FK Rudar Kakanj

kakanj84
Kontakt:

Re: FK Rudar Kakanj

Post Postao/la kakanj84 » 14 jan 2017, 12:17

vidim kolko volite rudar da vam je tema bila ZALEDJENA godinu dana dok se nisam ja uključio.PROVJERITE kad ste imali zadnji post prije mog ulaska.
VI SE PRIMATE je ne shvatate da sam se uključio da živim temu.
zdravko mamić maminjo institucija balkanska!!!

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 14 jan 2017, 12:20

Temu treba oziviti diskusijama a ne vrijedjanjem drugih ali eto. Ja eam misljenja da Rudar ne moze naprijed sve dok je Began trener i to je sustina svega, da je koji drugi trener tu sa onakvom ekipom bi sigurno bio u igri za ulazak u PL

kakanj84
Kontakt:

Post Postao/la kakanj84 » 14 jan 2017, 12:21

kakanjac62 je napisao/la:
kakanj84 je napisao/la:treba vam vize uvest kad dolazite u GRAD :rol: :lolno: :D i nema većih grmalja od vas dole (ne želim da seljake uvrijedim)
:puke: DOBUJ DOBUJANIMA (i placenicima) :puke:
:mrgreen: :salut: GRAD KAKANJ-KAKANJCIMA!!! :salut: :mrgreen:

sad razguli MEDJEDE TRUHLI na vašu zaostalu temu pa tamo pišite vidim da vam je tema aktualna :rol: :clap: :njanjanja:
Ako si ti kakanjac Kakanj je jadan I postao veliko selo.U
kaknju nema vise kakanjaca.Pravi Kakanjci su otisli zbog takvih kao sto si ti.Ne mozes da razgovaras bez vrijedjanja .Ako je iko TRUHO (Kaos to ti kazes truhli ) to je onda Rudar sto se vidi vec decenijama.Zalosno je citati ovakve diskusije I komentare.Ja mislim da je tebi najbolje da se sklonis sa teme Rudar jer stvarno sramotis prave kakanjce .Koliko vidim da nisi bas nesto informisan kako se predstavljas ali si veoma potkovan sa uvredama .Totalno nepotrebno I ruzno.

i ti si iz DOBUJA čim se primas.. :rol:
OHLADI DEDA IDI IGRAJ SE SA UNUCIMA NIJE TEMA ZA TEBE DA TE SLUCAJNO STA NE OPALI PRITISAK IL TAKO SLICNO loše utice na tebe ovo sve,jer vidim da pišeš neke stvari koje nemaju veze samnom čiča :wave: :clap:

kakanj84
Kontakt:

Post Postao/la kakanj84 » 14 jan 2017, 12:23

ziher je napisao/la:Temu treba oziviti diskusijama a ne vrijedjanjem drugih ali eto. Ja eam misljenja da Rudar ne moze naprijed sve dok je Began trener i to je sustina svega, da je koji drugi trener tu sa onakvom ekipom bi sigurno bio u igri za ulazak u PL
pogledaj temu prije moga dolaska kolko je bila AKTUELNA i sve će ti biti jasno.
uglavnom DOK JE EDINA BEGOVCA RUDAR NEMOŽE NAPRIJED BEGAN JE SAMO njegov PIJUN.

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 14 jan 2017, 12:29

Oko ozivljavanja teme si u pravu ali oko Begovca nisi. Kakav god da je Edin daje para u klub i to ne malu cifru i doveo je igrace koji su top za prvu ligu sad je do trenera da to sve sklopi u jednu ekipu. Jbg gdje to ima da nakon onakvih lisih rezultata trener ostaje na klupi i po meni je to Edinova najveca greska. Vec sam pisao da je u Mladosti bila ista situacija kada je Beganovic bio sef i da nije otdstupio sa klupe sada ne bi bili ovjdje gdje smo sada. A Edin ce morati otjerati Begana kad tad samo ce tada biti vec kasno

kakanj84
Kontakt:

Post Postao/la kakanj84 » 14 jan 2017, 12:38

Ma sve igrače koje je doveo mogu slobodno ići zajedno sa njim u paketu.
Izuzev Cizmica koji se bori i možda Delica koji je tek pred kraj proigrao ostalo daleko im lijepa kuca.
AKO SE NECE GANJAT PREMIER LIGA A OCIGLEDNO DA NECE SAMO NJEGA OSTAVIT NEK DOMACI IGRAJU BAR CE TROSAK BITI MANJI.

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 14 jan 2017, 12:48

Razumijem te sta govoris ali klub bez para ne moze se boriti u ovoj skupoj ligi a to bi bio Rudar ako bi Edin povukao svoje pare. Sve ostalo je vise nego nedovoljno vjeruj mi. A da ekipi treba remont treba i to nema sumnje samo ja mislim da ce biti veoma tesko ma ko da se dovede ove sezone pucati na PL pogotovo sada kada se pogleda kakve su okolnosti

kakanjac62
Kontakt:

Post Postao/la kakanjac62 » 17 jan 2017, 02:24

Ako si ti kakanjac Kakanj je jadan I postao veliko selo.U
kaknju nema vise kakanjaca.Pravi Kakanjci su otisli zbog takvih kao sto si ti.Ne mozes da razgovaras bez vrijedjanja .Ako je iko TRUHO (Kaos to ti kazes truhli ) to je onda Rudar sto se vidi vec decenijama.Zalosno je citati ovakve diskusije I komentare.Ja mislim da je tebi najbolje da se sklonis sa teme Rudar jer stvarno sramotis prave kakanjce .Koliko vidim da nisi bas nesto informisan kako se predstavljas ali si veoma potkovan sa uvredama .Totalno nepotrebno I ruzno.[/quote]

i ti si iz DOBUJA čim se primas.. :rol:
OHLADI DEDA IDI IGRAJ SE SA UNUCIMA NIJE TEMA ZA TEBE DA TE SLUCAJNO STA NE OPALI PRITISAK IL TAKO SLICNO loše utice na tebe ovo sve,jer vidim da pišeš neke stvari koje nemaju veze samnom čiča :wave: :clap:[/quote]

Prvo nisam iz Dobuja kako ti kazes .Iz strogog sam centra sto nema nikakve veze .Drugo razgulicu I neces vise citat moje komentare da te ne uzbudjuju I ne cine nervoznim .Pritisak mi je normalan I to sve ne utice na mene samo ispitujem situaciju I gledam koliko ljudi ima kojima je stalo do kluba I koliko zele da mu pomognu.Takvim komentarima se ne moze I ne zeli pomoci.Zadnji put kad sam bio u Kaknju razgovarao sam sa ljudima iz uprave ne svim ali nekim da I'm sredim sponzora I da se to sve sredi I video sam a i jedan of njih moj veliki prijatelj mi je rekao da u Rudaru to nemoze.Govorim o velikim parama ne o sici .Te pare se vracaju od poreza nazad tako da to ne bi bio problem uopste I to bi bio ugovor bar na pet godina ali tamo nema nikoga kome je stalo do toga I nema niko odgovoran da to potpise ni da garantuje da ce to da ide u klub I da ce da se gradi infrastruktura .Moj prijatelj ima veliku kompaniju I finansirao je rukometni klub Steauu iz Bukuresta sa million dolara godisnje ali I tu su se pojavili pametnjakovici koji su to unistili.Ljudi imaju love prijatelju da to nije normalno .On ne zna sta da radi sa tim milionima pa finansira I pomaze male klubove jer te pare ce mu drzava uzet za porez plus sto vec placa .tako da treba srediti situaciju u klubu I imati covjeka koji ima ovlastenja da odluci I da potpise I da stoji iza toga a ne da to zavrsi u necijim djepovima Samo mi jos reci da li ima takvih ljudi u Rudaru I s kim bi mogao da se uradi deal I da se stoji iza toga .
Ovo ce biti moj poslednji komentar na ovoj temi .Neka stvari idu kako su isle zadnjih preko 20 godina .Ja jos uvijek volim taj Rudar I klub ali stvarno ne znam zasto.Sretno vam bilo

kakanj84
Kontakt:

Post Postao/la kakanj84 » 17 jan 2017, 12:37

:rol: :rol: :rol: :lolno: :lolno: a ja komentara odavno se nisam ovoliko nasmijao :rol: :rol:
pošalji tog ROMANA ABRAMOVICA da uđemo DIREKTNO u grupnu fazu bar Europske lige a u ligu prvaka ćemo kada osvojimo istu :rol: :clap: :D :mrgreen: :bih:

kakanjac62
Kontakt:

Post Postao/la kakanjac62 » 17 jan 2017, 13:49

kakanj84 je napisao/la::rol: :rol: :rol: :lolno: :lolno: a ja komentara odavno se nisam ovoliko nasmijao :rol: :rol:
pošalji tog ROMANA ABRAMOVICA da uđemo DIREKTNO u grupnu fazu bar Europske lige a u ligu prvaka ćemo kada osvojimo istu :rol: :clap: :D :mrgreen: :bih:
Nemas ti pojma jado tebi je million Roman Abramovic .Je.es million to ne mozes ni plate da isplatis u normalnim klubovima .Ja sam rekao da je to Davao u Steauu ,a kad bi Rudaru doslo I 100 000 maraka dobro bi doslo .Kako je tebi to ogromna cifra ja to mogu tesko da shvatim doduse Bosna je to .Samo se ti smij .Pa od mog prijatelja sin igra u Australijskoj ligi koja broji 10 klubova iz koje se ne ispada niti ko ulazi sega liga Kao prosjecan igrac nista narocito pa ima $250 000 na godinu tako da mi nije jasno zasto je tebi million toliko mnogo para .( iako nisam ni rekao da bi vama dao toliko ali u razgovoru s njim posto radimo zajedno I imamo zajednicke poslove moglo se nesto uraditi .Ma ne vrijedi nista .Samo nastavi da se smijes .

kakanj84
Kontakt:

Post Postao/la kakanj84 » 17 jan 2017, 13:55

samo nas milioni zanimaju :crazy: :crazy: :lolno:
UGOVORI MeC STEAUA-KAKANJ :bih: :bih: :bih:
pa da i nama krene :rol: :rol:
NE UZBUDJUJ SE PUNO :nene: REKO SAM TI :wave:

kakanj84
Kontakt:

Post Postao/la kakanj84 » 17 jan 2017, 17:47

PROZIVKA SUTRA U 13h!
cilj stabilizacija kluba i što bolji plasman!
SVAKE GODINE ISTA PRIČA :thumbdown: :puke: :sick:!!
NIKAD NEĆEMO UĆI U PREMIER LIGU NIKADDD!!!
OVE GODINE IMA ŠANSE AL SA OVIM IZJAVAMA MOŽEMO GLEDAT OPtEZ JAD I ČEMER :twisted: :damn: i opet prosjek gledaoca ce biti 150-200!

kakanj84
Kontakt:

Post Postao/la kakanj84 » 18 jan 2017, 16:38

JAKI SMO KO NATO :facepalm: :facepalm: :thumbdown: :x

slika

kakanj84
Kontakt:

Post Postao/la kakanj84 » 21 jan 2017, 21:47

Bajro Spahić(zvanično)
i Benjamin Dizdaric (nije zvanicno) prve prinove.
Ovaj Dizdaric je dobar igrač I BIT CE POJACANJE SIGURNO ako završi s upravom,
bajro spahić ISTROSEN STAR PROČITAN IGRAČ bilo je boljih izbora(Dzafic,Smriko bio u opticaju ) al et radi navijača je begovac ovaj potez povukao..
BOLJI JE ANICIC od njega a bajri moraš na tanjuru servirat ili od njega nema ništa.
POSTALI SMO EKIPA STARACA :hmmmmm: :facepalm:

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 21 jan 2017, 23:16

Koliko je istina to za Dizdarića? Koga god pitam pojma nema u vezi njega da se i pregovara?
#samoRudar #zauvijek

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 21 jan 2017, 23:24

Dizdaric je siguran 100% pisao sam ti prije par dana

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 21 jan 2017, 23:32

ziher je napisao/la:Dizdaric je siguran 100% pisao sam ti prije par dana
Hvala. :) Vi ste dobili dva predobra igrača ako budu na nivou kao u Radniku.
#samoRudar #zauvijek

kakanj84
Kontakt:

Post Postao/la kakanj84 » 21 jan 2017, 23:41

dizdaric AKO DODJE OK POJACANJE PRAVO!!@
BAJRO ISTROSEN PARAVAN EDINA BEGOVCA
(da se smire navijaci koji su počeli NEGODOVAT njegovim manirima i odlukama)
za ne uspjeh koji ce se dogodit ako se ne udje u premier ligu A SA OVIM TIMOM NEMAMO SANSE SVE SU TO STARI ISTROSENI igrači koji decenijama tavore po ovoj ligi.

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 22 jan 2017, 09:35

L' Imperator je napisao/la:
Lazic i Secerovic su dobri igraci, sa ekipom trenira i neki golman ali nemam pojma o kome se radi. Kos da se rijesi pitanje napadaca i to je to

kakanj84
Kontakt:

Post Postao/la kakanj84 » 22 jan 2017, 09:59

ziher je napisao/la:
L' Imperator je napisao/la:
Lazic i Secerovic su dobri igraci, sa ekipom trenira i neki golman ali nemam pojma o kome se radi. Kos da se rijesi pitanje napadaca i to je to
otiso ado hadjic

SAD STE KOMPLET STRANA EKIPA :thumbup:

LEGIJA STRANACA :bih: :bih:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Edo1922 i 2 gosta.