Dosta raje shvata pogresno ovu temu. Sto se napise na ovoj temi ostaje na ovoj temi
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Razumijemo se
Dosta raje shvata pogresno ovu temu. Sto se napise na ovoj temi ostaje na ovoj temi
High je napisao/la: Najbitnije je ostati islamski funtamentalista i fundamentalista i ismijavati nadrihrvatske kamenjarke.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- TobeYarabi
- Kontakt:
komsije mrze samira jer je musliman 
Selam za Samketa.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Bosnjak.TobeYarabi je napisao/la:komsije mrze samira jer je musliman
- MocMahale444
Jel fakat Samirr musliman iz Tuzle?MocMahale444 je napisao/la:![]()
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- MocMahale444
Balija od glave do peteBesic je napisao/la:Jel fakat Samirr musliman iz Tuzle?MocMahale444 je napisao/la:![]()
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Gdje ti je uštipče, ne viđam je po ovoj temiMocMahale444 je napisao/la: Balija od glave do peteSamo kaze nije iz Tuzle.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Misliš li da bi Muhoni bio dobar za prvu liniju u napadu na lažne Mostarce, bolji i od Nikoletine Bursaća?Besic je napisao/la:Gdje ti je uštipče, ne viđam je po ovoj temiMocMahale444 je napisao/la: Balija od glave do peteSamo kaze nije iz Tuzle.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MocMahale444
Besicu pasa ko je ta ?High je napisao/la:Misliš li da bi Muhoni bio dobar za prvu liniju u napadu na lažne Mostarce, bolji i od Nikoletine Bursaća?Besic je napisao/la:Gdje ti je uštipče, ne viđam je po ovoj temiMocMahale444 je napisao/la: Balija od glave do peteSamo kaze nije iz Tuzle.
High rodjeni sam diverzant ali nemoj pocinjati kao da vidim ban a odlucio sam par dana da budem aktivan, nije me dugo bilo.
High, Muhoni je primjer kako se diplomacijom riješavaju ozbiljne stvari 
Selam od mene i Sevke Okic koji je blizu povratka kosevo, ako vas Duljevic napusti ovu zimu. Ovo mi je potvrdio Admir Husaric njegov menadjer koji je izmedju ostalog rekao da je Seki otjeran iz Sarajeva zbog forumasa...Besic je napisao/la: Jel fakat Samirr musliman iz Tuzle?
Samke je jedini džematlija koji u Tuzli smije hodati s fesom na glavi.
- MocMahale444
Nemoj tako lako zaboraviti Solinasa, on gdje proleti tu trava ne raste.
Znas kako me ispostova Evolutionova veza, preporucujem, culo se do Sijetla kolko je dobra salata.MocMahale444 je napisao/la:Nemoj tako lako zaboraviti Solinasa, on gdje proleti tu trava ne raste.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- MocMahale444
Zamisli sad svaki dan takoHeller je napisao/la:Znas kako me ispostova Evolutionova veza, preporucujem, culo se do Sijetla kolko je dobra salata.MocMahale444 je napisao/la:Nemoj tako lako zaboraviti Solinasa, on gdje proleti tu trava ne raste.
Skank ili brlja
SPuco sam pokile eurokrema tako da ne
Nullius in verba
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Ako cemo iskreno ovog dulju ba niko i ne trazi. Da ga trazi donjeli bi ljudi 600 700 hilj. € i dobili bi ga. Najbolje bi mu bilo da odma potpise sa Sarajevom ugovori i svi sretni. Ma da je onda pitanje njegove igre jer svaki put ako neko ne ode to poslije bude odron.
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.