SBBKBB 8765...... bez rasprave na ovom dijelu foruma molicu lijepo

jesi se tako radovao uspjehu te zemlje na Koševu kad je BiH trebala pobjedu za plasman na svjetsko prvenstvo?UPS je napisao/la:Ne brinem se ja za vas nego za dance. raduje me uspijeh fudbala u toj zemlji. nije zabranjeno
cestitam na dobrom rezultatu.
ps. pitanje za administraciju, do kada cete trpiti klasicne provokacije ovog UPS-a, kojem je svaki drugi post takav, i smuci mi se kad citam njegove komentare.... Ja ne mogu da vjerujem da mu do sada niste dodijelili trajni ban.
ps. pitanje za administraciju, do kada cete trpiti klasicne provokacije ovog UPS-a, kojem je svaki drugi post takav, i smuci mi se kad citam njegove komentare.... Ja ne mogu da vjerujem da mu do sada niste dodijelili trajni ban.
Trener Odensea, Lars Olsen, nije djelovao zadovoljno nakon duela sa Zrinjskim, odnosno za danske medije izjavio je da je sretan zbog pobjede, ali u isto vrijeme i jako ljut što ista nije bila mnogo ubjedljivija.davor je napisao/la:jesi se tako radovao uspjehu te zemlje na Koševu kad je BiH trebala pobjedu za plasman na svjetsko prvenstvo?UPS je napisao/la:Ne brinem se ja za vas nego za dance. raduje me uspijeh fudbala u toj zemlji. nije zabranjeno
"Prije svega želim reći da sam sretan zbog pobjede, no i jako iznerviran konačnim rezultatom. Kod rezultata 5:1 trebali smo dati još golova, no bili smo nemarni u sredini i naš protivnik je znao to iskoristiti. Rezultat je trebao biti mnogo povoljniji za nas, no opet se radujem pobjedi", rekao je Olsen
P.S. a da tebe priupitamo isto?

Ma pusti ga sere nije otisao na 2 utakmice u zivotu...davor je napisao/la:jesi se tako radovao uspjehu te zemlje na Koševu kad je BiH trebala pobjedu za plasman na svjetsko prvenstvo?UPS je napisao/la:Ne brinem se ja za vas nego za dance. raduje me uspijeh fudbala u toj zemlji. nije zabranjeno
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Bošnjanin_89
- Kontakt:
Solidan rezz, sto je najvaznije pruzili ste dostojan otpor i sacuvali ste obraz naseg fudbala, sanse postoje i dokle god ih ima treba se boriti, iako su objektivno male... u svakom slucaju zelim vam puno srece u revansu
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA
nisam se radovao, navijao sam za BiH, to što nas ti sve smatraš fašistima to je tvoj problem, a jesi ti gledao utakmicu? pa mi smo promašili tri 100 % prilike, nego imaš li ti klub za koji navijaš uopće? pošto vidim da smo ti mi i Željo omiljene teme da provocirašUPS je napisao/la:Trener Odensea, Lars Olsen, nije djelovao zadovoljno nakon duela sa Zrinjskim, odnosno za danske medije izjavio je da je sretan zbog pobjede, ali u isto vrijeme i jako ljut što ista nije bila mnogo ubjedljivija.davor je napisao/la:jesi se tako radovao uspjehu te zemlje na Koševu kad je BiH trebala pobjedu za plasman na svjetsko prvenstvo?UPS je napisao/la:Ne brinem se ja za vas nego za dance. raduje me uspijeh fudbala u toj zemlji. nije zabranjeno
"Prije svega želim reći da sam sretan zbog pobjede, no i jako iznerviran konačnim rezultatom. Kod rezultata 5:1 trebali smo dati još golova, no bili smo nemarni u sredini i naš protivnik je znao to iskoristiti. Rezultat je trebao biti mnogo povoljniji za nas, no opet se radujem pobjedi", rekao je Olsen
P.S. a da tebe priupitamo isto?
-
@UPS
majstore kani se tipkovnice,nego idi zguzi nešto bit će ti bolje sigurno.
ZRINJSKI JE ŽIVOT I VIŠE OD TOGA
majstore kani se tipkovnice,nego idi zguzi nešto bit će ti bolje sigurno.

ZRINJSKI JE ŽIVOT I VIŠE OD TOGA
@UPS,
nastaviš li provokacijama teme odvoditi u offtopic biće ti zabranjen pristup forumu.
iznijeti svoje mišljenje je jedno, a ovo što ti radiš sasvim nešto drugo.
nastaviš li provokacijama teme odvoditi u offtopic biće ti zabranjen pristup forumu.
hvala, stvarno to više nije iznošenje mišljenja nego provociranjeadmin je napisao/la:@UPS,
Pisao sam prije par dana da je bitno da ih ne precijenim o ,a upravo se to desili damo gol i prepadnemo se vodstva,ovi danci to iskoriste i uvale nam 3 komada za 12 minuta.Da se razumijemo oni su bolja ekipa od nas ali uz malo hrabriji pristup i uz malo više samopouzdanja mogli smo izgubiti 3-2 ,i ovo nije loše imamo šanse ali bit će teško MI VJERUJEMO to je naj bitnije

Za sta vas ja smatram i sta o vama mislim davno sam rekao i ne zelim da idem u off. mislim da sam bio jasan, trenutno me interesuje nastup danaca na evropskoj sceni. Bio bih tuzan kad ne bi prosli dalje i to je to, ne zamarajte se dalje...davor je napisao/la: nisam se radovao, navijao sam za BiH, to što nas ti sve smatraš fašistima to je tvoj problem, a jesi ti gledao utakmicu? pa mi smo promašili tri 100 % prilike, nego imaš li ti klub za koji navijaš uopće? pošto vidim da smo ti mi i Željo omiljene teme da provociraš
- KB-TM87
- Kontakt:
Imam pitanje, a u vezi je predstojećeg gradskog derbija. Da li će uprava Zrinjskog dozvoliti dolazak Red Army-a , jer znam da je u par prošlih derbija bilo zabrane za gostujuće navijače.
ajde malo ohladi da se odmorimo.UPS je napisao/la:Za sta vas ja smatram i sta o vama mislim davno sam rekao i ne zelim da idem u off. mislim da sam bio jasan, trenutno me interesuje nastup danaca na evropskoj sceni. Bio bih tuzan kad ne bi prosli dalje i to je to, ne zamarajte se dalje...davor je napisao/la: nisam se radovao, navijao sam za BiH, to što nas ti sve smatraš fašistima to je tvoj problem, a jesi ti gledao utakmicu? pa mi smo promašili tri 100 % prilike, nego imaš li ti klub za koji navijaš uopće? pošto vidim da smo ti mi i Željo omiljene teme da provociraš
ko zna, derbi je odgođen, a problem je što u Vrapčićima se navijači Zrinjskog stvaljaju na skelu odakle ne možeš pratiti utakmicu, a ko zna hoće li doći, vidiš da su u raspadu,KB-TM87 je napisao/la:Imam pitanje, a u vezi je predstojećeg gradskog derbija. Da li će uprava Zrinjskog dozvoliti dolazak Red Army-a , jer znam da je u par prošlih derbija bilo zabrane za gostujuće navijače.
za tebe UPS pa ti ne znaš 5 igrača Odense-a, idi nađi si klub, Vratnik ili Vrbanjušu, to su klubovi za tebe
Ma samo da dođe jedno pojačanje i prolazimo dalje kakvi bola danci nek idu na sankanje
IGRAJ ZRINJSKI VOLIM TE
IGRAJ ZRINJSKI VOLIM TE
- KB-TM87
- Kontakt:
Zahvaljujemdavor je napisao/la:ko zna, derbi je odgođen, a problem je što u Vrapčićima se navijači Zrinjskog stvaljaju na skelu odakle ne možeš pratiti utakmicu, a ko zna hoće li doći, vidiš da su u raspadu,KB-TM87 je napisao/la:Imam pitanje, a u vezi je predstojećeg gradskog derbija. Da li će uprava Zrinjskog dozvoliti dolazak Red Army-a , jer znam da je u par prošlih derbija bilo zabrane za gostujuće navijače.
za tebe UPS pa ti ne znaš 5 igrača Odense-a, idi nađi si klub, Vratnik ili Vrbanjušu, to su klubovi za tebe

-
Nisu nam igrali kapiten Maka i Đida (ćitaj igrali bez odbrane)i do sljedeće utakmice ćemo dovesti još jednog dobrog igrača znači kad se sve sabere imamo realne šanse za nadati se za prolaz.Ali i sa druge strane mi se nismo obrukali i da ispadnemo...jer smo naše zacrtane ciljeve odradili i još smo igrali sa NAŠIM JUNIORIMA MOSTARCIMA.
Pitanje tko je dao najviše golova u kvalifikacijama EURO lige do sada?
ZRINJSKI MOSTAR

Pitanje tko je dao najviše golova u kvalifikacijama EURO lige do sada?
ZRINJSKI MOSTAR
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.